Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Кој дибек е касано ... да ти се одмили да го гледаш а не па да му го слушниш името :drk:
--- надополнето: Sep 21, 2011 8:27 PM ---
Ете го Пипооооо :cuc:

Додека другите Јуве и другите праеа пазар ние Ки купивне Аквилани и Дибекот Нончерино.....само незнаам зашто го донесовме Емануелсон кој е крилен играц и на сите утакмици за милан глумит мохиканец.

Вакви порази најмногу мразам , 60 посто топката да ја имаш и да незнаеш гол-шанса да направиш :cautious:
Иначе да играше пато по друго ке беше , но малер си е малер ,а ова абиати кој кикс го напраи и он не знае цц :/
Касано ЧИСТО ДРВО !:notworthy:

Мораше Милан да го искористи киксот на конкурентите...

Како и да е, заладува во Милано

cp7656_fuck%20yea.png

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn
Мисири бе мисири ...
Нека се враќаат што побрзо Ибра,Робињо,Пато и Боатенг зошто со овие камењава за опстанок ќе се бориме.
Сега нека излезат келавите и нека кажат колку сантима му е на Мистер Х да им ебам се женско во фамилија.

Аквилани е Пирло на минус прва, Касано не вреди ни да се коментира, со овој тим сме ептен просек. Не беше далеку прогнозата дека ќе изгубиме 1:2. И овој Ел Шарави се извади со голот, инаку не покажа ништо посебно. Секоја чест за Сидорф, со годините што ги има и со тоа како игра. Освен одбраната другото не вреди.

Дрва сме јеботе многу слабо сезонава :D.Добро вика лосоноинтериста ако сега не напраеш пари никаТ :pos:

Пс.Кој викаше дека Касано е цар ?:X

Додека другите Јуве и другите праеа пазар ние Ки купивне Аквилани и Дибекот Нончерино.....само незнаам зашто го донесовме Емануелсон кој е крилен играц и на сите утакмици за милан глумит мохиканец.
Па дека купија толку играчи, ја победија Болоња денес, да.
Не ја гледав со Удинезе до шансата на Касано кога му ја одбрани Ханданович околу 60та минута па неможам да кажам како сме играле пред то. Ако го најди некој голот на Ди Натале (кои по традиција ни дава најмалку по 1 гол на секоја утакмица) нека го постира. Го слушнав коментаторот дека била грешка на Абијати, ама пак оние шо ги фати при крајот, ни Касиљас нема да ги одбрани.

Па дека купија толку играчи, ја победија Болоња денес, да.
Не ја гледав со Удинезе до шансата на Касано кога му ја одбрани Ханданович околу 60та минута па неможам да кажам како сме играле пред то. Ако го најди некој голот на Ди Натале (кои по традиција ни дава најмалку по 1 гол на секоја утакмица) нека го постира. Го слушнав коментаторот дека била грешка на Абијати, ама пак оние шо ги фати при крајот, ни Касиљас нема да ги одбрани.

Имаше гел на ракавиците од косата пто ја местел пред утакмица не му замарајте бе сететесе на Дида :D

Ете како се добива заклучок за некој играч , сменил 4 клуба за 2 години и доволно е да заклучиме ние сите дека Аквилани е тежок просек .. абе косата да ти се дигне од вакви будали уште без срам и перде пишуваат вакви глупости. :confused:

Ај некој нека набаци асален стрим
Еве глупаку се виде вечерва колку е јак "твојот" Аквилани,неможеш да очекуваш од играч кој му бил резерва на Сисоко(Јувентус) и Лукус во Ливерпул,играч кој имал 4,5 тешки повреди во кариера да ти подигне ниво на игра...он е добар играч за клупа али за прв тим никако.
И фала богу конечно зедовме млад и надежен играч од кој може да се очекува да биде наш главен играч за некоја година.

Па да му ебем мајката а!
Трета утакмица немамо победа, што курац им е... да ти е страв да погледнеш табела (не дека нема да бидемо горе ама ептен лош почеток), највише голови имамо примено у Италија, чудо сеа само 1 примивмо. Дај нека се враќаат повредениве да живнемо малце. Ночерино искрено колку и да трча мене ич мерак не ми прае, едноставно не го глеам низ терен бе, не сменив мислење од коа дојде, друго е со Гатузо или Амброзини, за мене многу подобро е со нив него со овој, до сеа не ми остави впечаток ама баш никаков, и Фламини е пожив на терен од него. Касано курофми го изнафаливмо на почеток ама ништо посебно не покажуе сеа, он функционира ваљда само со Ибра, ваке многу се шутка со топката, у тандем со Сидорф... И доста ми глумат Барселона со подавањата, ради тие пасови не фаќаат на контра секогаш!

...и пак ќе пишем, нека се враќаат повредениве више!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom