Фан Клуб: Шкендија

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.302
Поени од реакции
3.345
Абе таке намерно направиле од ФФМ остра казна за друг пат да не се повтори со ова знаемо дека баеѓи ќе се загуби на финансиски план,ако секој плаќа карта нели ??!!! Зошто знаемо барем овде во државава најмалце се плаќа за карти...Со 1 карта влагаат 3-ца минимум...
А за спонзоров од Австрија слушнав како многу го олеснале некои си личности уште пред двомечот со Партизан или недела потоа...

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
Абе таке намерно направиле од ФФМ остра казна за друг пат да не се повтори со ова знаемо дека баеѓи ќе се загуби на финансиски план,ако секој плаќа карта нели ??!!! Зошто знаемо барем овде во државава најмалце се плаќа за карти...Со 1 карта влагаат 3-ца минимум...
А за спонзоров од Австрија слушнав како многу го олеснале некои си личности уште пред двомечот со Партизан или недела потоа...
imase zborovi od posle natprevarot na Shkendija-partizan deka Shkendija ke ostana bez Avstriecot
no sega za sega Shkendija ima 3 Sponzori kako glaven sponzor e Avstriecot ima i 2 finansieri od Tetovo !

na eden aspekt sakam Avstriecot da ide za da bide mestoto otvoreno za Lazim Destani no vo drugata strana se plasim da ne ostaname bez sponzor !
ostana da se vidi denovite !

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
Go gledav deneska vardar katastrofaaa igrase !
ako igra so nas isto kako sto igrase deneska ke gi tepame 4-0 !
utre igramo protiv Bregallnica i ideme na novi 3 boda ...Utakmicata ke se igra bez publika (zaradi kaznata ) ! ! !

pa ako tepame 2 bodovi da bideme zad prvoto mesto !

Член од
20 февруари 2011
Мислења
300
Поени од реакции
60
Go gledav deneska vardar katastrofaaa igrase !
ako igra so nas isto kako sto igrase deneska ke gi tepame 4-0 !
utre igramo protiv Bregallnica i ideme na novi 3 boda ...Utakmicata ke se igra bez publika (zaradi kaznata ) ! ! !

pa ako tepame 2 bodovi da bideme zad prvoto mesto !
Па не беше бш лош вардар добро играја имаја 4-5 зрели шанси само не ги искористија...

П

Паспарту

Гостин
Tepame sigurno vo skopje so vardar ( ako igra vaka ) i pred se nie imame top igraci za niv .
WOW, кои се тие топ играчи во споредба со тие на Вардар?

Ако одиме според вашава логика, тогаш ако вие играте како против Турново, може и 10 гола да примите...

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
WOW, кои се тие топ играчи во споредба со тие на Вардар?

Ако одиме според вашава логика, тогаш ако вие играте како против Турново, може и 10 гола да примите...
so turnovo igravme so igraci sto sega ne se ni rezerva !

Hasani,Useini,Mustafi,NIkitovic,Emini !

П

Паспарту

Гостин
so turnovo igravme so igraci sto sega ne se ni rezerva !

top igraci ?
hmm
Hasani,Useini,Mustafi,NIkitovic,Emini !
Не ме сфати, не се ни трудам да ти објаснувам пак... Решението е во АКО, па ти прочитај неколку пати и ќе сфатиш.

Топ играчи? Ха...
--- надополнето: Sep 25, 2011 12:00 AM ---
Одбраната и средината на Вардар се многу подобри од тие на Шкендија, предноста ви е во нападот...

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
Не ме сфати, не се ни трудам да ти објаснувам пак... Решението е во АКО, па ти прочитај неколку пати и ќе сфатиш.

Топ играчи? Ха...
--- надополнето: Sep 25, 2011 12:00 AM ---
Одбраната и средината на Вардар се многу подобри од тие на Шкендија, предноста ви е во нападот...
sega nemame problemi vo odbranata !
gleaj gi poslednite utakmici od koga se vratese tandemot Berisha-Nikitovic eve kolku golovi primevme !
sileks-SHkendija 1-4
Shkendija-ohrid 2-0
Shkendija bregallnica 2-0
renova-Shkendija 0-2
Shkendija-napredok 3-0
fakt e toa deka imavme problemi no sega nemame ! Imame odlicen golman i odlicen tandem Nikitovic-Berisha !

П

Паспарту

Гостин
sega nemame problemi vo odbranata !
gleaj gi poslednite utakmici od koga se vratese tandemot Berisha-Nikitovic eve kolku golovi primevme !
sileks-SHkendija 1-4
Shkendija-ohrid 2-0
Shkendija bregallnica 2-0
renova-Shkendija 0-2
Shkendija-napredok 3-0
fakt e toa deka imavme problemi no sega nemame ! Imame odlicen golman i odlicen tandem Nikitovic-Berisha !
Не зборувам за примените голови, туку за квалитетот на играчите.

Инаку, Металург има најмалку примени голови, втор е Вардар, па следуваат Ренова и шкендија. Ти кажав, реално гледано најголема шанса ви е нападот, доколку тој проработи имате шанса, инаку тешко...

Nonteizam

Полихистор
Член од
13 декември 2008
Мислења
1.130
Поени од реакции
795
Ќе биде многу добра утакмица... тоа е сигурно.
Шкендија има феноменален напад.
Вардар има одлична одбрана (плус се враќа Вајс ако не се лажам).
Шкендија треба да ја искористи левата страна на Вардар која е прилично слаба, Пеев е токму фудбалер за таа задача, ако има добар ден може да биде многу опасно од таму.
Вардар пак одлично знае да ја умртви играта, што дефинитивно е проблем за тетовскиот тим. Плус Шкендија се многу ранливи на контра напади (Цуцули и Елмазовски излегуваат премногу офанзивно и оставаат голем простор на страничните позиции).
Очекувам Вардар да почне со опасни и брзи крила (Лико десно, Гроздановски лево - нека го тргнат барем за таа средба Петров.
Куртиши ќе мора да биде маркиран низ целиот меч, бидејќи одлично се снаоѓа кога има барем малку простор пред себе.
Емини треба да биде оставен со повеќе простор (не е во добра форма), а играчите на Вардар да се сконцентрираат на Пеев и Хасани кои гарантирано ќе бидат творци на најголемите шанси на тој меч.
Шкендија ќе мора да игра подлабоко на својата половина со Мустафи и Усеини затоа што стоперите нема да можат да го допрат Ивановски...

Очекувам најдобар меч во МФЛ досега...

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
Не зборувам за примените голови, туку за квалитетот на играчите.

Инаку, Металург има најмалку примени голови, втор е Вардар, па следуваат Ренова и шкендија. Ти кажав, реално гледано најголема шанса ви е нападот, доколку тој проработи имате шанса, инаку тешко...
ja mislim deka imame odlicen sreden red so tandemot Useini Mustafi !
Ja mislim deka sme favoriti deka imame mnogu brzi igraci i so kontra napadi mozebi ke napraeme nesto poveke !
vasoski potpisa za vas ili ne ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom