Фан Клуб: Шкендија

Статус
Затворена за нови мислења.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Не сакам никој да ми рециплира на следниов пост освен Тони, кој барем знае да одговори и да води дискусија, ако не се слагате напишете го ама не ме цитирајте...

Да те прашам тебе Комити чива канцеларија ја искршија па демантиравте дека е ваша полна со натписи и графити Балистет. Кое фајде да дојдеме за било што кога стално не сте вие тоа, ако наши се тепани вие сте. На страна тоа туку одговори ми ти, баш ти зошто да немаме муда за во Тетово, имаме дуел некој у Тетово па во лошо сеќавање ни е или? Ова исто ко да им кажеш на БББ дека се плашат да идат во Сплит (а, во неколку наврати ги убија на Торцидаши) така и сега за што муда објасни ми, па да ти кажам дали имам да дојдам или не. Ова ме потсеќа на Чкембари кога цело време викаа дека немаме муда за во Младост, дојдовме на нивни терен, на нивна трибина и Комити и Пирати па се покажа машкоста нивна...

Така и вие сега дојдете во Тетово па дојдете, доаѓаме со Тетекс па сеа демек не бе со Тетекс со Шкендија, кога јасно е како 2+2=4 дека имаме забрана од вашата управа т.е. полицијата. Твојот другар Goal самиот кажа дека не не пуштате ради да не си има вшата управа проблеми и да плаќа казни. Нашиот стадион т.е. трибината на која што бевте сместени во Скопје значи само Северна собира колку цел градски во Тетово и лесно е да организираш.

Нејќам да се повторувам но, утакмицата сега е ставена во 1 саат според паметњаковците кој седат во МВР, ради безбедносни причини каде што НЕДАЈ БОЖЕ дојде до инцидент има премногу родители со мали деца, а навечер нема. Но остануваме на тоа дека вие утакмицата нема да ја гледате од трибина, како викаат од грешките се учи, така да ние направивме лани грешка, сега не.

Поздрав
Стварно ова со канцеларијата го направивте мит.Јас ете тебе ти кажувам многу искрено дека таа ни е бивша канцеларија,кога вие сте ја искршиле внатре немало ниту еден наш реквизит.Канцеларијата ни е на друго место,таму беше додека на чело на Балистите беа старата гарда.
Ова е исто како ние да избришиме некој ваш графит или да искршиме некоја ваша реклама па да се фалиме ете што им направивме на Комитите.

Па доаѓате бе со Тетекс ама ние сме навивачи на Шкендија не на Тетекс.
Не знам за забрана...но на последниот натпревар кога требаше да дојдете во Тетово трибината позади голот беше празна и имаше специјалци таму.

Муда немате индивидуално барем да поминете покрај Балисти како што е тоа случај со луѓе од Тетово кои одат да ја гледат Шкендија сами,а притоа кога вие ги тепате се фалите дека сте тепале Балисти.А нашето кортео во Скопје никогаш не било загрозено од никого.

За следниот натпревар јас не знам како ќе успеете во тоа но Балистите се подготвуваат и ќе патуваат за Скопје.
--- надополнето: Sep 27, 2011 2:24 PM ---
За ова не би бил толку сигурен.
Па да можеби грешам,ама сепак не може да се спореди наше гостување во Белград со гостување на македонци.Нели?

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.536
Поени од реакции
29.100
Па не знам баш дали е мит, знаеш што ми е интересно што после кршењето не беше ваша, после зимањето на вашиот транспарент и тој не го украле го покажувате после 10 дена. Епа и вие ништо немате земено од Војводи во тој случај копирате... Тоа е тоа што го зборам цело време, кога се збори за вас нешто лошо одма имате изговори и не сте вие, а кога правите нешто вие стално вие сте.... Тоа со специјалците ништо не значи, и на Работнички - Вардар има специјалци каде што бевте сместени вие (каде што чат пат доаѓаат Легија 5/Романтичари) па ги нема нив...

Како ќе бидете спречени, ќе видиме. :)

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Па не знам баш дали е мит, знаеш што ми е интересно што после кршењето не беше ваша, после зимањето на вашиот транспарент и тој не го украле го покажувате после 10 дена. Епа и вие ништо немате земено од Војводи во тој случај копирате... Тоа е тоа што го зборам цело време, кога се збори за вас нешто лошо одма имате изговори и не сте вие, а кога правите нешто вие стално вие сте.... Тоа со специјалците ништо не значи, и на Работнички - Вардар има специјалци каде што бевте сместени вие (каде што чат пат доаѓаат Легија 5/Романтичари) па ги нема нив...

Како ќе бидете спречени, ќе видиме. :)
Па баш мит е тоа...одамна не сме таму во тој локал а натписите сеуште стојат!

B

Beck's

Гостин
koa pravite sporedbi na vase gostuvanje kaj Vojvodi, togas nie ve ubivme so gostuvanja: Rabotnicki,Metalurg,Skopje ( neli ovie klubovi spagaat u grad Skopje) ko Teteks sto spaga u grad Tetovo, samo za razlika sto nie vi gostuvavme i vam :)

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.746
koa pravite sporedbi na vase gostuvanje kaj Vojvodi, togas nie ve ubivme so gostuvanja: Rabotnicki,Metalurg,Skopje ( neli ovie klubovi spagaat u grad Skopje) ko Teteks sto spaga u grad Tetovo, samo za razlika sto nie vi gostuvavme i vam :)
Aбе да, ама никој од нив не рече дека вас не ви е дозволено да идете у Скопје, за разлика од некои членови тука кои секој втор збор им е дека на Комити не им било дозволено да идат у Тетово.

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
utre idemo do nova pobeda protiv Bregallnica !
pa posle so vardar cekam lesen natprevar, igracite se mnogu podgotveni edistveniot prednsot sto go imat igracite na vardar e Iskustvoto na igracite !
Imame mnnogu podobri igraci, mnogu po podgotveni fizicki se i doagame so 5 pobedi po red !

da ne znae nekoj zdrepkata za kup koga ke bide ?

Член од
2 февруари 2010
Мислења
111
Поени од реакции
10
Хах како го превртуваш муабетот! Никој не рече дека ќе се мериме кој има подобри коли,но вие НИКОГАШ не можете со коли во сопствена режија да дојдете до стадионот во Тетово притоа да поминете покрај местото каде што се собираат Балистите,ете не мора покрај собирното место туку низ плоштад бе.
те пратам на форумов и знаеш од време на време да кажеш нешто паметно.... тоа ми вели дека имаш колку толку мозок и јас би те замолил да го вклучиш овој пат и да си го препрочиташ постот едно 4-5 пати и да пробаш да си најдеш некоја смисла и поента
а доколку и понатаму сметаш дека доаѓањето на комити со автомобили вo тетово би сменило нешто, тогаш секој понатамошен разговор со тебе е бесцелен
јас тебе ти тврдам дека вие НИКОГАШ нема да можете да се спуштите со падобранци на филип II.... и што сега????

За во Белград,Балистите максимално се подготвуваа но дојде забраната така да не можевме да гостуваме.А вашето гостување во Белград е исто како ние да гостуваме во Приштина или Тирана!
после последниве дешавки би рекол дека белград за комити е далеку побезбеден отколку приштина, тирана и чаир за вас :D

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
те пратам на форумов и знаеш од време на време да кажеш нешто паметно.... тоа ми вели дека имаш колку толку мозок и јас би те замолил да го вклучиш овој пат и да си го препрочиташ постот едно 4-5 пати и да пробаш да си најдеш некоја смисла и поента
а доколку и понатаму сметаш дека доаѓањето на комити со автомобили вo тетово би сменило нешто, тогаш секој понатамошен разговор со тебе е бесцелен
јас тебе ти тврдам дека вие НИКОГАШ нема да можете да се спуштите со падобранци на филип II.... и што сега????

после последниве дешавки би рекол дека белград за комити е далеку побезбеден отколку приштина, тирана и чаир за вас :D
Хах јас сум имал колку толку мозок а!! :pos: Абе нема што...стварно бесцелен е разговорот.

