П
Паспарту
Гостин
Почетен состав: Симов, Илиевски, Цикарски, Бојовиќ, Велјановски, Оса, Ранѓеловиќ, Стјепановиќ, Грозданоски, Петров, Ивановски
Abe Petrov si igra super u forma e baska, Liko ko igrac e atraktiven no nema zavrsnica zatoa i na klupa e , so ovoj tim mislam deka ke tepame cvrsto sum uveren vo toa, gledajki go Teteks so Rabotnicki kako igrase , tuku na sportefe ke ja ima li?? inace bas i e krivo sto nemozev da otidam vo Tetovo, nogava mi e poduena od turnirov vceraЗашто бе Лико не игра,подобар е Петров каде каде,друго е се е во ред,ајде очекувам победа денес и да го задржиме 1вото место на табелата.Ај како се јадам што неможев да отидам денес,тоа е тоа ги чекаме Шошоните на 1![]()
Ne otide?!Грмиме![]()
Ај погоди дали отидов...Ne otide?!
Ponashaj se malce, moderator si.Ti se chudam zashto ne si otishol, whateva.Ај погоди дали отидов...
Не знам каде виде понашање лошо, ти реков погоди. Чим пишувам значи логично е да не сум отиден од приватни причини.Ponashaj se malce, moderator si.Ti se chudam zashto ne si otishol, whateva.
ауу бе како утнавме...не ни ја видов убаво шансата пошо ми кочи на моменти спорт ефево.
ми се допаѓа вака без коментатор![]()