У Палма има од тоа шалчињата, а за знамиња немам видено.Дечки дај кажете кај се продаваат знамиња у градов,и цени отприлика!???
Абе и јас иам глеано негде знамиња,ама неможам да се сетам каде....плус знаеш ли кој е филингот да се будиш покрај оптегнато знаме на ѕидотУ Палма има од тоа шалчињата, а за знамиња немам видено.
Ама од тоа знаменцата си купувам едно, мора да се спремиме за Шпанциве
Јас од Орбис го земав моево (Кутлеш) пред година дена, 250-300 денари го земав 2 метра е скоро.. би требало да имаат и сега а за цена незнам ..Дечки дај кажете кај се продаваат знамиња у градов,и цени отприлика!???
За секој случај ако веќе не си купил. Денес видов во Палма горе кај трговски се продаваат знамиња и вувузели. Мислам дека знамињата беа по 400 денари, а вувузелите по 100чеАбе и јас иам глеано негде знамиња,ама неможам да се сетам каде....плус знаеш ли кој е филингот да се будиш покрај оптегнато знаме на ѕидот
Совет од мене почекај за знаме. Сега со Европсково ги качија цениве за знамиња сигурно, едно малечко е 450 денари. И јас сакам да си купам ама ќе почекам некоја недела полсе Европсково, да дојдат цените како шо си беа.За секој случај ако веќе не си купил. Денес видов во Палма горе кај трговски се продаваат знамиња и вувузели. Мислам дека знамињата беа по 400 денари, а вувузелите по 100че
Де не биди Евреа какви беа цените впретходно,мислиш 100 денари заштеда е многу...хех.Совет од мене почекај за знаме. Сега со Европсково ги качија цениве за знамиња сигурно, едно малечко е 450 денари. И јас сакам да си купам ама ќе почекам некоја недела полсе Европсково, да дојдат цените како шо си беа.
450 денари сигурно не било толку мало знаме.Де не биди Евреа какви беа цените впретходно,мислиш 100 денари заштеда е многу...хех.
шо праиш муабет. веќе прашуат и виза дали треба.Велес е мафија бе, у Германија посебно Франкфурт сите мислат дека Велес е држава
Мислиш се зафркавам ? Не си од велес нели ?шо праиш муабет. веќе прашуат и виза дали треба.
Наскоро,имам нешто да побарам.Ќе ве замолам сите од Велес што имате стари пари/книжни или монети..од било каков вид и боло кое време,а ви прават ѓубре по дома,да ми ги поклоните мене....ако сакате
--- надополнето: Sep 19, 2011 2:57 PM ---
Ќе ве замолам сите од Велес што имате стари пари/книжни или монети..од било каков вид и боло кое време,а ви прават ѓубре по дома,да ми ги поклоните мене....ако сакате
А кој е филингот да се будиш покрај добро путе таман за утринска ебаАбе и јас иам глеано негде знамиња,ама неможам да се сетам каде....плус знаеш ли кој е филингот да се будиш покрај оптегнато знаме на ѕидот