Хомосексуалност (општо)

Дали ги оправдувате хомосексуалните врски,бракови и посвојувањето на деца од страна на хомосексуалци

• Вкупно гласачи
    1.126

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.609
Поени од реакции
31.424
Ти некако многу се силиш гледам,Дудо очигледно доста влијаел на твојот речник и ставови(не обидувај се да негираш и јас и ти знаеме која е вистината,сериозно).Да се вратам на темата,кога се однесува до геј-популација верувај,беспомошен си.Тоа што човеков гадно си поиграл со твојот ум не значи дека си супериорен и дека си способен некого да убиеш.Да не се лажеме,немаш повеќе од 20 години,измеѓу 16 и 19 си,а постојат гејови,многу постари и помоќни(читај влијателни) и најважното многу физички посилни од тебе.Така што не се сили,седи си мирен и не се мешај во работи со кои воопшто не си засегнат.
na forumov tuka ima i maloletni lica., taka da., apsurdnosta na ovaa situacija da pederi kazhuvaat shto i kako ., dovolno zboruva za nivnata a po se izgleda i tvojata mentalna sostojba., se dodeka tuka go propagirate neshtoto neprirodno ., jas prirodno ke bidam zasegnat zaradi tie maloletnici i ke go iskazham moeto mislenje ., a toa od tipot vnim,avaj shto praish., .em peder em se zakanuva ., nemoj barem da ispagjash smeshen., plashish mechka so chkorche., nekolkumina od forumdzhiive tuka znaat kolku mi se vistinskite godini ., taka da podobro za tebe da vnimavash shto i kako javno pretish pred cel forum.,

pravete shto sakate no vo svoite duvla podaleku od seushte ., zdraviot makedonski narod., ., i ne ke da e na odmet da si soberete partalite ta jabana vo demopedrskite zemji pravec., ...........>?

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
не оправдувам гејови зошто се менуваат правилата на природата?глупо е што се повеќе и повеќе има геј во светов што ме нервира..и не оправдувам геј паради и триста глупости ако има кај нас прв ќе застанам за против како што оди светов модерно е да си геј за некоја година секој втор ке биде геј..овие NWO го сјебаа светот тоа е..

Marchelo93

Дипломиран Џаболебар
Член од
10 јули 2011
Мислења
1.931
Поени од реакции
1.998
Почнаа да парадираат по цела ех-Ју,се ширеа коа чума од Словенија,Хрватска,,Србија,Црна Гора,ама у Сараево и Скопје тој филм нема да се гледа:icon_lol:

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
Уште се дискутира дали гејството е слободен избор на некого, или е генетска пореметеност (неприродност)
Ако е слободен избор, тога нема шо да се дискутира, секој кој избрал да биде геј , избрал свесен за сите пдобри и лоши страни шо го очекуваат во тој еснаф, а ако е болест или пореметување, тогаш државата е должна да им помага како и на секој од болест хендикепиран граѓанин на ова држава.

G

galaxy

Гостин
Многу е сериозно што мнозинството имаат неосновани стереотипи. Не дека се нивно мислење, туку неукост и наметнато размислување.
Тешко на општеството со прости луѓе.
Не со необразовани, има многу необразовани, но мудри. Овие сите се образовани, ама прости.
Почитувам издржан коменар против хомосексуалноста.

Неприродно било. Дали вие господа уживате во орален секс со вашите девојки? Дали тоа е природно?

Дали е избор?
Да, апсолутно е избор.
Самиот хомосексуалец избира дали целиот негов/нејзин живот ќе живее како што е „нормално“ криејќи ја својата вистинска природа, жртвувајќи си го своето задоволство, повредувајќи го партнерот со невозвратени чувства.
Или ќе живее во согласност со неговите/нејзините сексуална и емотивна привлечност кон истиот пол.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Многу е сериозно што мнозинството имаат неосновани стереотипи. Не дека се нивно мислење, туку неукост и наметнато размислување.
Тешко на општеството со прости луѓе.
Не со необразовани, има многу необразовани, но мудри. Овие сите се образовани, ама прости.
Почитувам издржан коменар против хомосексуалноста.

Неприродно било. Дали вие господа уживате во орален секс со вашите девојки? Дали тоа е природно?

Дали е избор?
Да, апсолутно е избор.
Самиот хомосексуалец избира дали целиот негов/нејзин живот ќе живее како што е „нормално“ криејќи ја својата вистинска природа, жртвувајќи си го своето задоволство, повредувајќи го партнерот со невозвратени чувства.
Или ќе живее во согласност со неговите/нејзините сексуална и емотивна привлечност кон истиот пол.
Ме интересира, кој е твојот став спрема посвојувањето на деца од страна на хомосексуални парови...

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Јас познавам една жена што мисли дека сум педер и тоа е добро се додека самата си се теши со тоа, само да е што подалеку од мене . . . Навистина е грев да одбиеш женско, но ако си има проблем со психата и едноставно е толку упорна што не признава кога ќе и лупнеш корпа тогаш подобро е да мисли дека си педер отколку да гаи илузии дека корпата што си и ја лупнал не се важи . . .
Што се однесува до хомосексуалноста мислам дека претставува една сексуална перверзност и ја оправдувам само кога се однесува помеѓу две жени, на пример, кога се лижат а ти ги посматраш и добиваш дополнителен стимуланс, да признаеме, сите мажи имаат фетиш во поглед на ваквата перверзност . . .
Дечко, секоја чест, овој пост влегува во најтесен избор за наградата Најглупав пост на годината...

Браво !

G

galaxy

Гостин
Ме интересира, кој е твојот став спрема посвојувањето на деца од страна на хомосексуални парови...
Во вакво општество не може и не треба да се посвојуваат деца од хомесексуални парови, прво треба да се сменат гледиштата на хетеросексуалците кон хомосексуалците, па потоа да се мисли за посвојување, не верувам дека овие процеси можат да се одвиваат паралелно.
Потоа може да се посвојуваат деца, не сум против.
Всушност на тие што се против, единствените аргументи им се поради ставот на мнозинството кон хомосексуалците и последиците кои таквото општество ќе ги има врз воспитувањето на детето.
Значи ако има многу хомосексуални парови со посвоени деца и ако општеството не ги обележува тие деца и тие парови мислам дека нема да има разлика во воспитувањето кај детето.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Во вакво општество не може и не треба да се посвојуваат деца од хомесексуални парови, прво треба да се сменат гледиштата на хетеросексуалците кон хомосексуалците, па потоа да се мисли за посвојување, не верувам дека овие процеси можат да се одвиваат паралелно.
Потоа може да се посвојуваат деца, не сум против.
Всушност на тие што се против, единствените аргументи им се поради ставот на мнозинството кон хомосексуалците и последиците кои таквото општество ќе ги има врз воспитувањето на детето.
Значи ако има многу хомосексуални парови со посвоени деца и ако општеството не ги обележува тие деца и тие парови мислам дека нема да има разлика во воспитувањето кај детето.
Да, меѓутоа тоа е затворен круг од кој многу тешко ќе се излезе. Децата на родителите кои гледаат Пинк телевизија, исто гледаат Пинк телевизија...

G

galaxy

Гостин
Да, меѓутоа тоа е затворен круг од кој многу тешко ќе се излезе. Децата на родителите кои гледаат Пинк телевизија, исто гледаат Пинк телевизија...
Е па, здруженијата на хомосексуалци нека смислуваат пропаганди. Гледам во Америка добро им оди.

Corvus

Latrodectus
Член од
24 јануари 2011
Мислења
4.002
Поени од реакции
15.328

na forumov tuka ima i maloletni lica., taka da., apsurdnosta na ovaa situacija da pederi kazhuvaat shto i kako ., dovolno zboruva za nivnata a po se izgleda i tvojata mentalna sostojba., se dodeka tuka go propagirate neshtoto neprirodno ., jas prirodno ke bidam zasegnat zaradi tie maloletnici i ke go iskazham moeto mislenje ., a toa od tipot vnim,avaj shto praish., .em peder em se zakanuva ., nemoj barem da ispagjash smeshen., plashish mechka so chkorche., nekolkumina od forumdzhiive tuka znaat kolku mi se vistinskite godini ., taka da podobro za tebe da vnimavash shto i kako javno pretish pred cel forum.,

pravete shto sakate no vo svoite duvla podaleku od seushte ., zdraviot makedonski narod., ., i ne ke da e na odmet da si soberete partalite ta jabana vo demopedrskite zemji pravec., ...........>?
А,како ти shutrak,те молам објасни,беше засегнат од тоа што јас го упатив само и само до Тој од Таму?
Одговорот врска нема со тебе,ни со кој било друг освен со Тој од Таму,така што не сфаќам како ти се најде и што бараш во одговори кои не се наменети до тебе.

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.609
Поени од реакции
31.424
pak pederska rabota mnogu dobro site znaeme za shto se raboti ., bidejki postot go napisha posle mojot., ., te sakash te sega nesakash., vo red togash ., znachi za kogo e namenet postot ., bidejki /napishano e / imash upateno direktna zakana ., eve ne bilo protiv mene ., ., a za kogo toa nameneto e., zatoa ponataka definiraj na kogo pishuvash replika., ., tuku aj dosta se zamarav so ., pederski raboti., ...pogledni ja samo gore tabelata ., procentualno ., pa diskutiraj ., .... i nemoj samo da bide deka site se greshni zamo tie 73 pametni ., ...............

Corvus

Latrodectus
Член од
24 јануари 2011
Мислења
4.002
Поени од реакции
15.328
pak pederska rabota mnogu dobro site znaeme za shto se raboti ., bidejki postot go napisha posle mojot., ., te sakash te sega nesakash., vo red togash ., znachi za kogo e namenet postot ., bidejki /napishano e / imash upateno direktna zakana ., eve ne bilo protiv mene ., ., a za kogo toa nameneto e., zatoa ponataka definiraj na kogo pishuvash replika., ., tuku aj dosta se zamarav so ., pederski raboti., ...pogledni ja samo gore tabelata ., procentualno ., pa diskutiraj ., .... i nemoj samo da bide deka site se greshni zamo tie 73 pametni ., ...............
По ѓаволите shutrak дури сега видов дека си пишал,има опција 'Одговори' тука,јас не знам колку ти си запознаен со опциите на форумов,но тоа што некој ќе напише нешто по тебе не значи дека го пишува за тебе,а што се однесува на тоа за кого е наменето не знам како ти не си забележал дека мислењето на Тој од Таму го имам цитирано,така што мене ми е жал за недоразбирањето.

Тој од Таму

најголем сеирџија на мапа!
Член од
13 септември 2011
Мислења
28
Поени од реакции
6
Ти некако многу се силиш гледам,Дудо очигледно доста влијаел на твојот речник и ставови(не обидувај се да негираш и јас и ти знаеме која е вистината,сериозно).Да се вратам на темата,кога се однесува до геј-популација верувај,беспомошен си.Тоа што човеков гадно си поиграл со твојот ум не значи дека си супериорен и дека си способен некого да убиеш.Да не се лажеме,немаш повеќе од 20 години,измеѓу 16 и 19 си,а постојат гејови,многу постари и помоќни(читај влијателни) и најважното многу физички посилни од тебе.Така што не се сили,седи си мирен и не се мешај во работи со кои воопшто не си засегнат.
19 god bravo. drugo, ti drzi voda stavot od tvoja gledna tocka. ke gi ubiam bi trebalo da bide vo navodnici poso e gadna pojava na javno mesto ali kako sto gledam ti nemas nikakov problem so toa duri ti se potvrdi opredelbata. a toa sto mislis deka nekoj mi vliael da go napisam predhodniot kom. imam izgradeno licno mislenje za ova a dudo e samo eden istomislenik.

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Абе дајте шо се замарате жити се ако им е убаво да им влага нека им влага многу работи се ненормални па проаѓаат во денешно време

Kajgana Shop

На врв Bottom