Battlefield 3

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
Влеговвввввввввввв

woofer, како фаќаш скриншоти? на принстскрин ми дава бел екран у пеинт, има шорткат у играва, ф6 ф8 а у? кај ги става после?

Steam.

wat
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.462
Поени од реакции
624
ја среди ли?
пробај изгаси UAC
пробај на третот да не праиш agree, туку skip optional install или како и да беше, тоа третот е punkbuster тињето, не е неопходно за играва.

woofer гзлак, не можам да влезам јас... јес да "само " 15 минути пробував.
Неам UAC упалено икад, и стиснав и скип, пак истото искача..

Woofer

I'm a very neat monster.
Член од
21 април 2010
Мислења
854
Поени од реакции
325
ВЛЕГОВ!

Мапата е ненормално голема, голем број на возила, и како што кажа Псисајд вистинскиот Battlefield... самошто приметив една чудна, многу чудна работа. Нели кажав дека ја играм на лоу? Епа направив вака, се ставив на Ултра, со HBAO амбиент без AA и со 16xAF... добив ИСТ фрејмрејт, со тоа што минималниот паѓаше кога ќе дојдев до место со големи битки. Морам да го клокнам процесорчево :D

Исто така има повеќе багови отколку кај Метро мапата, но сепак е бета и ништо страшно ако јас се прашувам.
Сетинзите не се менуваат додека не ја рестартираш играта. :)
--- надополнето: Sep 29, 2011 8:20 PM ---
Влеговвввввввввввв

woofer, како фаќаш скриншоти? на принстскрин ми дава бел екран у пеинт, има шорткат у играва, ф6 ф8 а у? кај ги става после?
Fraps

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
не ми е јасно, зашо некад можам да мењам графика low/med/high некад не???
и многу тиње што не може да се упали играта без претходно да се влезе на некој сервер...

иначе caspian border лудило... експлозиите се врв.

Woofer

I'm a very neat monster.
Член од
21 април 2010
Мислења
854
Поени од реакции
325
Интересна е ова Post-AA опцијата, не намалува воопшто fps али па малце ги замаглува ќошевите на објектите.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
ВЛЕГОВ!

Мапата е ненормално голема, голем број на возила, и како што кажа Псисајд вистинскиот Battlefield... самошто приметив една чудна, многу чудна работа. Нели кажав дека ја играм на лоу? Епа направив вака, се ставив на Ултра, со HBAO амбиент без AA и со 16xAF... добив ИСТ фрејмрејт, со тоа што минималниот паѓаше кога ќе дојдев до место со големи битки. Морам да го клокнам процесорчево :D

Исто така има повеќе багови отколку кај Метро мапата, но сепак е бета и ништо страшно ако јас се прашувам.
Ова и кај мене, low/high скоро исти курац...ваљда дека моето high не е она "вистинското" high, него толку иде графичката. :)

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.045
Поени од реакции
6.072
Сите што сте на nvidia VGA ги имате снимено
285.38
GeForce R285 Driver – Built for Battlefield 3 Beta ??????

MasteR_#0

Addict
Член од
16 мај 2010
Мислења
3.154
Поени од реакции
879
Ова и кај мене, low/high скоро исти курац...ваљда дека моето high не е она "вистинското" high, него толку иде графичката. :)
Нене требало да се рестартира играта, за да се видат ефектите од хај/ултра сетизите, Woofer пиша погоре :)

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Кој е за партија, адд, Ficianii. Многу јак компјутер бара у пм, иам HD5870 и Q8400 2.66GHz, и пак има фпс лаг...

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Најмалце i5/Q95xx за smooth gameplay, премногу е cpu intensive.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
ЕДИТ: Инсталирав новиов драјвер, 80 фпс констант!!!!!! wohooooooo

Kajgana Shop

На врв Bottom