Фан Клуб: Интер

Чекајте да преспие Морати чека да му се сони новиот тренер.
Утре ќе видеме кој го сонил. Осеќам тежок потег ќе е.
Серсе Косми:icon_lol:

Не беше 3-4-3, пoвеќе беше 2-1-1-1-1-1-1-1-1. Секој за себе си играше.
Во нервозата заборавивме да ја истакнеме асистенцијата на Киву во втората минута, мене посебно ми се допадна. Врвна асистенција, го послужи како на тацна, лесно можеше да падне гол и да останеме без голман истовремено :tapp:
Јас пак само Цезар го видов на гол :pos:

Камбијасо па ко за беља дава гол,таман викам овој готов е гледам Камби дава гол и го враќа во игра Гасперини:pos:

Јас пак само Цезар го видов на гол :pos:
Знаеш дека не се пишува. Двојката е за Ранокиа и Киву, пошто Лусио е офанзивен мидфилдер :)

Кај нас нема заврнато Бог знае од когаа... Денес се итури од дожд ... И Бог плаче што ненормалниот тренер сеуште не е сменет ...

Камби 2010 кога освоивме се беше одличен немаше кој не го фалеше.Фергусон го отепа од фалење како не му дал да претне на Меси,Мурињо велеше тој е многу бавен но има една предност мисли два пати побрзо од противниците.
Е сега имаме проблем веќе не мисли два пати побрзо и е дури побавен.

Нај ми е интересен кога ни прават контра и кога се мисли дали да чека поназад или да крене накај противникот да му ја земе топката.Секогаш касно кренува и таман стигне до противникот топката му е веќе 15 метри зад грбот.

Кај нас нема заврнато Бог знае од когаа... Денес се итури од дожд ... И Бог плаче што ненормалниот тренер сеуште не е сменет ...
Dude... :)

189616_460s.jpg

Сакав да кажам, не е дјуд :D

Најдобро ќе е бандава без команда да ја преземат привремено некој што ја знаат екипата.Фиго и Барези велат во Газета овие ја знаат перфектоно екипата.
Но Газета вели главен фаворит бил Раниери омилениот на Мурињо кој го отепуваше од заебавање тренерот без титули.

Имаме навивачка на Интер??? Сега Јонзе има рационално објаснување зошто губиме :pos:

Туку, добрата вест е следнава: и да го избркаат Гасперини, пари ќе има. :)

Најдобро ќе е бандава без команда да ја преземат привремено некој што ја знаат екипата.Фиго и Барези велат во Газета овие ја знаат перфектоно екипата.
Но Газета вели главен фаворит бил Раниери омилениот на Мурињо кој го отепуваше од заебавање тренерот без титули.
Е клик, Спалети, е клик, Раниери ... соло прајмтајм.

Ваљда знаете на што алудирам. :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom