Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

е ова да влезеше ќе беше епик:tapp:
--- надополнето: Sep 27, 2011 8:35 PM ---
е ова да влезеше ќе беше епик:tapp:

Лабилна одбрана и неколку неискористени шанси и ете ти нерешено со Базел.

Плукање на Бербатов - старт.

И не зборете местена, не местена, зошто самите си се сопнувавме кога напаѓавме. Само немојте да ги плукате затоа што во мај ќе ги славите.

Дај бе не тролајте со тоа МЕСТЕНО е, Ферги ќе местел, ма идете бре ...
Ќе биде бришен секој нареден пост каде ќе се истрола оној стандард клошарски муабет '' местено е '', фудбал е ова, не е ракомет каде у 99% од случајите оној со далеку поголем квалитет победува.

Леле 3-то место сме после 2-ро коло лошо срамота Базел има дупло повеќе бода од нас Норвич мора да плате за ова иако се ни криви ни должни

Дојде време да се радуваме на нерешено дома со Базел!!:noze:
Ај бе па и ти не ги глуми фановите на Арсенал...една утакмица изиграле слабо и одма плачење.

Ај бе па и ти не ги глуми фановите на Арсенал...една утакмица изиграле слабо и одма плачење.

Мене не ми е јасно како уште не е научена лекцијата од ланската сезона. Ај фановине на другине тимови што се преокупирани со Јунајтед да ги сфатам ама овие нашиве, нц.

Јас ова го примив многу рамнодушно, а коментарот ми беше посветен на сите радосни извици погоре и што ги изначитав после изедначувачкиот гол на социјалните мрежи.....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom