Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.
V

Viktoranius

Гостин
Зош го извади Меси ?
Ебави прашањето .. кој ќе знае да ви одговори освен Рајкард ?

Ај на Олд ако дадете 1 гол они ќе треба 2 да дадат така да ништо не е изгубено, дома Манчестер ќе мора да се отвори а не ка сеа сите назад.

пс. Зошто не играше Пујол ... картони или повреда ?
Картони.

Сега другата утакмица се враќа Пујол, ама сега па Маркез суспендиран.

Пики

amazing happens
Член од
10 март 2007
Мислења
1.923
Поени од реакции
37
Е ова веќе ме бендисува од Барса на овој натпревар почна малку да ми наликува на Барса од пред 2 години.Дефинитивно најдобра акција беше акцијата Меси-Деко-Меси-Иниеста-Ето сето ова на мал простор но Ето не успеа да даде гол.Анри требаше да го внесе порано во игра мислам но изгледа не го внесуваше заради тоа што Анри е болен.Знаев дека ќе го критикувате Рајкард за тоа што го извади Меси но јас го ценам тоа бидејќи неќе да ризикува со него.Меси вкупно имаше изиграно 60 мин. после месец и пол за тоа не може да го издржи ова темпо.Мислам дека можеше да го остави Меси во игра уште 10 мин максиум.Деко во првото полувреме играше лошо но во второто изигра супер.Одличен натпревар беше би требало уште подобро да биде за 6 дена

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Аман те бе...Меси имаше тешка повреда(обнова на старата), сеуште неможе да изигра 90мин.

Еден гол во Манчестер и идемо.

liana

ја знае вистината
Член од
10 август 2007
Мислења
687
Поени од реакции
45
највеќе ме изнервира фудбалот на манчестер:nenene: искрено со шалке гледавме сто пати подобар фудбал, разбирам јас игра на резултат и сл., ама вака не оди ако тврдиш дека играш напаѓачки фудбал

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.719
Поени од реакции
11.557
Страхотен натпревар.. Ехх тој Роналдо да го дадеше пеналот... :P

Red Man

we do what we want!
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.057
Поени од реакции
1.947
највеќе ме изнервира фудбалот на манчестер:nenene: искрено со шалке гледавме сто пати подобар фудбал, разбирам јас игра на резултат и сл., ама вака не оди ако тврдиш дека играш напаѓачки фудбал
Ama zatoa Salke go krka na Nou Camp,a Manchester izvadi nereseno.
Se soglasuvam deka ne bese atraktivno od strana na United ama sepak igraa vo gosti.A da ti kazam i nevidov nekakvi atrakcii nitu od Barsa koi igraa doma i spored ocekuvanoto trebase da ja zbudalat odbranata na Ferguson.Megutoa samite vidovte kako zavrsuvaa nivnite napori.Vo sekoj slucaj na Old Traford ke bide opasno do smrt im za dvete ekipi.Pozz:smir:

liana

ја знае вистината
Член од
10 август 2007
Мислења
687
Поени од реакции
45
Ama zatoa Salke go krka na Nou Camp,a Manchester izvadi nereseno.
Se soglasuvam deka ne bese atraktivno od strana na United ama sepak igraa vo gosti.A da ti kazam i nevidov nekakvi atrakcii nitu od Barsa koi igraa doma i spored ocekuvanoto trebase da ja zbudalat odbranata na Ferguson.Megutoa samite vidovte kako zavrsuvaa nivnite napori.Vo sekoj slucaj na Old Traford ke bide opasno do smrt im za dvete ekipi.Pozz:smir:
не ги пратиш можда, па не си забележал дека уствари никој не очекуваше барса толку да напаѓа, а манчестер да седи во два реда пред гол
нема везе, ќе биде поинтересно на олд трафорд...се надевам

и да додадам за шалке, на тој начин не толку големите тимови како шалке, ренџерс, фенербаче итн. добиваат респект

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.762
Поени од реакции
5.046
Ето ко со 2 леви нозе беше , или не му беше денот ...

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Левак е Ето. : )

fire.strtr

The Prodigy
Член од
28 февруари 2008
Мислења
149
Поени од реакции
0
Добра игра од Барса. 65-35% посед на топката. 17-6 удари на гол, само уште гол фалеше. Меси блескаше како и секогаш и го поддржувам потегот на Рајкард да не ризикува со него бидејки беше надвор од терените месец ипол. Да се надеваме на добра утакмица на Олд Трафорд и секако Барса да победи. Инаку Манчестер беа надиграни во секој поглед.

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
не ги пратиш можда, па не си забележал дека уствари никој не очекуваше барса толку да напаѓа, а манчестер да седи во два реда пред гол
нема везе, ќе биде поинтересно на олд трафорд...се надевам

и да додадам за шалке, на тој начин не толку големите тимови како шалке, ренџерс, фенербаче итн. добиваат респект
Лани игравме атрактивен фудбал цела сезона, дојде Милан и не исфрли... Што добивме од победата над Рома со 7:1? Во овие натпревари треба да се смири топката и да се игра зрело и внимателно.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom