Велес

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.813
Дечки дај кажете кај се продаваат знамиња у градов,и цени отприлика!???

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
У Палма има од тоа шалчињата, а за знамиња немам видено.
Ама од тоа знаменцата си купувам едно, мора да се спремиме за Шпанциве :)

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.813
У Палма има од тоа шалчињата, а за знамиња немам видено.
Ама од тоа знаменцата си купувам едно, мора да се спремиме за Шпанциве :)
Абе и јас иам глеано негде знамиња,ама неможам да се сетам каде....плус знаеш ли кој е филингот да се будиш покрај оптегнато знаме на ѕидот :vozbud:

М

Мартин`

Гостин
Јас од Орбис го земав моево (Кутлеш) пред година дена, 250-300 денари го земав 2 метра е скоро.. би требало да имаат и сега а за цена незнам ..

M

Moon Child

Гостин
Абе и јас иам глеано негде знамиња,ама неможам да се сетам каде....плус знаеш ли кој е филингот да се будиш покрај оптегнато знаме на ѕидот :vozbud:
За секој случај ако веќе не си купил. Денес видов во Палма горе кај трговски се продаваат знамиња и вувузели. Мислам дека знамињата беа по 400 денари, а вувузелите по 100че :)

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
За секој случај ако веќе не си купил. Денес видов во Палма горе кај трговски се продаваат знамиња и вувузели. Мислам дека знамињата беа по 400 денари, а вувузелите по 100че :)
Совет од мене почекај за знаме. Сега со Европсково ги качија цениве за знамиња сигурно, едно малечко е 450 денари. И јас сакам да си купам ама ќе почекам некоја недела полсе Европсково, да дојдат цените како шо си беа.

B

Black Guard

Гостин
Совет од мене почекај за знаме. Сега со Европсково ги качија цениве за знамиња сигурно, едно малечко е 450 денари. И јас сакам да си купам ама ќе почекам некоја недела полсе Европсково, да дојдат цените како шо си беа.
Де не биди Евреа какви беа цените впретходно,мислиш 100 денари заштеда е многу...хех.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Де не биди Евреа какви беа цените впретходно,мислиш 100 денари заштеда е многу...хех.
450 денари сигурно не било толку мало знаме.
И не сум Евреа, а и не ми се брза толку многу за знаме, може да почека уште некој месец, и онака ми треба за Јануари за Европското ракомет.

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Ќе ве замолам сите од Велес што имате стари пари/книжни или монети..од било каков вид и боло кое време,а ви прават ѓубре по дома,да ми ги поклоните мене....ако сакате(y)
--- надополнето: Sep 19, 2011 2:57 PM ---
Ќе ве замолам сите од Велес што имате стари пари/книжни или монети..од било каков вид и боло кое време,а ви прават ѓубре по дома,да ми ги поклоните мене....ако сакате(y)

Член од
31 мај 2011
Мислења
1.424
Поени од реакции
789
Велес е мафија бе, у Германија посебно Франкфурт сите мислат дека Велес е држава :D

B

Black Guard

Гостин
--- надополнето: Sep 19, 2011 2:57 PM ---
Наскоро,имам нешто да побарам.
--- надополнето: Sep 21, 2011 7:33 PM ---
А кој е филингот да се будиш покрај добро путе таман за утринска еба:)

Kajgana Shop

На врв Bottom