Македонија - Русија, (меч за третото место) 18.09.2011, 16:30 часот

Дали ќе победиме ?

• Да!

Гласови: 236 86,8%
  • Да!

Гласови: 36 13,2%

• Вкупно гласачи
    272

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.488
Поени од реакции
10.239
Верујте потешко од нас му е на Дамјан.
Дајте му поддршка,не го пцујте ПИЧКА ВИ МАТЕРИНА !!! :) :)
Браво сепак за момците :)

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Срце ми се скрши на крајот. Заслужија медал. Да не чујам лош збор за детево, сигурно срцето му застанало ради промашувањето.
Секоја чест за одиграното дечки.
Наравоучение за наредните првенства, да се најде замена за Чековски и Соколов и нормално повеќе играчи за ротација, зашто ни јас не знам со која сила ги одиграа натпревариве. Илиевски одморал по една минута по натпревар. Што човек ќе беше еј?

Овие луѓе подигнаа национална свест како никој друг досега. Им благодарам за сета позитивна енергија што ја венсоа деновиве. Јас Македонија ја немам видено во вакво светло, генерации ќе ги памтат овие денови кога цела земја била обоена црвено жолто.

Фала ви!

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Јас натпреваров го гледав ради чиста формалност,не ми беше битен резултатот.Во овие 15 дена направија нешто што ниеден политичар не го напраил на моите 17 години живот..Го зацврстија тоа чуство на ГОРД македонец што гореше во мене! А вие,ако сте навивачи и ГОРДИ македонци,немојте да плукате или пиздите по нашите кошаркари.Сега им остануе само да издупат по една русинка,колку за разонода,и да се вратат.А нас ни остануе само да ги пречекаме како Херои... МАКЕДОНИЈА ♥

Довичински -

Довичински П.
Член од
26 ноември 2009
Мислења
1.205
Поени од реакции
674
Дамјан бе брат ја прокоцка бронзата. Ама сепак е добро што стигнавме до таму!

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.166
Поени од реакции
18.212
Не заслужено ќе беше,многу слабо изиграно,Илиевски не држеше кога беше најпотребно свака му част па сега кога играш 40 мин и ќе згрешиш нешто.Имавме шанса ама кога требаше Меккелб кош не даде,Дамјан му се здрвија рацете,Војдан му судат погрешно водење,Антиќ бе Антиќ капитен бе,најслаба утакмица му беше.Него ајде да не се нервираме.Пак се бореа до крај и се вратија од - 11.
Ако му суделе ,не е сигурно дека било погрешно водење.Да не се ваѓаме за поразов ,ама не осакатија судии особено овај пат.И пак педерски јужен комшија и тој Лотермосер и португалецот.Кога бе имало во Германија кошарка?Од ко се роди Новицки?Или Португалија?:sick:

Член од
27 април 2011
Мислења
2.314
Поени од реакции
3.126
ДА МУ ЕБАМ МАЈКАТА У ПИЧКА НА РАСПУТИН МУ ЏИТНА КЛЕТВА НА ДАМЈАН

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Доволно е ние да паметиме!

Можете да замислите какво искуство е ова и дефинитивно ќе бидеме во врвот на наредните првенства!

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.037
Поени од реакции
74.460
Абе Гече бе Гече бе, да ти ебам среќата...:mad:
И Кире со осмиот заб:confused:
Мора ли толкави баксузи да сме, мора лииииии:place:

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
Се чувствувам горд и разочаран во исто време... сепак браво МАКЕДОНЦИ!

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
ЛУЃЕ НИКОЈ НЕ ТРЕБА ДА ЗАБОРАВИ НА ОДЛИЧНАТА ИГРА ВО ОДБРАНА НА ДАМЈАН НА ЦЕЛОВО ПРВЕНСТВО. ПРИТИСОКОТ БЕШЕ ГОЛЕМ И НЕ ГО ИЗДРЖА, НО МОРАМЕ ПОДДРШКА ДА МУ ПРУЖИМЕ!!!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom