Европратеник брка македонски новинари од дебата

Статус
Затворена за нови мислења.

Nonteizam

Полихистор
Член од
13 декември 2008
Мислења
1.129
Поени од реакции
790
Мирка е закон. Јас се сеќавам на Мирка кога тврдеше дека Бранко Ц. е најголемиот политичар кој ова земја го испилила...
Јас се сеќавам и на времето кога Мирка викаше дека Грујо е недоквавкано и арогантно боксерче кое нема срце за својот народ и кој само гледа да дојде на власт...

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Не очекувам ништо од никој што бил таму, ниту од вашите, ниту од нивните :)
Не дели наши и нивни.Ниеден од нив не е мој!Ама знам дека им дале збор на тие секогаш шо јадат гомна за земјата во која живеат...пропалитети!

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Не ти си. Миленко може е и ќутук, ама Мирка е енциклопедија за тебе, а и за цел комуњарски блок
Енциклопедија Британика ако сека нека е, таа е полтрон и платеник.
Си го врти дебелиот задник како што ја плаќаат, а доста ефтино си го продава своето ‘енциклопедиско‘ знаење.
Не ме ни чуди што такви како тебе ја величаат.

Латас, Миленко и Мирка отишле во Брисел да го штитат Македонското новинарство.
:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Ted Dettman4e

Real Optimist
Член од
25 јуни 2007
Мислења
1.697
Поени од реакции
56
ИЗЈАВАТА НА МИРКА: - Ние решивме, бидејќи е таква ситуацијата и такво е сценариото да го растуриме, така што ќе направиме скандал. Со кое право го прави ова госпоѓа Мирка !?!?? Почнавме веќе да се силиме и на ЕУ а !?!?! Имаме мускули за тоа !?!?!? СРАМ !!!

Рудници и

Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Бидејќи никој со здрав памет не ги вика негде Миленко и Мирка,тие се фактор само во Македонија кај Латас ,Јанко и др
А као овие другиве се многу паметни ??? Јас викам сите да ги остајме во Брисел нека си седат сите таму и едните и другите.Барем дома ќе е помирно.

Nonteizam

Полихистор
Член од
13 декември 2008
Мислења
1.129
Поени од реакции
790
И што не ти е јасно тебе тука ??? Доше го*нава од некогашната телевизија да ја плукаат Македонија зошто на нив не им одговара оваа власт да ја води државата зошто несака да попушти за името со Грција !!! Тие земаат пари за да зборат вакви работи надвор и да прикажат дека ништо не чини тука !!! И што не ти е јасно тебе тука треба Блок 5 да земеме да ти нацртаме ???
А тебе не ти е јасно дека овие тројцава се пратени од Власта за да прават скандал и да се прикаже овде на Шител и Анал 5 дека Европскиот парламент ги навредува и ги брка „непристрасните“ новинари од нивните дебати?
Самите „новинари“ кажуваат дека нивната цел била да направат скандал и да ја растурат дебатата...

Рудници и

Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
ИЗЈАВАТА НА МИРКА: - Ние решивме, бидејќи е таква ситуацијата и такво е сценариото да го растуриме, така што ќе направиме скандал. Со кое право го прави ова госпоѓа Мирка !?!?? Почнавме веќе да се силиме и на ЕУ а !?!?! Имаме мускули за тоа !?!?!? СРАМ !!!
Па тие лицемери цело време се силат на нас.

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
А бе сами се избањаа овде овие квази-новинари...Поканата си била уредно доставена до овие новинари и тема на разговор да биде Перо Наков и дневните печати. Ај сега ти кажи ми...какво би било на твојата свадба да дојдат непоканети гости а ?!?!?! Неканет гост стои зад врата, и сигурно Брисел знае кои се релевантни да учествуваат на оваа панел дискусија И баш знаеме кој се и што се овие "новинари" ЛАТАС,МИЛЕНКО, МИРКА, НОНКОВИЌ се новинари или се само полтрони и слушаат наредби од хегемоните...срамно е вака да се однесуваат...го срамат новинарстовото...Миленко и Мирка одат во Брисел да ги одгатнат и да ги прикажат "реалните состојби“ за медиумите !?!?!??! УЖАС !!! СРАМОТА !!!! ОВА Е НЕЧУЕНО !!!
Ако невестата ми шетала лево десно и ме правела будала пред роднини, комшии итн. ненајавениот гостин си дошол оправдано од секаква гледна точка !!!

Член од
31 декември 2007
Мислења
441
Поени од реакции
111
Па народот овде ао не ги сака Боки Албанскиот зет, Внука му Лезбејката на парада у Брисел со педерско знаме што мафта, Шетачкава по екран итн. како да ме претставуваат тие што народот не ги сака тука !!! Сакаш да кажеш дека колумната и е во ред на Билето и се согласуваш со тоа ???
Какви се ова термини ,луѓето се новинари со стаж, тие не работат за народот да ги сака ,тој што работи за народот да го сака сигурно не работи професионално и објективно ,новинарот не смее да работи за публика,колумната е изразување на нејзин став као новинар зар треба да и го забраниме тоа ,небитно е тоа дали јас се сложувам или не

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
А тебе не ти е јасно дека овие тројцава се пратени од Власта за да прават скандал и да се прикаже овде на Шител и Анал 5 дека Европскиот парламент ги навредува и ги брка „непристрасните“ новинари од нивните дебати?
Самите „новинари“ кажуваат дека нивната цел била да направат скандал и да ја растурат дебатата...
Се поставува прашање ЗОШТО ??? Зошто сакаат да прикажат пред европскиот извештај за Македонија дека овде ништо не чини !!! Зошто не прават дебата после извештајот да те прашам туку сега ???

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Единствен новинар кој го признавам е Игорче што ги коментираше настапите на кошаркарите.Све остало је фејл.
Ај сеа озбилно-знам што лоулајфери се тие од А1,како и од Сител,така да народе не се замарајте.Вакви инциденти ќе има и понатаму и пак ќе се врти истата приказна.И едните се тролови и другите се тролови.Што би рекле римјаните-homo homini troll(човек на човека е трол).

Рудници и

Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Какви се ова термини ,луѓето се новинари со стаж, тие не работат за народот да ги сака ,тој што работи за народот да го сака сигурно не работи професионално и објективно ,новинарот не смее да работи за публика,колумната е изразување на нејзин став као новинар зар треба да и го забраниме тоа ,небитно е тоа дали јас се сложувам или не
По оваа логика требаше да им е даена можност за коментар и на тие другите ,без разлика дали ние се сложуваме или не.

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Trebalo i Latas da go zemat, pa na ovoj grkov da mu go ispravil nosot :)

Sala nastrana. Mozebi ne pokaneti no kako sto izjavila Mirka: dojdovme da go rasturime klevetenjeto na drzavata. Se znae koi i sto se sekulosta i bojran so familijata! Sedat do grkot i se gleda deka svrsuvaat!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom