10 најубави авто ентериери

• Креатор на темата Креатор на темата RaZ-R
  • Време на започнување Време на започнување
Не дека не се луксузни за наш стандард, далеку од тоа. Но кога веќе е составена листата јас би го одбрал BMW X3.

Аудито веќе спаѓа во лусксузна класа... преку 100.000 евра кошта

Мислам дека веќе години нананзад ауди го држи приматот за автомобил со најубав ентериер во сите класи што ги нуди.

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu
Најдобрите автомобилски ентериери за 2011.(не се вклучени луксузните автомобили)
1. Audi A8
10-najubavi-avto-enterieri-1.jpg

2. BMW X3 xDrive35i
10-najubavi-avto-enterieri-2.jpg

3. Chevy Cruze 2LT RS
10-najubavi-avto-enterieri-3.jpg

4. Dodge Charger Rallye Plu
10-najubavi-avto-enterieri-4.jpg

5. Ford Focus Titanium
10-najubavi-avto-enterieri-5.jpg

6. Honda Odyssey Elite
10-najubavi-avto-enterieri-6.jpg

7. Hyundai Elantra Limited
10-najubavi-avto-enterieri-7.jpg

8. Jeep Grand Cherokee Overland Summit
10-najubavi-avto-enterieri-8.jpg

9. Kia Optima EX
10-najubavi-avto-enterieri-9.jpg

10. Volvo S60
10-najubavi-avto-enterieri-10.jpg

Сите се добри, но ако треба да издвојам една, би го издвоил Dodge Charger

сепак мислам дека сепак има луксузни возила да не кажам сите се

Што има луксузно во Крузот или Фокусот ?
Тоа се обични компактни автомобили.
Ај да кажеш Аудито А8 дека е луксузно ќе те сватев ама Крузот, Фокусот ???

шевролетот фокусот и волвото мислам дека имаат најубави ентериери и не само тоа.. боите им се најускладени некако. барем ја така мислам

Што има луксузно во Крузот или Фокусот ?
Тоа се обични компактни автомобили.
Ај да кажеш Аудито А8 дека е луксузно ќе те сватев ама Крузот, Фокусот ???
„да не кажам сите се„
па цената е доволна на пример обичен форд фокус е околу 16к евра додека титаниум како на сликата е околу 34к евра што е за повеќе од 2 пати поскап :)
додека овој модел на круз е за 50% поскап од стандардниот сепак овие коли не се основните модели , а веќе тоа според мене спаѓа во луксуз :)

Ајде нешто поскромно:

Новиот c3:

2010%20Citroen%20C3_41.jpg

Новиот Seat Leon:

Seat-Leon_2009_1024x768_wallpaper_44.jpg

Новиот Chevrolet Aveo:

2012_Chevrolet_Aveo_Interior_Instrumentation.jpg

Hyundai ix35:

Hyundai-ix35-Interior-530x352.jpg

Новата Opel Astra:

020_2010opelastra-580op.jpg

...

„да не кажам сите се„
па цената е доволна на пример обичен форд фокус е околу 16к евра додека титаниум како на сликата е околу 34к евра што е за повеќе од 2 пати поскап :)
додека овој модел на круз е за 50% поскап од стандардниот сепак овие коли не се основните модели , а веќе тоа според мене спаѓа во луксуз :)

Знам дека на сликите се сите коли со фул опрема и дека коштаат поскапо од основните пакети на опрема :)
Значи Крузот или Фокусот можат само да бидат луксузно опремени возила, но никогаш неможат да бидат луксузни автомобили бидејќи едноставно не припаѓаат во класата на луксузни автомобили, Крузот и Фокусот се компакти (а едно 70% во МК се возат компакти) заразлика од Ауди А8 кое е што е навистина луксузен автомобил и кошта над 80.000 евра :)
Мислам дека сега ме свати што сакав да кажам (y)

Знам дека на сликите се сите коли со фул опрема и дека коштаат поскапо од основните пакети на опрема :)
Значи Крузот или Фокусот можат само да бидат луксузно опремени возила, но никогаш неможат да бидат луксузни автомобили бидејќи едноставно не припаѓаат во класата на луксузни автомобили, Крузот и Фокусот се компакти (а едно 70% во МК се возат компакти) заразлика од Ауди А8 кое е што е навистина луксузен автомобил и кошта над 80.000 евра :)
Мислам дека сега ме свати што сакав да кажам (y)
те разбирам што сакаш да кажеш мене коментарот ми беше дека авторот на темава запишал : не се вклучени луксузните автомобили
сега за кого како , сепак според мене погоре дадените модели се повеќе од возила со луксузна опрема :)

Новиот Пасат
Го обожавам неговиот ентериер...се на свое место :)

2012-volkswagen-passat-interior.jpg

А што ќе речете за ова ? Кај мутант од надвор, па и од внатре
Фиат Мултипла - Chernobyl Factory :D

scaled.php

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom