Неам UAC упалено икад, и стиснав и скип, пак истото искача..ја среди ли?
пробај изгаси UAC
пробај на третот да не праиш agree, туку skip optional install или како и да беше, тоа третот е punkbuster тињето, не е неопходно за играва.
woofer гзлак, не можам да влезам јас... јес да "само " 15 минути пробував.
Сетинзите не се менуваат додека не ја рестартираш играта.ВЛЕГОВ!
Мапата е ненормално голема, голем број на возила, и како што кажа Псисајд вистинскиот Battlefield... самошто приметив една чудна, многу чудна работа. Нели кажав дека ја играм на лоу? Епа направив вака, се ставив на Ултра, со HBAO амбиент без AA и со 16xAF... добив ИСТ фрејмрејт, со тоа што минималниот паѓаше кога ќе дојдев до место со големи битки. Морам да го клокнам процесорчево
Исто така има повеќе багови отколку кај Метро мапата, но сепак е бета и ништо страшно ако јас се прашувам.
FrapsВлеговвввввввввввв
woofer, како фаќаш скриншоти? на принстскрин ми дава бел екран у пеинт, има шорткат у играва, ф6 ф8 а у? кај ги става после?
Ова и кај мене, low/high скоро исти курац...ваљда дека моето high не е она "вистинското" high, него толку иде графичката.ВЛЕГОВ!
Мапата е ненормално голема, голем број на возила, и како што кажа Псисајд вистинскиот Battlefield... самошто приметив една чудна, многу чудна работа. Нели кажав дека ја играм на лоу? Епа направив вака, се ставив на Ултра, со HBAO амбиент без AA и со 16xAF... добив ИСТ фрејмрејт, со тоа што минималниот паѓаше кога ќе дојдев до место со големи битки. Морам да го клокнам процесорчево
Исто така има повеќе багови отколку кај Метро мапата, но сепак е бета и ништо страшно ако јас се прашувам.
Нене требало да се рестартира играта, за да се видат ефектите од хај/ултра сетизите, Woofer пиша погореОва и кај мене, low/high скоро исти курац...ваљда дека моето high не е она "вистинското" high, него толку иде графичката.![]()
Процесорот ти е слабКој е за партија, адд, Ficianii. Многу јак компјутер бара у пм, иам HD5870 и Q8400 2.66GHz, и пак има фпс лаг...
пер 4 јадрен 2.66 ghz.. шо треба поеќе? Иначе инсталирав сега најнови драјвери за графичка, па ке видам како е..Процесорот ти е слаб![]()