- Член од
- 5 јули 2011
- Мислења
- 310
- Поени од реакции
- 122
подршка имаат од мене целосна добро е да се проба и тоа не велам не
И што дека има посилни педери???19 god bravo. drugo, ti drzi voda stavot od tvoja gledna tocka. ke gi ubiam bi trebalo da bide vo navodnici poso e gadna pojava na javno mesto ali kako sto gledam ti nemas nikakov problem so toa duri ti se potvrdi opredelbata. a toa sto mislis deka nekoj mi vliael da go napisam predhodniot kom. imam izgradeno licno mislenje za ova a dudo e samo eden istomislenik.
Мнозинството од понежниот пол имаат бисексуални чуства и нагони. Тоа веќе го знаеме.Не оправдувам, не ми е природно и да избор е тоа , ама не затоа што таква им е природата туку затоа што така сакаат
Ете на пример јас ако сакам можам уште од утре да станам лезбејка
Те молам презентирај го твоево научно откритие пред јавноста, сигурна сум дека ќе бидеш сериозен кандидат за Нобелова награда.Не оправдувам, не ми е природно и да избор е тоа , ама не затоа што таква им е природата туку затоа што така сакаат
Јас утре ако сакам можам да станам црнец.Не оправдувам, не ми е природно и да избор е тоа , ама не затоа што таква им е природата туку затоа што така сакаат
Не ми е никакво научно откритие, туку мое мислење и за мене тоа е неприродно....Те молам презентирај го твоево научно откритие пред јавноста, сигурна сум дека ќе бидеш сериозен кандидат за Нобелова награда.
Ја можам да станам црнкиња, и плус лезбејка.Јас утре ако сакам можам да станам црнец.
За ова "научно откритие " зборував Теа....да избор е тоа , ама не затоа што таква им е природата туку затоа што така сакаат
Е нели беше плавуша?Јас утре ако сакам можам да станам црнец.
Теааа не е неприродно, хомосексуални односи се среќаваат и кај други животински видови, е сега не е ни нормално, ама нормата ја одредува мнозинството, така да тоа е релативен поим.Не ми е никакво научно откритие, туку мое мислење и за мене тоа е неприродно....
Значи ако одењето со ист пол е нормално зошто да не биде нормално одењето со на пример братучед/ка?
Па си се заљубиле 2цата, ете има случаи кога не знаеле дека се братучеди и се заљубиле, па откога ке дознаат прекинуваат. Е зошто тие да прекинат , па љубов е љубов
А мачкица можеш да станеш?Ја можам да станам црнкиња, и плус лезбејка.
За ова "научно откритие " зборував Теа.
Ти лезбејка не можеш да станеш ни утре ни задутре, или чувствуваш сексуална привлечност кон жени, или не чувствуваш, не е тоа нешто што се менува по желба.
Ти утре можеш да се залапаш со некоја другарка, но тоа нема да те направи лезбејка.
Се што сакам можам да станам. Според Теааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа јас утре ако сакам ќе бидам Барак Обама бе! К*р ми е двор ми е работава.Е нели беше плавуша?
Црнкиња и плавуша?
coolСе што сакам можам да станам. Според Теааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа јас утре ако сакам ќе бидам Барак Обама бе! К*р ми е двор ми е работава.
Е ај педер да те видам да станешСе што сакам можам да станам. Според Теааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа јас утре ако сакам ќе бидам Барак Обама бе! К*р ми е двор ми е работава.
Добро де нека прават они што сакаат, само кажав дека општо хомосексуалноста ми е гадна и не природнам, а не дека јас ги осудувам луѓето , или дека за некој ќе мислам дека е лош и одвртен само зошто е геј...Теааа не е неприродно, хомосексуални односи се среќаваат и кај други животински видови, е сега не е ни нормално, ама нормата ја одредува мнозинството, така да тоа е релативен поим.
Дали оправдувам? Шо сакаат нека си прават, нивна работа, само да не ме замараат.
П.С. За братучедите, преголема количина на ист/сличен генетски материјал придонесува за појава на дефекти кај плодот и да љубов е љубов и ако не ти пречи детето да има насмевка на челото нека продолжи.
--- надополнето: Sep 28, 2011 12:49 PM ---
А мачкица можеш да станеш?
Газот чаршија ти е....Се што сакам можам да станам. Според Теааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа јас утре ако сакам ќе бидам Барак Обама бе! К*р ми е двор ми е работава.