Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Чекајте да преспие Морати чека да му се сони новиот тренер.
Утре ќе видеме кој го сонил. Осеќам тежок потег ќе е.
Серсе Косми:icon_lol:

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571
Не беше 3-4-3, пoвеќе беше 2-1-1-1-1-1-1-1-1. Секој за себе си играше.
Во нервозата заборавивме да ја истакнеме асистенцијата на Киву во втората минута, мене посебно ми се допадна. Врвна асистенција, го послужи како на тацна, лесно можеше да падне гол и да останеме без голман истовремено :tapp:
Јас пак само Цезар го видов на гол :pos:

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.744
Поени од реакции
6.467
Камбијасо па ко за беља дава гол,таман викам овој готов е гледам Камби дава гол и го враќа во игра Гасперини:pos:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Јас пак само Цезар го видов на гол :pos:
Знаеш дека не се пишува. Двојката е за Ранокиа и Киву, пошто Лусио е офанзивен мидфилдер :)

Член од
1 февруари 2010
Мислења
120
Поени од реакции
41
Кај нас нема заврнато Бог знае од когаа... Денес се итури од дожд ... И Бог плаче што ненормалниот тренер сеуште не е сменет ...

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Камби 2010 кога освоивме се беше одличен немаше кој не го фалеше.Фергусон го отепа од фалење како не му дал да претне на Меси,Мурињо велеше тој е многу бавен но има една предност мисли два пати побрзо од противниците.
Е сега имаме проблем веќе не мисли два пати побрзо и е дури побавен.

Нај ми е интересен кога ни прават контра и кога се мисли дали да чека поназад или да крене накај противникот да му ја земе топката.Секогаш касно кренува и таман стигне до противникот топката му е веќе 15 метри зад грбот.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Кај нас нема заврнато Бог знае од когаа... Денес се итури од дожд ... И Бог плаче што ненормалниот тренер сеуште не е сменет ...
Dude... :)

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Најдобро ќе е бандава без команда да ја преземат привремено некој што ја знаат екипата.Фиго и Барези велат во Газета овие ја знаат перфектоно екипата.
Но Газета вели главен фаворит бил Раниери омилениот на Мурињо кој го отепуваше од заебавање тренерот без титули.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Имаме навивачка на Интер??? Сега Јонзе има рационално објаснување зошто губиме :pos:

Туку, добрата вест е следнава: и да го избркаат Гасперини, пари ќе има. :)

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.930
Поени од реакции
45.017
Најдобро ќе е бандава без команда да ја преземат привремено некој што ја знаат екипата.Фиго и Барези велат во Газета овие ја знаат перфектоно екипата.
Но Газета вели главен фаворит бил Раниери омилениот на Мурињо кој го отепуваше од заебавање тренерот без титули.
Е клик, Спалети, е клик, Раниери ... соло прајмтајм.

Ваљда знаете на што алудирам. :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom