Фан Клуб: Шкендија

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
Му ги дадовме на Вардар предвреме 3-те бода,но тоа е тоа.Со дете голман,без Усеини...тешко дека ќе можеме да останеме непоразени.Хасани мислам дека ќе игра и ако има некој проблем ќе игра со инекции.
Одеднаш еден бод во Скопје стана голем за нас.

Ова беше катастрофа,не смее да се потцени противникот до толку,па што дека имамвме предност од 2 гола и тие играат фудбал.Тотално незалагање на играчите,не ги болеше к***т !!
Igracite mislat zvezdi stanale za 1 nok !!
Qato deneska i uste ednas dokazase deka nema mentalitet za trener !! Saka samo golovi da davame ...Ide vo Shtip igra so 3 Napagjaci a vo Tetovo tepavme 0-2 ne znam sto sakase da naprae !
Kako sekoj mec pak i ovoj so crven karton (mislim deka e 4 ili 5 po red)

Член од
27 јули 2011
Мислења
50
Поени од реакции
3
Demoliran sum od rezultatot :SSS Qato treba vednas da se smeni ne e on za trener ne znam sto fantazira .!

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
Сеуште слика нема, последни информации станува збор за огромно покривно знаме, ваљда кореографијата за у сабота :)
Иначе слушнав дека одземено е од страна на нашите браќа Војводи:)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.007
Поени од реакции
74.301
Немој да лажете Војводи не им зеле кореографија на балисти! Војводи сами ја напраеле кореографијата! Тоа ќе биде познатиот изговор на балисти... инаку слика најкасно до утре поздрав!
Абе сигурно е тоа од навивачите на Шкендија Арачиново, грешка сте вие. Или некоја друга Шкендија, некои други Балисти :P

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
А зошто слика утре бе?? Хмм мириса нешто тука...чим ја имате одма слика се прави!

Член од
27 август 2009
Мислења
899
Поени од реакции
158
Нормално дека мириса..треба време да се направи толкаво знаме(y)Како што разбрав било огромно,од кај имате пари да направите толкаво нешто тоа само вие знаете.:)

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Сигурно Тодоров ни дал...од партијата што зел.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom