shutrak
opsenar

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
chorbadzhijo e sega i mene me ,rchna .,
Се заеба Чорбаџијата што се рчна со тебе, ќе му го кажеш сега ти него филмот...
Он на тебе...
A како ќе се препознаете кој е кој... Мики веројатно ќе дојде порано со кадилница и темјан и ќе го окади цел просстор, Чорбаџијата ќе има куп брошурчиња од типот “Вистинскиот спасител“, Ипсимус ќе дојава на црн овен а околу врат ќе му звецкаат ланчиња со пентаграми мали лобањи и крстови обесени наопаку....
Не се поднесуе Мики.....немаше кој да ни ја окади масата, кој да ни исчати молитва! Многу пусто и штуро ни беше без тебе. А и Чорба фалеше.....без вистински спасител, бевме оставени сами да се спасуваме.Воа не се поднесуе...![]()
Не се поднесуе Мики.....немаше кој да ни ја окади масата, кој да ни исчати молитва! Многу пусто и штуро ни беше без тебе. А и Чорба фалеше.....без вистински спасител, бевме оставени сами да се спасуваме.
Останавме неосенети, неисчатени и неблагословени........![]()
Абе налет и пијачка и јадачка......кога без тебе пусто ни беше!!За гревота....
А шо пијавте и шо јаовте? Веруем дека то Ви било побитно.![]()
Ахххх, само што не ме нападнала гордоста, по вака пофален пост....![]()
Мики, ако некој те вознемирува на форумов, пријави кај мене на пп. Потоа јас ќе се разберам...
ОК?
Ти ли си некој друг бе? (Ја мислев дека некој друг е некој друг.)I feel shocked not to find myself on the list...
Мики......и?Yes, Sir!
Мики......и?Импресии од средбава?
Се надевам дека не се досадуваше.