Tип на денот (Читај правила во прв пост)

Геврек

O ALQUMISTA
Член од
6 ноември 2008
Мислења
770
Поени од реакции
483
^
^
^
И мене ми мирисаше Наполи на Х но еве зошто ја играв 1

- Вилјареал е во лоша форма дури загуби од Гранада во примера а со Баерн дома играа катастрофално
- Најдобриот играч напаѓачот Роси нема да игра а покрај него нема да настапи и неговата резерва Рубен
-Наполи е во добра форма за малку ке победеа во Манчестер (примија гол од слободен) го победија Милан дома прикажуваат константно добра игра мотивирани се и не верувам дека ке пропуштат победа дома а исто така мора да напоменам дека Наполи ретко дома игра 2 пати нерешено (последната утакмица дома со Фиорентина)
- Ние ке ги вадиме Виљареал од криза !?

Ова од мене па натаму вие си знаете..

М

Мартин`

Гостин
Сакав да го ставам прв стрелец на гол Ван Бајтен они Туре ми го ставиле, сепак не го сменив ако така било пишано нека оди :)
Инаку еве мои типови за денеска, некои од нив ги пишав/искомбинирав ..

Bayern Munich - Manchester C. 1 @ 2.00
CSKA Moscow - Inter Milan 2 @ 2.75
Lyon - Dinamo Zagreb X @ 4.00
Napoli - Villareal 1 @ 1.80
Otelul Galati - Benfica X @ 3.65
Trabzon - Lille 2 @ 2.60
Manchester United - Basel 5+ @ 3.30

Член од
19 март 2011
Мислења
565
Поени од реакции
256
Што толку паѓа коеф. на Динамо З. за 2? Да не има Лион некои повредени играчи и сл?

коментатор

Пингвин
Член од
25 февруари 2010
Мислења
3.547
Поени од реакции
9.457
Podbeskidzie - Belchatow 1 @2,00
Gosti imaju velikih problema oko povreda, a danas nece igrati: Popek, Zbozien, Fonfara, Lacic, Szmatiuk, Kosowski, Bozok, Wrobel, Nowak, Zewlakow.
--- надополнето: Sep 27, 2011 3:57 PM ---
Сега ја уплатив и место 2.05 квота ми ја напишаа 1.65 во спортлајф. Бечќатов се последни во лигата и мислам дека купот нема да им биде приоритет а башка имаат доста повредени играчи.

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Paradubice - 1
City - GG
Man Utd - 1&3+
Real M - 1&3+
West Ham - 1

Odd 10.60 Stake 5/10

И .. избегнете ја Интер !!!

коментатор

Пингвин
Член од
25 февруари 2010
Мислења
3.547
Поени од реакции
9.457
Копер - Целје 1
Цска - Интер 0-2
Милан - Плзен 0-3
Шахтјор - Апоел 1
Твенте - Висла 1
Белчатов 1
Точиги -Гифу 1
Фролунда - Тимра 1 хокеј
Дерби - Барнсли 1
И овие Барнсли се со повеќе повредени играчи, но ме плаши тоа што Дерби е единствениот тим во лигата без нерешено.

Lux

Inglourious
Член од
25 октомври 2010
Мислења
1.189
Поени од реакции
888
Millionarios - Santa Fe (Colombia)
Santa Fe za natprevarot protiv Millionarios (koj se igra vo cetvrtok) ke igra so VTORIOT I TRETIOT tim zatoa sto vo cetvrtok prviot tim na Santa Fe ke otpatuva za Brazil za natprevarot od Copa Sudamericana protiv Botafogo.

Според ова овде иди огромен 1 иако нема некоја голема квота јас ќе одам на поголема уплата , а нешто можи и 1-1, 1-1&3+

Kajgana Shop

На врв Bottom