Tип на денот (Читај правила во прв пост)

М

Мартин`

Гостин
Еден совет од мене ..

Не ги играјте Анжи сезонава или барем одбегнувајте ги зошто ќе прават глупости, нека не ве лаже тоа што земале неколку ѕвезди како Карлос, Ето, Жирков во тимот за огромни пари и што даваат исто така големи плати. Сезонава тие пари мора да си ги вратат со местење за кладилниците.

Ќеримов е билионер и има пари, али к.. го боли за фудбал.. бизнисмен ќе си брка бизнис со тимот :coffee:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Еден совет од мене ..

Не ги играјте Анжи сезонава или барем одбегнувајте ги зошто ќе прават глупости, нека не ве лаже тоа што земале неколку ѕвезди како Карлос, Ето, Жирков во тимот за огромни пари и што даваат исто така големи плати. Сезонава тие пари мора да си ги вратат со местење за кладилниците.

Ќеримов е билионер и има пари, али к.. го боли за фудбал.. бизнисмен ќе си брка бизнис со тимот :coffee:
се сложувам
ако веќе ги типувате Анжи барем бркајте ги сингл да не победат 1X ако се гости или 2X ако се домаќини па некој пат 100 посто ќе фатите

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.965
Поени од реакции
9.596
ако гледаш така не треба да играме во кладилници сите местат според тебе или не треба да
победвет овие слабиве нека им пишат бодови по тоа колку пари имаат

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Абе сите скоро ги изиграв прелази денеска само Спарта ја заборајв и та влезе :mad: ретааааааааааааааааард !

Член од
31 март 2008
Мислења
2.596
Поени од реакции
1.927
ај кажете ми што мислите за шемава
значи кои било две утакмици кои имаат над 2 коефициент и за 1 и за Х и за 2
трабзон - лил 2.70 / 3.20 / 2.50
валенсија - челзи 2.80 / 3.25 / 2.40
овие две утакмици ги пишете на 9 тикети во сите нивни можни комбинации за да излезат сигурно
најмалиот коефициент што се добива е доколку излезат и двете двојки= 6
на така одиграно секако ги фаќате, работата е да се најде уште една или две утакмици кои би го накачиле коефициентот да оди барем до 10 за да сте во каква таква добивка ( доколку нели излезе баш тој тикет и двете двојки кај што се )
значи две утакмици кои би биле да кажеме барем со по 1.30 коеф за да се направи 10 вкупно на секој од 9те тикети ( за минимална добивка ) кои ќе ги играте на секој од 9те тикети.
се намалува ризикот за 2 утакмици, со тоа што првите две секако ги фаќате, меѓутоа треба да се најдат други 2 утакмици со по барем 1.30 коеф

што мислите за ова нешто? вреди ли да се проба? јас планирам утре да пробам, ама треба да најдам уште две сигурни покрај челзи и лил
коефициентите се извадени од електронскиот билтен на моцарт

Член од
19 март 2011
Мислења
565
Поени од реакции
256
ај кажете ми што мислите за шемава
значи кои било две утакмици кои имаат над 2 коефициент и за 1 и за Х и за 2
трабзон - лил 2.70 / 3.20 / 2.50
валенсија - челзи 2.80 / 3.25 / 2.40
овие две утакмици ги пишете на 9 тикети во сите нивни можни комбинации за да излезат сигурно
најмалиот коефициент што се добива е доколку излезат и двете двојки= 6
на така одиграно секако ги фаќате, работата е да се најде уште една или две утакмици кои би го накачиле коефициентот да оди барем до 10 за да сте во каква таква добивка ( доколку нели излезе баш тој тикет и двете двојки кај што се )
значи две утакмици кои би биле да кажеме барем со по 1.30 коеф за да се направи 10 вкупно на секој од 9те тикети ( за минимална добивка ) кои ќе ги играте на секој од 9те тикети.
се намалува ризикот за 2 утакмици, со тоа што првите две секако ги фаќате, меѓутоа треба да се најдат други 2 утакмици со по барем 1.30 коеф

што мислите за ова нешто? вреди ли да се проба? јас планирам утре да пробам, ама треба да најдам уште две сигурни покрај челзи и лил
коефициентите се извадени од електронскиот билтен на моцарт
Да, интересно е ова, може да се проба, сигурно си во ќар само ако излезат и овие маленките. Добар предлог.
Двете што ги бараш може да бидат Манчестер Ј. и Лион :)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Ги разгледав натпреварите за утре и еве мои претпоставки:

ЦСКА-Интер 0-2
Баерн-Сити 3+,ГГ а не би ме изненадило и 2 да е
Лион-Динамо 1,1-1,3+,Т1 2+
Јунајтед-Базел 1,1-1,3+,Т1 2+
Наполи-Виљареал 1 (најзезнат меч за типување)можда и ГГ
Отелул-Бенфика 2,0-2
Реал-Ајакс ГГ
Трабзон-Лил 2,0-2 ама можно е турциве пак да изненадат

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.912
Поени од реакции
7.492
Утре дефинитивно...
Баерн М. - Сити ГГ3+
Отелул - Бенфика 2
Реал - Ајакс ГГ3+
Наполи - Виљареал 1

T

Torchyrus

Гостин
Ги пресметав коефициентите вака одат одприлика со додадени коефиценти од Лион и Манчестер +1.15 и +1.3
11.3 --- > Да бидат 1
15.5 --- > Х
9 --- > 2
13.1 --- > 1,Х
9.6 --- > 1,2
13.3 --- > Х,1
11.4 --- > Х,2
10.4 --- > 2,1
12.1--- > 2,Х
Значи за по 1 000 денари можда и се исплати , освен ако не испаднат и двете двојки т.с да тепат Лил и Челзи па само да си ја вратеш уплатата .
По 2 000 уште подобро , а веќе нагоре е ризик некој од маливе коеф да те кикснат ,anyway може ова да се проба :D

М

Мартин`

Гостин
Academica Coimbra - Feirense 2-1 @ 30

Galatasaray - Eskisehirspor 1 @ 1.50
Empoli - Reggina 1 @ 2.50
Lanus - Colon X @ 3.15
Лаком г.. трагедија испадна работава, на сите им ги кажувам чисти да ги уплатат (и Академика кец) а јас ја пишувам 2-1 и паѓам ..

Тоа е кога сакаш набрзина пари повеќе а и вака ќе имав околу 30 коеф :cautious:

Kajgana Shop

На врв Bottom