Не реков дека доаѓањето на комити со автомобили би сменило нешто,туку не треба да се фалите дека сте тепале Балисти кога тие биле обични фанови на Шкендија кои патувале во Скопје сами.

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.536
Поени од реакции
29.100
Хах јас сум имал колку толку мозок а!! :pos: Абе нема што...стварно бесцелен е разговорот.

Не реков дека доаѓањето на комити со автомобили би сменило нешто,туку не треба да се фалите дека сте тепале Балисти кога тие биле обични фанови на Шкендија кои патувале во Скопје сами.
Пак тој изговор океј нема врска на страна случката на Фонтана, тоа во Тетово што се случи ќе го искоментира некој или за тоа не ви кажале ?

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
zs nikoj ne komentira kako projdea Komitite posledniot pat koga bile vo Tetovo (so Shkendija ) mislim bese 1999 ili 2000 !!

Dojdoa i grupa od komiti koj begale od Ballistet vlegle vo Cetinska i bea srekni demek eve begavmo ! a tamu go jadea 10 pati po loso ! Celo maalo gi brkase so kalashi :P

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.536
Поени од реакции
29.100
zs nikoj ne komentira kako projdea Komitite posledniot pat koga bile vo Tetovo (so Shkendija ) mislim bese 1999 ili 2000 !!

Dojdoa i grupa od komiti koj begale od Ballistet vlegle vo Cetinska i bea srekni demek eve begavmo ! a tamu go jadea 10 pati po loso ! Celo maalo gi brkase so kalashi :P
Еве го хаххахаха:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:..... Абе дечко не бладај жити се, прашај си ги другари те како си поминале, слободно шетање на преку 1000 Комити низ Тетово, не се брукај жити се.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.007
Поени од реакции
74.301

:tapp:
Што тропаш ти бе.
Сега имал 17 години тогаш си имал цели 5 годинки и продаваш тука муда за бубрези.
Каков ќотек имате тогаш јадено и не само Балисти туку цел град. Не биле само Комити тука и 1 000 Војводи/Тетовчани им се приклучиле. Главната битка сепак била со полицијата.

П

Паспарту

Гостин
utre idemo do nova pobeda protiv Bregallnica !
pa posle so vardar cekam lesen natprevar, igracite se mnogu podgotveni edistveniot prednsot sto go imat igracite na vardar e Iskustvoto na igracite !
Imame mnnogu podobri igraci, mnogu po podgotveni fizicki se i doagame so 5 pobedi po red !

da ne znae nekoj zdrepkata za kup koga ke bide ?
Кои подобри и поподготвени, оној "најдобриот" што го вратија од Белгија поради тоа што не можел 2км да истрча, или оној новопечениот репрезентативец кој не можеше 2 топки да подаде како што треба против велесилата Андора?

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
Кои подобри и поподготвени, оној "најдобриот" што го вратија од Белгија поради тоа што не можел 2км да истрча, или оној новопечениот репрезентативец кој не можеше 2 топки да подаде како што треба против велесилата Андора?
toj sto go vratele od Belgija ne bese zs ne trcase tuku zs klubot mu davase 900.000 za Sezona a on barase 1.300.000 Evra ! za toa ne ostana tamu !

П

Паспарту

Гостин
toj sto go vratele od Belgija ne bese zs ne trcase tuku zs klubot mu davase 900.000 za Sezona a on barase 1.300.000 Evra ! za toa ne ostana tamu !
Нека не те лажат новинарите и она што тие го пишуваат во весници, Хасани не е вратен од Белгија поради парите.

Лукаку земаше 500 000 евра годишно во Андерлехт, а Милан Јовановиќ кој летово дојде во Андерлехт од Ливерпул, потпиша договор со вредност од 1,3 мил евра годишно. Спореди ги овие играчи со Хасани, па после најди го решението на равенката: Зошто Буба не потпиша за просечниот тим на Гент ;)

За твоја информација, во Гент ниту еден играч не заработува сума приближна на тие 2 што ти ги спомна погоре... Таа сума е ПРЕГОЛЕМА и за клубови кои се неколку класи над Гент.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom