- Член од
- 23 јануари 2009
- Мислења
- 10.640
- Поени од реакции
- 2.504
Хрвативе дркаат на нас,ние сме победници за сите на ова ЕП.Сликата со Илиевски ме ежи,човек со муда.
Многу му е гајле на Дамјан ти што мислиш. Во иднина тој само за тебе ќе игра за да му простишникогаш нема да му простам на дамјан за ова, шо сака нека направи во иднина
Нападот да ни беше доволно добар како одбраната, мислам дека и во финале ќе игравме.Тоа е, стандардна приказна - гинеме во одбрана ама се зезнуваме во напад.
не го тупам, ја сум само РЕАЛЕН за разлика од некои што летаат во облациПа фала богу дека сакаме и очекуваме, спортски е.
Подобро така него ко неписмениве од претходните страни што плукаат.
Така да и ти олади не го тупи.
Оди лечи се.Алоооооооо види Лестер колку поени има и како игра за разлика од дрвово невидено што само усерува и промашува.Гомнарррррр невиден ,се да му ебам
Океј скоковите беа дел од причината, ама баш периодот кога си фатил ти Чековски си ја вршеше работата - игра под кош. Пред тоа шутираше за три, што е чисто идење на среќа - која ја немавме.Нападот да ни беше доволно добар како одбраната, мислам дека и во финале ќе игравме.
Одбрана изигравме одлично, напад не баш добро.
Денес ги гледав само мал дел од третата и цела четврта четвртина, незнам зошто и како дојде до ова да се плука по Антич и Чековски, знам и видов дека Чековски имаше добри пробивања и четири поени во тој период додека гледав. Ама имавме мизерен скок, премногу лесно им дававме на русите втора шанса. Мислам дека тоа не сјеба многу.
никогаш нема да му простам на дамјан за ова, шо сака нека направи во иднина
чупо, не мислам само јас, тој треба да мисли што промаши, т.е ако го боли КМногу му е гајле на Дамјан ти што мислиш. Во иднина тој само за тебе ќе игра за да му простиш