Европратеник брка македонски новинари од дебата

Статус
Затворена за нови мислења.

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Ајде да се собереме 1.000.000 што сакаме Мирка и Миленко да не преставуваат пред евро парламентот.

Член од
31 декември 2007
Мислења
441
Поени од реакции
111
Неможе да е небитно ...ја браниш отворено тука !!! Термините се тие што се ти се свиѓале на тебе или не такви се тие се луѓето
Не ја бранам туку го бранам своето и нејзиното право на сопствен став и мислење кое може да не им се свиѓа на останатите(народот,масата)

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Не биле ПОКАНЕТИ ,ако темата била случувањата во А1 што бараат овие кои никогаш не биле дел од новинарската екипа на А!
Teмата била општо за македонското новинарство.

Член од
19 септември 2011
Мислења
11
Поени од реакции
4
I dali gorerenavedenite licnosti se smetaat za novinari? Dali za niv novinarstvoto e perenje na mozokot na graganite? Pa tie se sram za novinarstvoto? I kako kapak na se deneska go napravile ovoj skandal? Prosto ne mi se veruva kolku se sposobni za pravenje steta.

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Зошто не чини бре пријателе! Зошто не чини!!!

Зошто во земјава нема ниедна дебата?
Зошто во земјава, во Александар Палас или во Холидеј Ин не седнат Миленко и Секулоска, Мирка и Борјан па нека дебатираат?
Ех друже,немаш појма колку сакам да се сретнат па да гледам full fledged циркус.Миленко како рипа преку огнени препреки,Борјан со јаболко на глава и се моли Мирка да не промаши за сантим два доле,Биле дресира лавови..............................................

Б

Бат Елохим

Гостин
само не ми е јасно каква дискусија помеѓу истомисленици. Кис4е да си пратат?

Инаку на пајташите на Велија секоја им чест. Стварно...
Апла е криминалец и апла го бранат. Новинари бе. Плати па клати. Ќе го клатат уште долго...

Nonteizam

Полихистор
Член од
13 декември 2008
Мислења
1.129
Поени од реакции
790
Да имале, ама курвата Секуловска која во најголема радост кажа за Македонските кошаркари дека се нацисти и куртонот Борјан заедно со корумпираниот Талер да ми даваат оценки за мојата земја,кои утре ќе влезат во извештај, НЕМОЖЕ! Кој кур барале само бившите од А1 таму,па тие не се ни новинари веќе,немаат куќа,да одржуваат некои си трибини за новинарство во Македонија, ќоравата Секуловска да ме понижува,па ќе и ебам матер,ја ќе и пресудам
Што да ти кажам... Имаат пуштено корења таму во ЕУ...
Секако дека тие се најмалку репрезенти на слободата на медиумите или на слободата на изразувањето, но најпосле тие беа и единствена телевизија која имаше (колку толку) партнерски однос со ЕУ.
Владините мегафони ја оцрнуваа Унијата каде ќе стигнат, нормално дека нема од таму да ги викаат на дебати исто како овие другиве.
Слично како што владините функционери не доаѓаа на дебати на А1...
Тоа е тоа...

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
I dali gorerenavedenite licnosti se smetaat za novinari? Dali za niv novinarstvoto e perenje na mozokot na graganite? Pa tie se sram za novinarstvoto? I kako kapak na se deneska go napravile ovoj skandal? Prosto ne mi se veruva kolku se sposobni za pravenje steta.
Ако има правда,до гробот на А1 треба да биде погребана и Сител и народот ќе биде ослободен од труење на свеста.

John Lenon-Imagine a world without mass media.

Член од
31 декември 2007
Мислења
441
Поени од реакции
111
Билјана и Борјан се се само не објективни новинари.Објективни новинари имаш од Нова Македонија,Телма,Алфа и дел од Утрински,да не ја заборавам и Кате од Дневник.
Може да е така ,ама тоа е небитно за темава ,овие биле поканети ,другиве не end of story

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Што да ти кажам... Имаат пуштено корења таму во ЕУ...
Секако дека тие се најмалку репрезенти на слободата на медиумите или на слободата на изразувањето, но најпосле тие беа и единствена телевизија која имаше (колку толку) партнерски однос со ЕУ.
Владините мегафони ја оцрнуваа Унијата каде ќе стигнат, нормално дека нема од таму да ги викаат на дебати исто како овие другиве.
Слично како што владините функционери не доаѓаа на дебати на А1...
Тоа е тоа...
Една од малкуте работи за кои ја почитувам оваа моментална влада.

И луѓе...Ај кажете ако темата била за македонското новинарство (не била за А1 или Сител и нивните меѓусебни препукувања) ,зошто не викнале новинари од Телма ,Алфа кои се многу попрофесионални од сите овие заминати во Брисел или нивните две телевизии.
Или и на тие во Брисел така им одговарало скандали.Па во секој случај ќе не прикажат во лошо светло 10 пати од реалното полошо ,ама ова со Мирка им дојде ко кец на десетка ,чисто за поголем скандал и поголемо можност да јадат пити бурек за нас.

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Може да е така ,ама тоа е небитно за темава ,овие биле поканети ,другиве не end of story
Дебата не е дебата се додека се води еднострано.А новинарите од двата табора не ни сакаат такво нешто.

Nonteizam

Полихистор
Член од
13 декември 2008
Мислења
1.129
Поени од реакции
790
Инаку еве ја официјалната најава за дебатата (организирана од Либерал-демократите)
Никој не им брани на Миленко и на Мирка да побараат да бидат вклучени во некоја дебата на десничарските партии во ЕУ...
Само нив им е онака, поинтересно да си се појавуваат ненајавени.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom