Tоni
ILLYRIAN
- Член од
- 26 февруари 2009
- Мислења
- 13.639
- Поени од реакции
- 10.237
Стварно ова со канцеларијата го направивте мит.Јас ете тебе ти кажувам многу искрено дека таа ни е бивша канцеларија,кога вие сте ја искршиле внатре немало ниту еден наш реквизит.Канцеларијата ни е на друго место,таму беше додека на чело на Балистите беа старата гарда.Не сакам никој да ми рециплира на следниов пост освен Тони, кој барем знае да одговори и да води дискусија, ако не се слагате напишете го ама не ме цитирајте...
Да те прашам тебе Комити чива канцеларија ја искршија па демантиравте дека е ваша полна со натписи и графити Балистет. Кое фајде да дојдеме за било што кога стално не сте вие тоа, ако наши се тепани вие сте. На страна тоа туку одговори ми ти, баш ти зошто да немаме муда за во Тетово, имаме дуел некој у Тетово па во лошо сеќавање ни е или? Ова исто ко да им кажеш на БББ дека се плашат да идат во Сплит (а, во неколку наврати ги убија на Торцидаши) така и сега за што муда објасни ми, па да ти кажам дали имам да дојдам или не. Ова ме потсеќа на Чкембари кога цело време викаа дека немаме муда за во Младост, дојдовме на нивни терен, на нивна трибина и Комити и Пирати па се покажа машкоста нивна...
Така и вие сега дојдете во Тетово па дојдете, доаѓаме со Тетекс па сеа демек не бе со Тетекс со Шкендија, кога јасно е како 2+2=4 дека имаме забрана од вашата управа т.е. полицијата. Твојот другар Goal самиот кажа дека не не пуштате ради да не си има вшата управа проблеми и да плаќа казни. Нашиот стадион т.е. трибината на која што бевте сместени во Скопје значи само Северна собира колку цел градски во Тетово и лесно е да организираш.
Нејќам да се повторувам но, утакмицата сега е ставена во 1 саат според паметњаковците кој седат во МВР, ради безбедносни причини каде што НЕДАЈ БОЖЕ дојде до инцидент има премногу родители со мали деца, а навечер нема. Но остануваме на тоа дека вие утакмицата нема да ја гледате од трибина, како викаат од грешките се учи, така да ние направивме лани грешка, сега не.
Поздрав
Ова е исто како ние да избришиме некој ваш графит или да искршиме некоја ваша реклама па да се фалиме ете што им направивме на Комитите.
Па доаѓате бе со Тетекс ама ние сме навивачи на Шкендија не на Тетекс.
Не знам за забрана...но на последниот натпревар кога требаше да дојдете во Тетово трибината позади голот беше празна и имаше специјалци таму.
Муда немате индивидуално барем да поминете покрај Балисти како што е тоа случај со луѓе од Тетово кои одат да ја гледат Шкендија сами,а притоа кога вие ги тепате се фалите дека сте тепале Балисти.А нашето кортео во Скопје никогаш не било загрозено од никого.
За следниот натпревар јас не знам како ќе успеете во тоа но Балистите се подготвуваат и ќе патуваат за Скопје.
--- надополнето: Sep 27, 2011 2:24 PM ---
Па да можеби грешам,ама сепак не може да се спореди наше гостување во Белград со гостување на македонци.Нели?За ова не би бил толку сигурен.