Фан Клуб: Шкендија

Статус
Затворена за нови мислења.
П

Паспарту

Гостин
ja mislim deka imame odlicen sreden red so tandemot Useini Mustafi !
Ja mislim deka sme favoriti deka imame mnogu brzi igraci i so kontra napadi mozebi ke napraeme nesto poveke !
vasoski potpisa za vas ili ne ?
Оса во џеб ќе ги стави и двајцата, плус во среден ред покрај него се и Грозданоски, Стојаковиќ, Ранџеловиќ, Лико, Стјепановиќ и Петров, кои верувај дека се многу поквалитетни од вашата средина. Проблемот ни е во нападот, каде што доколку добро е чуван Фичо ќе биде тешко да се постигне гол, барем до сега така било, но ќе видиме во сабота, се надевам дека конечно ќе проработи целиот тим.

Васоски ќе потпише деновиве, но ќе нема право на настап.

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
Оса во џеб ќе ги стави и двајцата, плус во среден ред покрај него се и Грозданоски, Стојаковиќ, Ранџеловиќ, Лико и Петров, кои верувај дека се многу поквалитетни од вашата средина. Проблемот ни е во нападот, каде што доколку добро е чуван Фичо ќе биде тешко да се постигне гол, барем до сега така било, но ќе видиме во сабота, се надевам дека конечно ќе проработи целиот тим.

Васоски ќе потпише деновиве, но ќе нема право на настап.
ke bide interesno ...
ja od nashite cekam od Kurtishi da naprae nesto poveke ! ima odlicen shut a Buba e epten brz i mnogu podgotven vo fizicki plan !
i mislim deka so glava mnogu podobri od nas ste ! imate mnogu visoki igraci !

П

Паспарту

Гостин
ke bide interesno ...
ja od nashite cekam od Kurtishi da naprae nesto poveke ! ima odlicen shut a Buba e epten brz i mnogu podgotven vo fizicki plan !
i mislim deka so glava mnogu podobri od nas ste ! imate mnogu visoki igraci !
Буба е добро физички подготвен само за нашава лига каде што се трча по 3-4 км на натпревар :) Затоа и ти реков дека најголема шанса ви е преку Куртиши и Хасани, многу се брзи дечките :) Како и да е се надевам дека ќе биде добар натпревар, штета само што не се игра навечер...

Член од
4 мај 2011
Мислења
8
Поени од реакции
0
Deneska idemo po 3 novi bodovii.. malce po malce idemo kon vtorata titulla :D..

ME TY SHKËNDI EDHE BOTËN TJETËR....

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
crven karton od 5 minuta
M.Useini :tapp:
--- надополнето: Sep 25, 2011 1:30 PM ---
1-0
So 10 igraci