Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Значи Пато надвор од терените ќе биде најмалку месец ипол освем ако не се случи некое чудо па да се врати порано.
За со Чезена ако не се вратат барем двајца од Ибра,Робињо и Боатенг ќе биде тешко нас.
Ни ебаа матер повредиве...моментално да се состави тим од повредени играчи и тим од здрави играчи оној со повредените ќе биде 3 класи појак од тој со здрави играчи.

296856_10150317709301937_147054831936_8228496_2128147049_n.jpg

Абе, 4 натпревари по ред немаат победено или 4 победи по ред беа? Видете ги ама се ќезат :icon_lol:

ЕДИТ : на твитер убаво ја доловија ситуацијата на Милан во нападот „Our current attacking options: a 38 year old who hasn't played in a year. A 19 year old. A fat Italian.“ :rolleyes:

ПС : „If we had to play a Champions League today we'd see an attacking trident of Aquilani, Cassano, and Marco Amelia“

Де ај молим те кажи шо е кикс,и по шо заклучуваш кој прати фудбал а кој не? По бројот на постовите ???

Не по глупоста што ја тресна и наведе дека Касано е подобар од пола тим,а искрено дупе е и појма си нема :)
--- надополнето: Sep 22, 2011 4:44 PM ---
Што е финтава со потписов на Феар ?? кај мене излагаат коцкички некои :D

Незз и ја пробав и мене исто она со коцки правоаголници незз што точно треба да се направи :S xD

Не по глупоста што ја тресна и наведе дека Касано е подобар од пола тим,а искрено дупе е и појма си нема :)
--- надополнето: Sep 22, 2011 4:44 PM ---

Незз и ја пробав и мене исто она со коцки правоаголници незз што точно треба да се направи :S xD

Клиар кукис и кеш на браусерот и ќе ги видите чкрапаниците :)

За тебе глупост за мене вистина.И не од пола тим туку од мртвиот Аквилани,од Боатенг,кај кој не гледам ништо ама баш ништо за да толку го величите на овој форум,и од Ел Шарави. Ама секој си има право на свое мислење,а глупаво е на туѓо мислење да се оставаат такви коментари,како твојот претходно.No hard feelings.

Значи, Касано на клупа против Џенова :D
И Пипо сам у нападот, има да растури... верујте :rolleyes:
Ka у старите добри времиња, Милан со еден у нападот... новогодишната елка на Анчелоти :icon_lol:

И Пипо сам у нападот, има да растури... верујте :rolleyes:
Ka у старите добри времиња, Милан со еден у нападот... новогодишната елка на Анчелоти :icon_lol:
нема да биди фит еден од Ибра/Робињо?

Каква Болоња бе... Следата е со Чезена дома на Сан Сиро, очекувам торпедирање, се враќа ИБРА!
Згрешив, итоа многу :) . Ќе пишев Чезена, ама Џенова ми се напиша на грешка.

Селиџиска затоа шо сакаат титула а играат дефанзивно, прават се јаки овоа оноа. Секоја екипа играе така со Барселона не само Милан. Јас за тебе сум професионален стратег ако не си знајал и уопште ако ме знаеш ќе сменеш мислење и ќе бараш совети ;)
nema da baram soveti zatoa sto sekoj si ima posebno gledanje za fudbalot znaci ja navreduvate udinese zatoa sto se branela ja kolku sto znam lani na mnogu natprevari i so prosecni ekipi ako vodevme 1-0 alegri stavase odbrana da ne pram muabet ko igravme sega so barsa se branevme znaci zavisi od rezultat i od protivnik a + udinese e mnogu dobar vo kontri so brzi krilni igraci taka da podpolno mu odgovara taa igra

nema da baram soveti zatoa sto sekoj si ima posebno gledanje za fudbalot znaci ja navreduvate udinese zatoa sto se branela ja kolku sto znam lani na mnogu natprevari i so prosecni ekipi ako vodevme 1-0 alegri stavase odbrana da ne pram muabet ko igravme sega so barsa se branevme znaci zavisi od rezultat i od protivnik a + udinese e mnogu dobar vo kontri so brzi krilni igraci taka da podpolno mu odgovara taa igra
имаш кирилична поддршка на компјутер?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom