Мортидо
занаетчија дете
Eпа добро сеа,шо?Ако сме шака македонци у Тетоово што треба,колективно да се самозапалиме?Дајте нека се вртат попаметни муабети на темава.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Eпа добро сеа,шо?Ако сме шака македонци у Тетоово што треба,колективно да се самозапалиме?Дајте нека се вртат попаметни муабети на темава.![]()
Se zboruva deka Tetovo sega ima nad 120.000 zhiteli i od niv 85% se Albanci !
Brojot na Makedoncite sto poveke se namaluva !
Ne samo vo Tetovo tuku vo Makedonija opsto !
Абе Goal те гледам и викам дали има намера да престане овој чоек,абе ти не си доволно паметен па да солиш памет овде,демек ние не знајме статистики.За што е оваа аферева со ова школово во Карпош?Ние нафта не пиеме бе...на здрав памет будали не правиш.Не знаеме ние што е тоа двојна евиденција аа...Ја барем не сум од Лондон јас живеам со Албанци,другари едно друго знам се.od prvo odelenie Osnovno do 4 godina Sredno 35% od ucenicite se albanci !
A makedonci okolu 58%
zborim za cela drzava ! ! !
da znaeja tie tvoi drugari sto li lomotis, bi sakal i na lice da im kazuvas toa sto go kazuvas tuka za albancite, togas ke ti podadev rakaАбе Goal те гледам и викам дали има намера да престане овој чоек,абе ти не си доволно паметен па да солиш памет овде,демек ние не знајме статистики.За што е оваа аферева со ова школово во Карпош?Ние нафта не пиеме бе...на здрав памет будали не правиш.Не знаеме ние што е тоа двојна евиденција аа...Ја барем не сум од Лондон јас живеам со Албанци,другари едно друго знам се.
od prvo odelenie Osnovno do 4 godina Sredno 35% od ucenicite se albanci !
A makedonci okolu 58%
zborim za cela drzava ! ! !
Што да им кажам в лице бе..да не ги пцујам нив ја,што сакаш да ти кажам во кој град колку Албанци има сакаш?Зборам само реално бе,ако тие ја сакаат нештата да бидат поинаку никој не им е крив.И јас сакам многу нешта различно ама...da znaeja tie tvoi drugari sto li lomotis, bi sakal i na lice da im kazuvas toa sto go kazuvas tuka za albancite, togas ke ti podadev raka
mislam vo drugi temi sto zboruvas, koga preteruvas nekogas so pcuenje, ne me teraj sega da ti najdam kadeШто да им кажам в лице бе..да не ги пцујам нив ја,што сакаш да ти кажам во кој град колку Албанци има сакаш?Зборам само реално бе,ако тие ја сакаат нештата да бидат поинаку никој не им е крив.И јас сакам многу нешта различно ама...
Ај најди де во некој озбилни теми кај што сум дискутирал,ти сакаш кога го спуштате знамето и пцуете се живо и диво на натпревари да ти речам браво.Напротив има доста работи кои ми се допаѓаат кај вас итн да не бегаме оф топик.mislam vo drugi temi sto zboruvas, koga preteruvas nekogas so pcuenje, ne me teraj sega da ti najdam kade
ne sum znael deka ima ozbilni i neozbilni temiАј најди де во некој озбилни теми кај што сум дискутирал,ти сакаш кога го спуштате знамето и пцуете се живо и диво на натпревари да ти речам браво.Напротив има доста работи кои ми се допаѓаат кај вас итн да не бегаме оф топик.
Глупости... и цела индустриска блокирана, хаос беше у сообраќајот, па на тие што им се брзаше возеа у спротивна насокаAaa Erdogan Erdogan
Haos deneska u Tetovo . Bese vo poseta turskiot premier Redzep Taip Erdogan !
Ni internet , blokirani bea i mobilnite broevi , hahah :A