Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Со парите од Роналдињо го купуваме Давид Силва од Валенсија! :vozbud::vozbud:

Chelsea owner Abramovich to bid for Messi, Kaka.

Овој на дрога е или што ?
Не свати до сега дека нема пари на светот што ќе ги купат овие играчи ?

Повеќе

Barcelona offer Krkic bumper five-year contract
Barcelona have tabled a five-year contract offer to teenage striker Bojan Krkic. TV3 says the deal is worth Ј1.2 million-a-season and he will sign the agreement once he turns 18.

Фала богу добра вест. Не е глуп Лапорта да дозволи таков талент да замине од клубот.

Problem e sto nemoze da go potpise dogovorot dur nema 18 godini do togas bilo koja ekipa od Anglija moze da go lapne za dzabe, za od drugi prvenstva ne sum siguren. Mnogu ponudi ima mu nudat se i sesto ama vajlda ke nadvladee toa sto e katalonec i ke ostane

Problem e sto nemoze da go potpise dogovorot dur nema 18 godini do togas bilo koja ekipa od Anglija moze da go lapne za dzabe, za od drugi prvenstva ne sum siguren. Mnogu ponudi ima mu nudat se i sesto ama vajlda ke nadvladee toa sto e katalonec i ke ostane

Случајот со Фабрегас беше таков , или грешам . . .:toe:

Не е исто...Фабрегас замина на 16години, и тогаш Бтимот на Барселона играше во ниска лига. Фабрегас сметаше дека подобро ке се развива и ке може да игра во подобра лига и дека ке добива повеке шанса кај Венгер.
Ова со Бојан е сосема друга приказна...он веке игра во Атимот и има дадено 9гола...таткому е скаут во Барселона, и цела своја кариера ја поминал во Барселона...така да не гледам било каква причина за заминување на Бојан. Што и да му понудат други клубови, истото и многу повеке може да му понуди Барселона.

а мислам дека нешто слично беше и со кварезма ако не е така ај пишете ве молам

Кварезма имаше неуспешна сезона во Барса, дојде од Спортинг. Нема допирни точки со ова горе

0-0 Па време е да се помирите без титулата во Шпанија оваа сезона

Се помиривме веќе, освен да направиме нешто повеќе во лига шампиони ама и тоа не верувам бидејки Манчестер гази се пред себе.

На утакмицата со Еспанјол имало вкупно 14 жолти картони.

Еве ја изјавата на Рајкард по мечот:
:nesvest: Не ги искористивме шансите кој ни беа укажани, едноставно неможевме да дадеме гол. Сепак, морам да им честитам на играчите за желбата и менталитетот кој го покажаа. Жалам што не го употребив Деко. Ние сакаме да победиве во наредниот меч:nesvest:

:cug:

:nesvest: Не ги искористивме шансите кој ни беа укажани, едноставно неможевме да дадеме гол. Сепак, морам да им честитам на играчите за желбата и менталитетот кој го покажаа. Жалам што не го употребив Деко. Ние сакаме да победиве во наредниот меч:nesvest:

Ova go veli veke dva meseca ...

Тој Меси изиграл добро... ке го видиме во Среда..
А тој Роналдо изиграл катастрофа...ќе го видиме во среда

После секој натпревар ова го кажува.
А инаку за овој натпревар(од тоа колку што гледав) единствено можам да ја пофалам одбраната одлично изигра.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom