1. Отвори My Documents на примерАј помош ќе ве молам!
Имам Win7 и што и да отворам во Windows Explorer (фолдер или Local Disk (C) или Local Disk (D) го отвара секогаш во ново прозорче! Веќе немам живципа затоа ако знае некој како и шо треба нека ми каже.
Пробав и така ама не бива. Функционира само кога ќе стиснам десен длик на тоа што сакам да го отворам па OPEN1. Отвори My Documents на пример
2. Tools > Folder Options
3. Кај Browse Folders одбери ја првата опција (Open each folder in the same window)
4. OK
![]()
Со ова можи да се спушти??
Да, секое видео од било која страница.Со ова можи да се спушти??
Проблемот е во тој пц. Пробај направи им реинстал на драјверите за звучната иако чудно е што имаш звук на песните а на филмовите не. Прв пат слушам за ваков проблем.Имам еден проблем.. Имам неколку филмови што сакам да ги излгедам, си местам превод све како што треба ама филмовите немаат глас.. Гледам со БС Плеер, и на сите филмови немам глас а на друг пц филмовите имаат глас.. Пуштам песна со БС Плеер се си е ок, само за филмовите немам глас.. Многу чудно, некој до сега сретнал ваков проблем, нека кажува чаре.. Пробав и со друг Плеер, филмовите немаат глас на ниеден плеер, и повторувам, на друг ПЦ филмовите имаат глас..
Кој виндоус 7 го имаш?Имам Windows 7. Кога ќе го поврзам iPod-от со компјутер iTunes се блокира, или после 10 минути ќе мрдне пак и ќе се замрзне. Чаре? Не можам да префрлам ништо на iPod-от.
Не знам зошто воопшто користиш iTunes. Јас за iPod и iPhone користев copy trans manager. Добра и лесна програма е за трансфер на фајлови.Имам Windows 7. Кога ќе го поврзам iPod-от со компјутер iTunes се блокира, или после 10 минути ќе мрдне пак и ќе се замрзне. Чаре? Не можам да префрлам ништо на iPod-от.
Windows 7 professional x64 bit. Не можам да видам кој SP е. (ако има)Кој виндоус 7 го имаш?
Нов сум со iPod-от, и го следев упатството. Ај сега ќе пробам со Copy Trans Manager, ќе пишам што сум направил.Не знам зошто воопшто користиш iTunes. Јас за iPod и iPhone користев copy trans manager. Добра и лесна програма е за трансфер на фајлови.