Днеска не тепавме поради три нешта: СУДИИТЕ; ЛОШИОТ ТЕРЕН И СРЕЌАТА...
Незнам зошто се буните на играта на Вардар. Теренот не дозволуваше да се одигра никаква акција. Топката отскокнуваше на секое метро ебате...
Плус Тетекс играше на резултат, право кое што не можеме да му го скратиме. Ако прво полувреме ја пимплаа малку топката, во второ полувреме дали имаа 0,1% посед на топка. Се убија од лежење, не станаа...
А судиите посебна приказна. Сто фаули не досудија во оппасната зона, еднаш м,ожеби имаше и фаул за пенал, друг пат дефанзивецот со нога му ја враќа на голманот на Тетекс овој ја фаќа и нема индирект. И секако сомнителниот гол.
Пошто не видов ништо некоректно, може ли некој да ми каже зошто беше поништен ако воопшто кажал коментаторот?
Таман се израдувавме и свирна тоа педерот крв му ебам.
Погодивме и пречка, а топката се одби на гол линија и излезе.
И секако шансата која Петров ја промаши заради калта пред голот на домаќините.
Ти ебам среќата да ти ебам. Сам на два метра осд гол, непречен од никого ја мести ногата само да ја допре топката и да даде гол, и истата застанува во калта, менува правец и овој се сопнува од неа, и од гзот му оди позади него
![Плаче :place: :place:](/styles/default/xenforo/smilies/cry.png)
Не ми се верува дека не победивме, стварно не ми се верува...
По мечот нашиве му се пуштија на судијата...
Имаше еден од играчите на тетекс, се радуваше како титула да освоиле. Па и накај нас се пушти да провоцира. Шпонтур, во фаца му се гледаше, место со Војводи си прослави со неколку Балисти што беа на главна трибина...
Инаку добра атмосфера. Се мислам сдека тргнавме 4 автобуси, а се вративме 3
![Пукам од смеа! :pos: :pos:](/styles/default/xenforo/emot/pos.gif)
Имаше многумина со коли што беа, и постари екипи кои седеа и гледаа од главната...
Стандардно одма кога се симнавме згрми Абре Македонче. Имаше Балисти од позади нивната трибина што провоицираа али изгледа после се префрлија на главната и навиваа за тетекс
![Пукам од смеа! :pos: :pos:](/styles/default/xenforo/emot/pos.gif)
Одлично навивање и од нас (бевме околу 170 души) и од Војводи (над 200 беа ваљда). На моменти навивавме заеднички. Особено кога довикувавме МАКЕДОНИЈА сто пати и после излези момче
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Треба да има почесто вакви дербиња со убава атмосфера
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Поздрав до Војводи, се гледаме во Скопје. Тетово-Скопје!!!