Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
добри сме уште удар на голот ни немат манато а веќе губиме 1-0 :toe:

АБЕ ШО КОЈ КУР ПРАВИ ИДИОТОТ ПЕП ГО СТАВИЛ ГУДЈОНСЕН А ЕТО Е НА КЛУПА ??????

ЕБАТИ ИДИОТИШТЕТО ДА МУ СЕ ИЗНАЕБАМ НА СЕ ЖИВО !

Значи овој Валдез е најголемото срање во клубот. ТОА КОПИЛЕ ТРЕБА ОБАВЕЗНО ДА ГО НАПУШТИ КЛУБОТ, и плус тоа ПЕП обавезно мора да се менува. За клуб како Барса треба искусен терен, а не некое копиле што прв пат води професионален тим.

поарно да изгубевме... така барем ќе требаше да се менва нешто а вака... ништо катастрофа смееееееееееее .... пеналлллллллллллл

МЕССССИИИИИИИИИИИИИ ГООООООООООЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ 1-2!!!!!:smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir:

ГООООООООООООООООЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ ГООООООООООООООООООООООООООООООООЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ ГОООООООООООООООООООООООООЛ ГОЛ ГОЛ ГОЛ

ГОЛ
ГОЛ
ГОл
Гол
ГОООООООООООООООООЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ

МЕСИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ

Незнам шо да кажам, дефинитивно утакмица што ме остави без срце. ТО МЕСИ ЅВЕРУ !

Победаааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа!!!!!!!!!:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
ух сеуште не мозам да се смираам !!:vozbud:

јас поќе сум изнервиран отколку весел... катастрофа сме... со ќе прајме со некој појаки... ама не ми се лоши од 3 бода...:smir:

јас поќе сум изнервиран отколку весел... катастрофа сме... со ќе прајме со некој појаки... ама не ми се лоши од 3 бода...:smir:

Човече што зборуваш, каква катастрофа бе, АБЕ ГИ РАСТУРИВМЕ ВО 2 ПОЛУВРЕМЕ. Еспанјол не излезе од својот шеснаесетник, имавме ијлада шутеви кон голот само немавме среќа.

Абе ги натеравме на домашен терен бункер да играт. 10 играчи имаа на теренот, од што 8 играа во одбрана.

АБЕ ГИ РАСТУРИВМЕ ПЕДЕРИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!!!

Човече што зборуваш, каква катастрофа бе, АБЕ ГИ РАСТУРИВМЕ ВО 2 ПОЛУВРЕМЕ. Еспанјол не излезе од својот шеснаесетник, имавме ијлада шутеви кон голот само немавме среќа.

Абе ги натеравме на домашен терен бункер да играт. 10 играчи имаа на теренот, од што 8 играа во одбрана.

Апсолутно се согласувам со тебе ги згазивме заслуживме победаа,не ми се сеуште верува дека победивме во последната секунда:vozbud:

Апсолутно се согласувам со тебе ги згазивме заслуживме победаа,не ми се сеуште верува дека победивме во последната секунда:vozbud:

Аууу кога се затресе мрежата од голот на Меси свршив. Сите спијат јас се дерам на терасата како лига шампиони да сме освоиле.

И на мене не ми се верува.:vozbud:

абе брат ако се сеќаваш ние на секој натпревар се истурваме од шанси ама само 2 пати сме дале поќе од 2 гола... а само на 1 не сме примиле... не е ок..нејкам да бидам скептик ама мислам дека сме многу слаби... се радваме на еспањол...кркрккркр....ни се затвориле 8 души назад биле ...па знам то е цела работа .... и лани така и ова година исто...тие се затворат ние како кучиња пред касапница вртиме околу 16 метра и ќе ни напрат една контра и толку... а имаме супер играчи.. само почувам да мислам дека повеќе треба да вежбат отколку да велиме дека немаме среќа... ај да ни се множат со 33 овие 3 бода..:smir::smir::smir::smir::smir:

Е да, до некаде си во право. И 2та гола ги постигнавме кога немаше бункер. Голот на Анри беше чиста контра и грешка на голманот, а голот на Меси беше пенал. Али да не заборавиме колку пати Еспанјол ја извади топката од самата гол линија. Бевме на самата ивица на голот, и да имавме среќа сеа резултатот ќе беше 1-5 а не 1-2. Ипак тоа беше добар тест за Барселона, и се покажаа психички јаки и изиграа машки до последната минута, иако играта од првото и играта од второто полувреме немаа врска.

.... Во прво полувреме ми играа некако многу не заинтересирано, а потоа во второто како животот да им зависеше од тоа.

Сеа ни следи натпреварот со Шахтјор, каде мислам не би требало да има проблеми, па потоа уште еден шпански тест наречен Атлетико Мадрид. И овие да ги победиме и потоа идат лесни натпревари.:wink:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom