Sky*
Не биди коцкест.
- Член од
- 12 август 2011
- Мислења
- 5.653
- Поени од реакции
- 7.300
Еее Лусио и лани против Чезена играше playЛусио ни беше организатор во играта,ете до кај дојде тактиката на Гасперини!
Еее Лусио и лани против Чезена играше playЛусио ни беше организатор во играта,ете до кај дојде тактиката на Гасперини!
Јас пак само Цезар го видов на голНе беше 3-4-3, пoвеќе беше 2-1-1-1-1-1-1-1-1. Секој за себе си играше.
Во нервозата заборавивме да ја истакнеме асистенцијата на Киву во втората минута, мене посебно ми се допадна. Врвна асистенција, го послужи како на тацна, лесно можеше да падне гол и да останеме без голман истовремено
..Po dobro Zigica Tasevski za trener nego ovoj suturakot..
Знаеш дека не се пишува. Двојката е за Ранокиа и Киву, пошто Лусио е офанзивен мидфилдерЈас пак само Цезар го видов на гол
Dude...Кај нас нема заврнато Бог знае од когаа... Денес се итури од дожд ... И Бог плаче што ненормалниот тренер сеуште не е сменет ...
Е клик, Спалети, е клик, Раниери ... соло прајмтајм.Најдобро ќе е бандава без команда да ја преземат привремено некој што ја знаат екипата.Фиго и Барези велат во Газета овие ја знаат перфектоно екипата.
Но Газета вели главен фаворит бил Раниери омилениот на Мурињо кој го отепуваше од заебавање тренерот без титули.
така некако ... единствена на форумов или ми се чини ...Имаме навивачка на Интер???