- Член од
- 13 март 2011
- Мислења
- 2.281
- Поени од реакции
- 2.001
Не имат и такви шо не го гледаме ни Латас ни А1/А2!
не има и такви шо не гледаме воопшто телевизија
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не имат и такви шо не го гледаме ни Латас ни А1/А2!
Епа кога лисјата пагаат и телевизор во црнобела боја oд на прадедо ми времето на оди заедно.абе а1 имаше најубава слика, сеа на сител ја има кога лисјата паѓаат ама некако не е толку квалитетна сликата послаба опрема ваљда имаат
Не е проблемот во Сител или во А1, туку во двете. И А1 те дупеше, колку што беше реална толку беше и нереална. Си слушнал убава вест на А1 за државава? И во најубавата ќе најдеа дека нешто што не чини и на тоа ќе ставеа акцент. Е кај Сител ти е обратно, само убавото. Проблемот е кај двете затоа што треба(ше) да најдат некоја средина во известувањето ама пуста политика. Не биди наивен кога ни Сител ни А1 се самостојни медиуми.
Колку што памтам Рамковски беше еднаш во коалиција со денешнава влада? Сега се префрли во опозиција и нормално почна против овие на власт. Без разлика, грешка е што газди на медиуми се политичари. Тоа ми беше муабетот.Па и тебе да ти дојдат дома,да ти го земат станот,парите и све што имаш,знаеш што ќе збориш за државата???
А од спроти ти живее комшијата(Сител/Ѕингп,Канал 5/Стојменов) за кој АПЛА сите знаат дека се “Најчесните луѓе во државата“ ама нив никој не ги чепка...
И какво мислење ќе имаш ти за состојбите во таа држава??
Да удрат по сите рамномерно,и непристрасно,симињам капа.Ама ова е незнам....
Рамковски ни нема партија.Колку што памтам Рамковски беше еднаш во коалиција со денешнава влада? Сега се префрли во опозиција и нормално почна против овие на власт. Без разлика, грешка е што газди на медиуми се политичари. Тоа ми беше муабетот.
Рамковски ни нема партија.
Колку што памтам Рамковски беше еднаш во коалиција со денешнава влада? Сега се префрли во опозиција и нормално почна против овие на власт. Без разлика, грешка е што газди на медиуми се политичари. Тоа ми беше муабетот.
Дури и без логото па после нека не се чудат кога ќе видат дека локалните телевизии им ги снимиле ( го снимиле А2 програмот кога се пикажува филмот) тие филмови со истиот фонт и со задоволство ги пикажуваат како да ги откупиле ониСупер се дечкиве од А2 пуштаат филчиња и серии чоек на раат може да гледа ТВ без РЕКЛАМИ само така нека си продолжат![]()