Хомосексуалност (општо)

Дали ги оправдувате хомосексуалните врски,бракови и посвојувањето на деца од страна на хомосексуалци

• Вкупно гласачи
    1.126
Член од
6 ноември 2008
Мислења
1.115
Поени од реакции
1.372
19 god bravo. drugo, ti drzi voda stavot od tvoja gledna tocka. ke gi ubiam bi trebalo da bide vo navodnici poso e gadna pojava na javno mesto ali kako sto gledam ti nemas nikakov problem so toa duri ti se potvrdi opredelbata. a toa sto mislis deka nekoj mi vliael da go napisam predhodniot kom. imam izgradeno licno mislenje za ova a dudo e samo eden istomislenik.
И што дека има посилни педери???
Можат да клекнат само :tapp:
Муабетов Второ за Трето одделение Летото : „Ако ти го викнам татко ми ќе дојде со цела војска„... , ааа неможе Јас ако го викнам вујко ми ќе дојде со Сухој и подморници„

Мислам дааај молимте мислиш ли дека некој од некого се плаши?

Belle

A Jedi
Член од
12 април 2009
Мислења
1.006
Поени од реакции
552
Не оправдувам, не ми е природно и да избор е тоа , ама не затоа што таква им е природата туку затоа што така сакаат
Ете на пример јас ако сакам можам уште од утре да станам лезбејка

S

Sagan

Гостин
Не оправдувам, не ми е природно и да избор е тоа , ама не затоа што таква им е природата туку затоа што така сакаат
Мнозинството од понежниот пол имаат бисексуални чуства и нагони. Тоа веќе го знаеме.

Мачорка

Shining Star of Paektu Mountain
Член од
25 февруари 2011
Мислења
1.955
Поени од реакции
12.543
Те молам презентирај го твоево научно откритие пред јавноста, сигурна сум дека ќе бидеш сериозен кандидат за Нобелова награда.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Јас утре ако сакам можам да станам црнец.

Belle

A Jedi
Член од
12 април 2009
Мислења
1.006
Поени од реакции
552
Те молам презентирај го твоево научно откритие пред јавноста, сигурна сум дека ќе бидеш сериозен кандидат за Нобелова награда.
Не ми е никакво научно откритие, туку мое мислење и за мене тоа е неприродно....
Значи ако одењето со ист пол е нормално зошто да не биде нормално одењето со на пример братучед/ка?
Па си се заљубиле 2цата, ете има случаи кога не знаеле дека се братучеди и се заљубиле, па откога ке дознаат прекинуваат. Е зошто тие да прекинат , па љубов е љубов

Мачорка

Shining Star of Paektu Mountain
Член од
25 февруари 2011
Мислења
1.955
Поени од реакции
12.543
Јас утре ако сакам можам да станам црнец.
Ја можам да станам црнкиња, и плус лезбејка.

...да избор е тоа , ама не затоа што таква им е природата туку затоа што така сакаат
За ова "научно откритие " зборував Теа.
Ти лезбејка не можеш да станеш ни утре ни задутре, или чувствуваш сексуална привлечност кон жени, или не чувствуваш, не е тоа нешто што се менува по желба.
Ти утре можеш да се залапаш со некоја другарка, но тоа нема да те направи лезбејка.

I

Iblis

Гостин
Не ми е никакво научно откритие, туку мое мислење и за мене тоа е неприродно....
Значи ако одењето со ист пол е нормално зошто да не биде нормално одењето со на пример братучед/ка?
Па си се заљубиле 2цата, ете има случаи кога не знаеле дека се братучеди и се заљубиле, па откога ке дознаат прекинуваат. Е зошто тие да прекинат , па љубов е љубов
Теааа не е неприродно, хомосексуални односи се среќаваат и кај други животински видови, е сега не е ни нормално, ама нормата ја одредува мнозинството, така да тоа е релативен поим.
Дали оправдувам? Шо сакаат нека си прават, нивна работа, само да не ме замараат.
П.С. За братучедите, преголема количина на ист/сличен генетски материјал придонесува за појава на дефекти кај плодот и да љубов е љубов и ако не ти пречи детето да има насмевка на челото нека продолжи.
--- надополнето: Sep 28, 2011 12:49 PM ---
Ја можам да станам црнкиња, и плус лезбејка.

За ова "научно откритие " зборував Теа.
Ти лезбејка не можеш да станеш ни утре ни задутре, или чувствуваш сексуална привлечност кон жени, или не чувствуваш, не е тоа нешто што се менува по желба.
Ти утре можеш да се залапаш со некоја другарка, но тоа нема да те направи лезбејка.
А мачкица можеш да станеш? :D

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Е нели беше плавуша?

Црнкиња и плавуша?
Се што сакам можам да станам. Според Теааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа јас утре ако сакам ќе бидам Барак Обама бе! К*р ми е двор ми е работава.

Donald Sikert

Jane Vitington
Член од
28 ноември 2008
Мислења
8.283
Поени од реакции
5.614
Се што сакам можам да станам. Според Теааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа јас утре ако сакам ќе бидам Барак Обама бе! К*р ми е двор ми е работава.
Е ај педер да те видам да станеш:pos:

лесно ти е со црнкиња, лезбејка :P

Belle

A Jedi
Член од
12 април 2009
Мислења
1.006
Поени од реакции
552
Теааа не е неприродно, хомосексуални односи се среќаваат и кај други животински видови, е сега не е ни нормално, ама нормата ја одредува мнозинството, така да тоа е релативен поим.
Дали оправдувам? Шо сакаат нека си прават, нивна работа, само да не ме замараат.
П.С. За братучедите, преголема количина на ист/сличен генетски материјал придонесува за појава на дефекти кај плодот и да љубов е љубов и ако не ти пречи детето да има насмевка на челото нека продолжи.
--- надополнето: Sep 28, 2011 12:49 PM ---

А мачкица можеш да станеш? :D
Добро де нека прават они што сакаат, само кажав дека општо хомосексуалноста ми е гадна и не природнам, а не дека јас ги осудувам луѓето , или дека за некој ќе мислам дека е лош и одвртен само зошто е геј...
А за детето , ако е за така ни хомосексуалците неможат да имаат деца, т.е можат само ако посвојат. Во тој случај ќе можат и братучедите да имаат.
Само немој да кажеш нешто во стилот на : зошто да посвојат кога можат да имаат свое дете, ништо не е поубаво од свое дете , а они нема да раѓаат само за да бидат со некој свој роднина, зошто и кај хомосексуалците е така

I

Iblis

Гостин
Газот чаршија ти е....
Не го напнувајте девојчето, клинка е уште.

Kajgana Shop

На врв Bottom