Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Taka treba barca se pokaza deka e pokvalitetna ekipa od kolku sto mislevme i uste go ima toj kvalitet koga stanaa samiponi 2005-2006 godina...:)

Сега сме 4ти на табелата со 13 бода, позади Виљареал и Валенсија кои имаат по 16 бода.

Значи што баксуз сум, гледам 95% од натпреварите и еднаш ќе пропуштам и ќе се случи ова:) Како и да е со ова се покажа дека овој тим може да ја врати титулата во свој посед, меѓутоа ќе треба да се одржи ритамот во текот на целата сезона. Само да бидат сите играчи здрави и ќе биде добро.
Последниве години Атлетико редовно извлекуваше барем бод, ама овој пат со камата му се наплати.

Значи што баксуз сум, гледам 95% од натпреварите и еднаш ќе пропуштам и ќе се случи ова:) Како и да е со ова се покажа дека овој тим може да ја врати титулата во свој посед, меѓутоа ќе треба да се одржи ритамот во текот на целата сезона. Само да бидат сите играчи здрави и ќе биде добро.
Последниве години Атлетико редовно извлекуваше барем бод, ама овој пат со камата му се наплати.

Не ги гледај ако не чим така шоубо ќе ги тепаме сите со голем резултат :):)

џст кидинг :)

Јас мислам дека фудбалерите на барса почнаја да тренират со ракометарите на барса па така сега дават голови како да играт ракомет :pos2::pos2::pos2:
и ние сме биле фудбалски клуб :je::je:

Многу сме јаки ЕЈ!
Убаво го модернизирале сајтот!

Можам да замислам што ке се дешава со средината на Барса доколку дојде Фабрегас.Иниеста,Чави,Фабрегас.Едноставно нема да ви треба одбрана:)

Незнам зошто но не би сакал да дојде Фабрегас во Барса, имаме доста играчи на таа позиција, а и мислам дека оваа сезона Иниеста ќе распали по средината. А за одбраната, баш тоа ни треба, таму сме најслаби бидејќи Гвардиола сака напаѓачки фудбал и кога топката е во наш посед сите се префрлаат на противничката половина а само централните дефанзивци остануваат во одбрана. Според мене тоа е причината зошто примаме гол на секоја утакмица.

Абе Тетовец ги уредува статиите на 24фудбал.мк? На тетовски дијалект е пишувана статијата за Фабрегас

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom