- Член од
- 29 април 2010
- Мислења
- 1.123
- Поени од реакции
- 170
Инаце ке биди интересно во Италија со ваков Милан и Интер... и да . Чуството кога ПИПО е на терен и прима топка ...2 години го емав осетено
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Донирајте му не дечково по 5 денара да си купи леб доста више гомна јадe :/Еве глупаку се виде вечерва колку е јак "твојот" Аквилани,неможеш да очекуваш од играч кој му бил резерва на Сисоко(Јувентус) и Лукус во Ливерпул,играч кој имал 4,5 тешки повреди во кариера да ти подигне ниво на игра...он е добар играч за клупа али за прв тим никако.
И фала богу конечно зедовме млад и надежен играч од кој може да се очекува да биде наш главен играч за некоја година.
ова е само почеток, ќе се дигнат и Милан и Интер горе, тоа е сигурно... и појќе од сигурно!Инаце ке биди интересно во Италија со ваков Милан и Интер...
Па да му ебем мајката а!
Трета утакмица немамо победа, што курац им е... да ти е страв да погледнеш табела (не дека нема да бидемо горе ама ептен лош почеток), највише голови имамо примено у Италија, чудо сеа само 1 примивмо. Дај нека се враќаат повредениве да живнемо малце. Ночерино искрено колку и да трча мене ич мерак не ми прае, едноставно не го глеам низ терен бе, не сменив мислење од коа дојде, друго е со Гатузо или Амброзини, за мене многу подобро е со нив него со овој, до сеа не ми остави впечаток ама баш никаков, и Фламини е пожив на терен од него. Касано курофми го изнафаливмо на почеток ама ништо посебно не покажуе сеа, он функционира ваљда само со Ибра, ваке многу се шутка со топката, у тандем со Сидорф... И доста ми глумат Барселона со подавањата, ради тие пасови не фаќаат на контра секогаш!
...и пак ќе пишем, нека се враќаат повредениве више!
Во целост се согласувам со твојот пост.
Во Италија 6 гола и 2 во ЛШ прават 8 гола за 4 утакмици.Па минатата сезона 8 гола на 20 утакмици не примавме ...
Не играме лошо катастрофа сме Ибра ни треба за вакви екипи тој знае да им го пикне иако се 10 голВе гледам нервозни, но не игравме лошо. Кога го извади Замброта остана простор позади и направија добри шанси, но до тогаш никаде ги немаше. Им поклонивме еден гол, а кај нас немаше кој да даде. Игравме само со еден напаѓач, а и тој не го бива многу. Не може да се споредуваме со Интер, тие имаат комплетен состав, а не прикажуваат никаква игра, ние имаме десеткуван состав, а изигравме сосема добро во средина. Немаше играчи што ќе знаат да одиграат во шеснаесетник, можеби требаше Инзаги порано да влезе.
Сега мора шест бода од Чезена и Јувентус.
На овој натпревар самите си дадовме гол.
Не играме лошо катастрофа сме Ибра ни треба за вакви екипи тој знае да им го пикне иако се 10 гол![]()
ОК е да сте нервозни од поразот, но вечерва не бевме катастрофа. Против Наполи беа очајни, но денес ние доминиравме, ни контролиравме, заеба Абиати. А и ти викаш Ибра ни фали, значи проблемот е во шеснаесетникот, нема тоа голема врска со добра и лоша игра.
П.С. Нели имаше пенал врз Инзаги?
Гледам дека некој дефинивного сака Милан само кога победува. Да победеа вечер ќе викавте дека се најјаки на свет со секакви признанија ќе ги наградевте. Овај бил дрво онај бил овоа оноа. Ваква селиџиска игра од Удинезе со 8-9 играчи во одбрана и 70% посед на топка за Милан не може змија да помине а не играч и да даде гол. Јас сум задоволен затоа шо цело време ги држевме пред голо како некој си терористи врз некој бунќер, малку се отворија и одма Ел Шарави даде гол ако е за таква игра слободно следната ќе им ја дадеме Х и да не се мачат да кружат само околу голо. Лани се до 7-8 коло бевме вака потоа следуваа киксови на оние што беа пред нас ( а сега тоа се случува порано ) после 15-16 коло бевме 1 така да без замарање и навредување на екипата затоа шо имаме тежок распорд на почеток и поведени играчи.Слено коло очекувајте кикс на екипите од горниот дел на табелата
а секако победа на Милан со Чезена
![]()
12мил +50% сопственост на Палошки = 20 милЕл Шарави за колку го земавте?