Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
24 јуни 2011
Мислења
224
Поени од реакции
159
Zdravo decki..Imam eden problem se nadevam deka ke mi pomognete da go resam..Vo vrska sum so decko podolgo vreme,no problemot e toa sto me laze mnogu,znaci celo vreme i sekogas misli deka mu veruvam...jas veke ne mozam da go kontroliram toa sekoja laga do sega mu ja fativ...kaze te mi sto da pravam dali da prodolzam so takov covek da idam ili???koe e resenieto ???
И дечко ти бил КОЊ. ОТКАЧИ ГО.

Член од
24 септември 2011
Мислења
2
Поени од реакции
0
pa toa e toa laze za banalni raboti..ko na primer laze deka se videl so nekoja drugarka i deka pravel muabet..znaci ne mi kazuva krie za toa..krie mnogu prosti raboti koi sekoj normalen covek gi pravi..pa makar neli i od kultura ke zastanes na ulica ako vidis nekoj poznat i si napravis muabet..Deka imam pocustvuvano ljubov imam od negova strana ama sto poveke i poveke vreme sme zaedno jas se poveke i poveke gubam doverba vo nego ..ne sfakam kaj e problemot..a od druga strana sakam da bidam so nego
--- надополнето: Sep 24, 2011 1:45 PM ---
:)))))))) hahahhahahaha

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
Zdravo decki..Imam eden problem se nadevam deka ke mi pomognete da go resam..Vo vrska sum so decko podolgo vreme,no problemot e toa sto me laze mnogu,znaci celo vreme i sekogas misli deka mu veruvam...jas veke ne mozam da go kontroliram toa sekoja laga do sega mu ja fativ...kaze te mi sto da pravam dali da prodolzam so takov covek da idam ili???koe e resenieto ???
А во врска со што те лаже?

Член од
26 август 2011
Мислења
94
Поени од реакции
33
pa toa e toa laze za banalni raboti..ko na primer laze deka se videl so nekoja drugarka i deka pravel muabet..znaci ne mi kazuva krie za toa..krie mnogu prosti raboti koi sekoj normalen covek gi pravi..pa makar neli i od kultura ke zastanes na ulica ako vidis nekoj poznat i si napravis muabet..Deka imam pocustvuvano ljubov imam od negova strana ama sto poveke i poveke vreme sme zaedno jas se poveke i poveke gubam doverba vo nego ..ne sfakam kaj e problemot..a od druga strana sakam da bidam so nego
Те лаже значи ако се видел со некоја другарка, можеби те лаже затоа што мисли дека ти ќе помислиш дека те изневерува..ама сепак ако постојано лаже неможе да е со добра намера. Мој предлог прво ти е да разговараш со него, да му кажеш дека ти пречи и дека така само се влошува ситуацијата, а ако продолжи истото, да не останеш со него во врска.

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.706
Поени од реакции
13.378
Trying to get attention everywhere? Get a life, it`s more productive

За Хавајка
Батали го.
Иако лагите секогаш ќе постојат, во твојот случај ако ти се сумњаш на него, тоа те прави незадоволна а со тоа и врската е на климави нозе. Најди некој кој е повеќе искрен, покомпатибилен, пофин.

Темата се вика "Љубовни-проблеми-Потребен-ти-е-совет-Обрати-се-тука" ова не е твојата тема те молам не мешај Коњови, свињи и разни работи доста од преска тролаш оваа е сериозна тема ако мислиш да дедеш некој совед и да бидеш од корист добро ако не најубаво ќе ти биде да си ќутиш, ако твојот дечко бил коњ не значи дека сите се коњови.
Ти па не ја провоцирај, ќе почне и тука да се експонира:D

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
Темата се вика "Љубовни-проблеми-Потребен-ти-е-совет-Обрати-се-тука" ова не е твојата тема те молам не мешај Коњови, свињи и разни работи доста од преска тролаш оваа е сериозна тема ако мислиш да дедеш некој совед и да бидеш од корист добро ако не најубаво ќе ти биде да си ќутиш, ако твојот дечко бил коњ не значи дека сите се коњови.
--- надополнето: Sep 24, 2011 2:56 PM ---
20 години е и демек немала врска досега и во живо сум ја прашал ми вика ми се допаѓаш ова она ама ми требе повеќе време
Ако немала врска до сега дај и време, излегувај почесто со неа не мора да ја бакнеш уште на првите состаноци, пробај да дознаеш какви чуства има кон тебе, ако е некоја која не знае што сака батали ја.

Decoturf

Базинга
Член од
30 октомври 2010
Мислења
504
Поени од реакции
74
може не сака да те прави љубоморна, а и не очекувај да збори многу...:unsure:

Член од
5 јуни 2011
Мислења
30
Поени од реакции
7
За да успее една врска потребно е и дваицата да бидат искрени еден спрема друг ... Според мене раскиниму и можеби ке свати што изгубил во животот :)позз

Член од
25 септември 2011
Мислења
3
Поени од реакции
0
potrebno mi e nekoj da mi go objasni odnesuvanjeto znaci : sedime taka so devojka mi i zboruvavme, se baknuvavme se guskavme i od ednas i teknue i pocna da place i ne mi ja kaza pricinata se vikase deka e vo red deka taka i doagalo da se isplace deka ne e normalna :S stvarno nz sto da mislam

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Колку време си со нејзе? можно е да има некаква траума како помала, па на моменти се присеќа и покажува емоции.
Запознај ја подобро и обиди се да и помогнеш да го надмине тоа.

S

Stef Bachatero

Гостин
Можеби е несигурен во себе,може не сака да те повреди затоа што може си љубоморна ако дознае дека е со другарка некоја.Но како и да е губи од довербата што е лошо за во една врска,затоа што ти ќе станеш опседната со тоа која е и ќе се кривиш себе.Но ти не си крива објасни му убаво што мислиш и дека тоа е лошо за вашата врска.Затоа што малце по малце ќе почне и за други работи да лаже и ќе те направи тебе несигурна,а тој ќе ти стане непривлечен и ќе раскинете.

Член од
25 септември 2011
Мислења
3
Поени од реакции
0
poveke od pola godina sme zaedno ama mi e strav da ne ima nesto sto krie od mene na primer neverstvo ili sl

S

Stef Bachatero

Гостин
Прво прекини и да бидеш рамо за плачење и прашај ја стварно што е со неа,дали и треба време да си ја разбистри главата,самата со себе или сака нешто да добие од тебе за да те омекне.

Kajgana Shop

На врв Bottom