L
Lu
Гостин
Еве како изгледа брзо возење со 300 километри на час ![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Види ги цртине шо прават и ќе сфатиш колку е брзоЕве како изгледа брзо возење со 300 километри на час
На истото место со истата брзина со Kawasaki Ninja 1000 со еден другар на чичко ми, ѕверски беше едвај чекав да се симнам хахаха, мислиш лентине на автопатон се споениАјде сите (ама искрено) да си кажете колку брзо, и со што сте возеле, по можност и каде.
Јас со Ауди А6 2.8 I Скопје - Петровец некаде околу 220 (според километражата 230 отприлика)
А вие?
Фала шо не просветли, чунки ние имаме мозок од врапче па не размислуваме за последиците.Најдовте тема да си ги мерите?
Брзото возење е глупаво, а ке потврдат сите сообраќајки и загинати лица околу вас.
Па незнам дали размислуваш за последиците ако возиш со 180 ама тоа е. Правете што сакате, само темава ке послужи уште толку да се охрабрат глупавите и да стегаат по патот како да возат формула.Фала шо не просветли, чунки ние имаме мозок од врапче па не размислуваме за последиците.
ај не се замарај многу многу... или боље речено не замарај. ако имаш да кажеш нешто по повод насловов фино, ако не не ми паметувај. иди дома глеј си го предивото и вози си полека-пензионерски. остај не нас “будалите“ и “ненормалните“ со мозок на врапче да си летаме со истиот баш како врапче... ако тебе не те пали брзина некого го пали. а втора работа е дека ете ти си параглајдер. тебе те пали висина.. ни на крај памет не би летал на таа висина со едно крпче на 3 цевки ставено. кај е тука размислувањето за последиците? јас сакам на свои нозе да стојам и да си го комаднам правецот... значи...? секој со својот ќеиф и подигач на адреналин...Па незнам дали размислуваш за последиците ако возиш со 180 ама тоа е. Правете што сакате, само темава ке послужи уште толку да се охрабрат глупавите и да стегаат по патот како да возат формула.
Се дури не се случи најлошото, но потоа ке биде касно.
хахахх. Не сум параглајдер така ми е никот самоај не се замарај многу многу... или боље речено не замарај. ако имаш да кажеш нешто по повод насловов фино, ако не не ми паметувај. иди дома глеј си го предивото и вози си полека-пензионерски. остај не нас “будалите“ и “ненормалните“ со мозок на врапче да си летаме со истиот баш како врапче... ако тебе не те пали брзина некого го пали. а втора работа е дека ете ти си параглајдер. тебе те пали висина.. ни на крај памет не би летал на таа висина со едно крпче на 3 цевки ставено. кај е тука размислувањето за последиците? јас сакам на свои нозе да стојам и да си го комаднам правецот... значи...? секој со својот ќеиф и подигач на адреналин...
Најдовте тема да си ги мерите?
Брзото возење е глупаво, а ке потврдат сите сообраќајки и загинати лица околу вас.