Што не кажа дека по Шпиц ќе идеш да земев и ја:helou:Со парите од Роналдињо го купуваме Давид Силва од Валенсија!
Barcelona offer Krkic bumper five-year contract
Barcelona have tabled a five-year contract offer to teenage striker Bojan Krkic. TV3 says the deal is worth Ј1.2 million-a-season and he will sign the agreement once he turns 18.
Фала богу добра вест. Не е глуп Лапорта да дозволи таков талент да замине од клубот.
Случајот со Фабрегас беше таков , или грешам . . .Problem e sto nemoze da go potpise dogovorot dur nema 18 godini do togas bilo koja ekipa od Anglija moze da go lapne za dzabe, za od drugi prvenstva ne sum siguren. Mnogu ponudi ima mu nudat se i sesto ama vajlda ke nadvladee toa sto e katalonec i ke ostane
Се помиривме од пред 2 недели0-0 Па време е да се помирите без титулата во Шпанија оваа сезона
Ova go veli veke dva meseca ...Еве ја изјавата на Рајкард по мечот:
:nesvest: Не ги искористивме шансите кој ни беа укажани, едноставно неможевме да дадеме гол. Сепак, морам да им честитам на играчите за желбата и менталитетот кој го покажаа. Жалам што не го употребив Деко. Ние сакаме да победиве во наредниот меч:nesvest:
:cug:
А тој Роналдо изиграл катастрофа...ќе го видиме во средаТој Меси изиграл добро... ке го видиме во Среда..
Еве ја изјавата на Рајкард по мечот:
:nesvest: Не ги искористивме шансите кој ни беа укажани, едноставно неможевме да дадеме гол. Сепак, морам да им честитам на играчите за желбата и менталитетот кој го покажаа. Жалам што не го употребив Деко. Ние сакаме да победиве во наредниот меч:nesvest:
:cug: