Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
10 мај 2008
Мислења
60
Поени од реакции
1
Значи овој Валдез е најголемото срање во клубот. ТОА КОПИЛЕ ТРЕБА ОБАВЕЗНО ДА ГО НАПУШТИ КЛУБОТ, и плус тоа ПЕП обавезно мора да се менува. За клуб како Барса треба искусен терен, а не некое копиле што прв пат води професионален тим.
Moze da zastanam vo odbrana na Valdes, ili ke izedam kotek ovde!?! :helou:
Iskreno ne go vidov golot sto go primil, ama kako sto slusnav bil izvrsen prvo faul vrz nego. Vtoro golmanot ne moze da ja vadi cela odbrana, i nemoj da mi kazes deka Valdes ne gi spasil 1000 pati od cist poraz so nevozmozni odbrani. Da zabrlja nekolku pati proslata sezona, moze i ovaa propusti nekoj glup gol, ama tipot definitivno ne e najlosiot igrac vo Barsa kako sto vikas. Treto, Pep od ovaa sezona ima nova taktika vo golmanskata igra, sto e krajno rizicna, i sam si go priznava toa, a toa e da se odi so isturen golman napred namesto da si sedi na gol linija i da si brka rabota. Mozebi i premnogu go branam, ama stvarno mi se losi koga posle sekoj primen gol se napaga Valdes kako da e edinstven odbramben igrac vo timot!

Член од
19 јули 2007
Мислења
551
Поени од реакции
2
Iskreno ne go vidov golot sto go primil, ama kako sto slusnav bil izvrsen prvo faul vrz nego. Vtoro golmanot ne moze da ja vadi cela odbrana, i nemoj da mi kazes deka Valdes ne gi spasil 1000 pati od cist poraz so nevozmozni odbrani. Da zabrlja nekolku pati proslata sezona, moze i ovaa propusti nekoj glup gol, ama tipot definitivno ne e najlosiot igrac vo Barsa kako sto vikas. Treto, Pep od ovaa sezona ima nova taktika vo golmanskata igra, sto e krajno rizicna, i sam si go priznava toa, a toa e da se odi so isturen golman napred namesto da si sedi na gol linija i da si brka rabota. Mozebi i premnogu go branam, ama stvarno mi se losi koga posle sekoj primen gol se napaga Valdes kako da e edinstven odbramben igrac vo timot!
Имаше фаул на Валдез али можеше и мораше подобро да интервенира, според мене главниот виновник за примениот гол беше Абидал!!!

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
абе брат ако се сеќаваш ние на секој натпревар се истурваме од шанси ама само 2 пати сме дале поќе од 2 гола... а само на 1 не сме примиле... не е ок..нејкам да бидам скептик ама мислам дека сме многу слаби... се радваме на еспањол...кркрккркр....ни се затвориле 8 души назад биле ...па знам то е цела работа .... и лани така и ова година исто...тие се затворат ние како кучиња пред касапница вртиме околу 16 метра и ќе ни напрат една контра и толку... а имаме супер играчи.. само почувам да мислам дека повеќе треба да вежбат отколку да велиме дека немаме среќа... ај да ни се множат со 33 овие 3 бода..:smir::smir::smir::smir::smir:
Прво... како можеш да кажеш дека сме слаби, кога секогаш кога играме игра само ЕДЕН тим... БАРСЕЛОНА. Поседот на топката секогаш е на наша страна, повеќе корнери изведуваме, повеќе шанси за гол имаме... тоа што не погодуваат тоа ВООПШТО не ме загрижува. Ако се сеќавате лани Манчестер на воведните натпревари постигнуваа само по еден гол на натпревар и тоа воопшто не ги прави послаб тим или пак тим неспособен да постигнува повеќе голови.

2. Ни играат бункер на секој натпревар затоа што знаат дека така "најдобро" можат да се одбранат од нападите... но има лек и за тоа ( постети се на натпреварот со Висла на Камп Ноу). Кажи ми зошто не играат бункер кога играат против Валенсија или против Реал.

3. Тоа што примаме гол од прва создадена шанса... Е ОВА Е ТОА ШТО НАЈМНОГУ МЕ НЕРВИРА. На претходниот натпревар од ИНДИРЕКТЕН слободен удар ни забија гол, предтоа од слободен со Спортинг, и се тоа заради задоцнети или глупи реакции на одбраната. Но и ова ќе се среди верувајте, нема цело време да примаме голови од корнери и од слободни удари.

4. И гледам некој погоре спомна дека требал Пеп да си оди и дека и треба поискусен тренер на Барселона. Се согласувам во делот дека треба поискусен тренер, но оставете го човекот малку да го среди тимот, дајте му малку време, неможе да направи тим од соништата преку ноќ, едноставно тоа не е возможно. Сетете се како беше првата сезона со Рајкард, а потоа какви игри следуваа и на крај освоија Лига на Шампиони.

5. Visca el Barca !!!:vozbud::vozbud::vozbud:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Прво... како можеш да кажеш дека сме слаби, кога секогаш кога играме игра само ЕДЕН тим... БАРСЕЛОНА. Поседот на топката секогаш е на наша страна, повеќе корнери изведуваме, повеќе шанси за гол имаме... тоа што не погодуваат тоа ВООПШТО не ме загрижува. Ако се сеќавате лани Манчестер на воведните натпревари постигнуваа само по еден гол на натпревар и тоа воопшто не ги прави послаб тим или пак тим неспособен да постигнува повеќе голови.

2. Ни играат бункер на секој натпревар затоа што знаат дека така "најдобро" можат да се одбранат од нападите... но има лек и за тоа ( постети се на натпреварот со Висла на Камп Ноу). Кажи ми зошто не играат бункер кога играат против Валенсија или против Реал.

3. Тоа што примаме гол од прва создадена шанса... Е ОВА Е ТОА ШТО НАЈМНОГУ МЕ НЕРВИРА. На претходниот натпревар од ИНДИРЕКТЕН слободен удар ни забија гол, предтоа од слободен со Спортинг, и се тоа заради задоцнети или глупи реакции на одбраната. Но и ова ќе се среди верувајте, нема цело време да примаме голови од корнери и од слободни удари.

4. И гледам некој погоре спомна дека требал Пеп да си оди и дека и треба поискусен тренер на Барселона. Се согласувам во делот дека треба поискусен тренер, но оставете го човекот малку да го среди тимот, дајте му малку време, неможе да направи тим од соништата преку ноќ, едноставно тоа не е возможно. Сетете се како беше првата сезона со Рајкард, а потоа какви игри следуваа и на крај освоија Лига на Шампиони.

Барса има одличен тим и треба да му се даде време да се уигра. Ако се знае дека има доста нови играчи како и нов тренер со нови концепции и замисли, не може преку ноќ се да е нај нај.
Верувајте, со тие поединци што ги имате, може да победите секого и секаде.
Само трпение. Муабетов ми е за болдираното. Нема врска како се победува, најважни се трите бода. Јунајтед лани на почеток се мачеше ама видовте каде стигна.
Затоа главите горе, Барса ќе е шампион оваа година!:smir:

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
Многу пати и Реал така се вади, фудбал се игра док не свирне судијата.
Абе знам за тава (точно е) ама нервирам се шо се как може кога е нерешено и кога губат барса во последните 5 мин се пенал да им судат.
Да дадаа гол ништо немаше да кажам ама така...

Член од
20 јуни 2008
Мислења
77
Поени од реакции
1
и немој ти сега да кажеш дека не ја пикнал 1000 пати барселона во кал со неговите невозможни глупости... го сакам само заради тоа што е каталонец а инаку дефинитивно е најглуп голман... а и речиси никогаш сме немале врвен голман :smir::smir:

Член од
20 јуни 2008
Мислења
77
Поени од реакции
1

хммммм.....ајде тогаш..
како прво не ми е важно во кој била топката и кој напаѓал (мислам не ми е најважно) заради тоа што не напаѓаме туку вртиме околу 25-30 метри и си ја вртиме топката...и не ми личи на лоша среќа тоа што сме погодиле 15 од 150 удари (ова е сериозно, никогаш не сме шутирале полошо)..

2.тоа што ни играат бункер е тоа што му успева доста добро и тоа е она што ни ја зеде титулата лани... барем според мене... а зошто не играат бункер против реал и валенсија искрено незнам..

3. веќе кажа ти за ова а и ова не е веќе случајност...

4. неможам да се одлучам на чија страна сум... нензам шо да мислам за пеп.. ама сигурно не сум против него иако повеќе би сакал да видам некој голем стратег на нашата клупа а не само аматери..

5. незнам шо значи ама сигурно е нешто добро... па така да се согласвам за ова..

6. дај боже да не сум во право..:smir::smir::smir::smir:

Член од
20 јуни 2008
Мислења
77
Поени од реакции
1
Барса има одличен тим и треба да му се даде време да се уигра. Ако се знае дека има доста нови играчи како и нов тренер со нови концепции и замисли, не може преку ноќ се да е нај нај.
Верувајте, со тие поединци што ги имате, може да победите секого и секаде.
Само трпение. Муабетов ми е за болдираното. Нема врска како се победува, најважни се трите бода. Јунајтед лани на почеток се мачеше ама видовте каде стигна.
Затоа главите горе, Барса ќе е шампион оваа година!:smir:
незнам кој го чекаме да се уигра..освен 2-3 другите се веќе години во барселона...го чекаме пеп да се уигра или??? навистина не сваќам како можи да чекам некој да се уигра, добрите играчи се секогаќ уиграни а има и исклучоци само нема да збораме сега за нив.. и само ме интересира ако веќе чекаме колку време ќе трај чекањето??:helou:

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Епа ај честито, знам колку е слатко во последна секунда да тепаш. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom