Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Бербатов сака да го напушти Олд Трафорд?
што се однесува до мене слободно може да си оди никогаш не сум го сакал
Добива слаба минутажа сигурно дека ќе сака да си оди лани беше најдобар стрелец сега е трет избор пред него се и Чичарито и Велбек можеби и у Јануари да си оди

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.912
Поени од реакции
7.484
Бербатов сака да го напушти Олд Трафорд?
што се однесува до мене слободно може да си оди никогаш не сум го сакал
Ама не се прашуваш ти...нити јас...нити некој друг од фан клубов....Берба е супер играч ,техничар ,не е крив тој што моментално ние практикуваме молскавична,брза игра ,па секако пред него во оваа игра ќе се вклоп-ат,Чича и Велбек...доколку се реши да го напушти Јунајтед, јас,а се надевам и вие ,ќе го почитуваме таквиот избор и ќе му посакаме само среќа во иднина,нели ?(y)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Според неколку члена од фан клубов, тимот треба да ни е составен од 11 + 7 играчи, стриктно.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.129
Поени од реакции
1.733
Ај бе да идеме за Романија :D
Ајде! Од здружениево ништо до сега, не ни очекувам да има нешто така да подобро да си се организираме од тука, ако има уште некој друг сериозен кандидат.

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Добива слаба минутажа сигурно дека ќе сака да си оди лани беше најдобар стрелец сега е трет избор пред него се и Лиларито и Велбек можеби и у Јануари да си оди
Ми го разубавуваш денот Гошка! :pos:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Има за нарачување карти онлајн? Само не ми кажувајте за на црно карти зошто Романци се тоа.

Kajgana Shop

На врв Bottom