Манчестер Јунајтед vs Челзи, Олд Трафорд, 17h, 18.09.2011

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши мечот помеѓу Манчестер Јунајтед и Челзи?

• Вкупно гласачи
    112
Статус
Затворена за нови мислења.
Еј абе Торес ви дал гол, срамота (Се шалам) :)

Интересен натпревар следевме денес, долго време немало олку добар дуел меѓу Јунајтед и Челзи. Челзи првото полувреме беше подобар тоа мора да се признае, имаа неколку добри шанси и подобра игра. Но, Јунајтед 3 шута во рамки на голот, 3 голови. И веќе на полувреме утакмицата беше 90% решена.

Второто полувреме Челзи го почна со брз погодок на Торес и уште неколку шанси. Следуваше промашениот пенал од Руни, и онаа добра шанса во која ја погоди стативата. После тоа беше она срамотно промашување на Торес, кој ако намалеше на 3 - 2 ќе гледавме пеколни 10тина минути до крај. И за на крај Бербатов промаши, и то беше то.

Ахахахахаха Торес...стварно, човекот или е малер или е глуп. Го гледав цел натпревар, буквално играше супер секогаш кога ја имаше топката се до крајниот шут. Ќе издрибла се и сешто и на крај ќе ја однесе у 300 п.м....дај нека му стават некое апче во сокот, ептен станува нервозен кога доаѓа во шанса за гол.

0,,12306~3325032,00.gif

:icon_mrgr:

Честито победа од мене. Нека стави некој целосен хајлајц.

Добро е што не погодив дека ќе е кец :)

Дај што е можно побрзо некој да ставе full highlights :D за да можам да му се изнасмеам на ова промашувањево што го слушам и да видам што театар направил Торес :) да не е прогласен за MVP на мечот :D .Бидејќи тепав нерви на Македонија - Русија :) но сепак Македонија се шампиони без разлика на се .Добра игра покажаа момците на ова првенство :)

Хајлајтс од премиер лига тешко, ги бришат видеата одма чим ќе ги стават. МОТД најдобро.
--- надополнето: Sep 18, 2011 5:50 PM ---
П.С. Ајде Марли, знам дека можеш, пиши нешто :icon_lol:
--- надополнето: Sep 18, 2011 5:52 PM ---

честито победа дечки, првото полувреме не убивте, по толкави шанси нашиве промашија многу шанси, и го изгубивме првото полувреме со тие 2-3 шута кои ги имавте на голот,тука падна моралот, во второт имавме среќа што не примивме најмалку уште 2
честитки се гледаме нареден пат :)

Честито победа за фановите на Јунајтед. Не го гледав натпреварот, но си го снимив па ќе го изгледам сега да видам што се случувало.
Поздрав
--- надополнето: Sep 18, 2011 6:00 PM ---
BEST MOMENT
Chelsea's fans singing 'We're gonna win the league' at the final whistle, drowning out the 70,000- plus home support, despite suffering a defeat that had been on the cards since early in the first half.

:icon_lol:

Честито победа за фановите на Јунајтед. Не го гледав натпреварот, но си го снимив па ќе го изгледам сега да видам што се случувало.
Поздрав
--- надополнето: Sep 18, 2011 6:00 PM ---
BEST MOMENT
Chelsea's fans singing 'We're gonna win the league' at the final whistle, drowning out the 70,000- plus home support, despite suffering a defeat that had been on the cards since early in the first half.

:icon_lol:
Дај бе прати линк и јас не сум го гледал и сакам да видам како ве тепаме :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom