Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Ставам кладба дека нареден тренер ќе ви биде Капело.

До тогаш ќе го трпите Раниери. за кој ја немам лошо мислење, но вие подобро го знаете.

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Милан ми ја враќаат надежта за сезонава. Они ми се тим со најконстантна игра и бранител на титулата се. Не знам како успеаа да не го искористат ова што го прави Интер.

Ајде Раниери. Искористи ја последната шанса да направиш нешто од твојата кариера. Сега или никогаш :)

Член од
28 јуни 2011
Мислења
802
Поени од реакции
287
Глупости се тоа со Гвардиола. Ако се носи он зш тогаш Раниери ке потпише утре 2 годишен договор.
--- надополнето: Sep 21, 2011 10:01 PM ---

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Да си тропам јас глупости од утре... многу од вас веќе и знаат, од утре ни е господин Лузер за тренер. Навистина не знам повеќе што да пишувам, све напишав, све најлошо за морати и компанија напишав, а он прави потег за уште толку да се изнапишам... немој некој да ми го бранел раниери...

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Да си тропам јас глупости од утре... многу од вас веќе и знаат, од утре ни е господин Лузер за тренер. Навистина не знам повеќе што да пишувам, све напишав, све најлошо за морати и компанија напишав, а он прави потег за уште толку да се изнапишам... немој некој да ми го бранел раниери...
Од кога почна да менуваш никови се отиде во провалија :)

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
од кога го едитираше ти твојот почна да тониме.

сеа бенеамата нека го смени во barbie_1908

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.932
Поени од реакции
45.048
ako go zemame ranieri:

1. palam sve sto imam od inter, i ke ja izedam poklon-cokoladata od inter store so pominat rok.

2. nikogas, i repeat, NIKOGAS nema da pisam na temava.

3. Prekinuvam da go sledam Inter se duri ne se smeni.

4. ke odam vo milano i najseriozno ke probam da vlezam vo apiano gentile i da mu mavam boks na ranieri, gomnoto koe jadese gomna za inter/murinjo koga sakase so murinjo da vodi bitka so zborovi/fudbal.
1.Слика очекувам
2.Штета
3.Ме(не) заболе
4.Can't wait.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Годинава ни беше Хаос .... од ха-РЃИ самураи глупсонринија и Милитовци шо не знаат да одат ....до .... ТИНКЕРИ :))))))

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
од кога го едитираше ти твојот почна да тониме.

сеа бенеамата нека го смени во barbie_1908
Не дезинформирај сега. Ако е така, ќе испадне дека со Рафа бевме во подем. Затоа Бене те поштуе многу :)

Член од
26 август 2011
Мислења
517
Поени од реакции
114
Tогаш Тоти се скара со него и знаете кога Принцот ке се скара, во цела екипа паѓа атмосверата.
Тоти е најголемио клапчо у итаљанскиот фудбал нзн зошто го сметате за играч вие тоти.Има ного големи испади ко оној на балотели,тоа што прв си одел од тренинг,последен доагал на тренинг тој е најголемио клапчо од играч што може да постои

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571
Не дезинформирај сега. Ако е така, ќе испадне дека со Рафа бевме во подем. Затоа Бене те поштуе многу :)
Ги поштуем сите, али Докторкава Менхетен особено :D

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Тоти е најголемио клапчо у итаљанскиот фудбал нзн зошто го сметате за играч вие тоти.Има ного големи испади ко оној на балотели,тоа што прв си одел од тренинг,последен доагал на тренинг тој е најголемио клапчо од играч што може да постои
Чекај сега, поважни работи расчистуваме:
мене не ми е јасно зошто сите не сме со Менхетен за ова... памтам времиња кога Раниери ни беше идеалка за мавање ремет :)

hotmail

GiO
Член од
1 февруари 2008
Мислења
1.333
Поени од реакции
426
Дали знае некој, како му е омилената реченица, после порази, на стариот, да се навикнеме пред време?

Kajgana Shop

На врв Bottom