Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Член од
20 јули 2010
Мислења
909
Поени од реакции
2.228
Ај на здравје уште еден пораз, само да не кркаме петарда, како тргнало не ме чуди. Кај се сега тие шо коментираа дека имаме супер тим, дека сме многу јаки, дека 3 порази максимум во сезоната, дека Тотенхем и Арсенал се каде каде послаби од нас. Титулата завршена работа е, за 4 место ќе треба малце да се испотат и играчите и Кени.
Катастрофа сме, со Јунајтед и Сити поарно да не играме, барем да не се срамиме.

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Нека им влезе Кени со каиш у соблекувална нека ги растепа, се најадоа картони за глупости. Реина прими најмногу пасови. Една подобра шанса за гол немавме.

Член од
20 јули 2010
Мислења
909
Поени од реакции
2.228
Ајде да си почниме со време да викаме дека наредната сезона е наша, како секоја година шо прајме.

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Браво браво ... колку сме само јаки .... ТОП4? ТИТУЛА ? КАКО ??? ВАКА ??? ДО КОГА БЕ ЛУЃЕ ??? МИ СЕ ПЛАЧЕ ВЕРУВАЈТЕ ,ОЧАЈНИ СМЕ .... крвта на сите у тимот да се играло толку секој за себе неам видено ова, ТИТУЛА кој ќе роди врба грозје - копучана сите да ги ебам ... никој неможе сега да ми докаже дека Хедно вреди 20 милиони тоа е тоа .... До кога ќе чекаме на неговиот ебан талент ???? :'( :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:::mad::mad::mad::mad:::mad::mad::mad::mad::mad::mad:::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:::mad: FUCK :'(((((((((

S

Stivie G

Гостин
Карагер рече:Продавањето на Торес беше најдобриот трансфер воопшто, јас ќе кажам:Купувањето на Керол беше најлошиот транфер воопшто

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Мора нешто да се мења , мора едноставно мора .... сега дур сум ваков напнат може и ќе истресам и некој погрден збор и ќе навредам многу али ова е ненормално шо се дешава бе - почеток е знам свесен сум али претешко ми е ( и вас не ви е лесно ) .... али дур не се соземам ќе искршам све - ИПАК АЈДЕ НАПРЕД САМО ИМА УШТЕ МНОГУ ДО КРАЈ !!!! YNWA до топ4 доволно е за годинава !!!

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Карагер рече:Продавањето на Торес беше најдобриот трансфер воопшто, јас ќе кажам:Купувањето на Керол беше најлошиот транфер воопшто
Барем на ова утакмица, ако Керол не трчаше како вол насекаде, Ливерпул ќе јадеше 9 парчиња.
Покрај нефорсирањето на Тотенхем, се разбира на крајот...

Штата за ваква утакмица да се осакати со 2 црвени, ама тоа е. Адам го заслужи, Шкртел не...

Идеме понатаму

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
Дрва едни олку лоша игра одамна немам видено едноставно не можат до шеснаесетник да приднат неможат шанса да створат во гол да шутнат. Сите трансфери што мислевме дека се добар потег како даунинг,керол и хендерсон за кои дадовме околу 60 милиони испаѓаат дека се тешки промашувања.
Кени наместо да ги пушти во игра Макси или Белами од старт тој ги става Керол и Хендерсон кои на секоја утакмица разочаруваат.

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
секој ебен викенд ми е расипан поради утакмициве до кога ли ќе си играат курот карагер и компанија по терен до КОГА ?

Член од
23 декември 2007
Мислења
325
Поени од реакции
11
Да бидеме среќни ако завршиме во топ 4 оваа сезона што според ова досега прикажаново е недостижно но ајде да видиме до каде ке оди сево ова а за борба за титула големо прашање е тоа,тешко многу тешко и за влез во топ 4.Катастрофа страшна за жалење сме!!!!

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Се надевам дека кени ќе се свети и конечно ќе смени тактика.
Денеска изгубивме заради погрешно наместена тактика и ништо друго.
Не можеш Скртел со своите 200 цм и кој е спор да го ставиш да го чува бејл. не може еден Кајт да е на клупа а хендерсон да е во игра!!! Керол??? незнам како ке го вклопат во тимот ама сигурен сум дека без керол тимот игра многу подобро.
А тек ќе воочуваме колку отиде креативноста со продажбата на Меирелеш...разочаран, не е безизлезна ситуација но под итно треба интервенции во тактика и играчки кадар. Хендерсон нејќам ни дапомириса првотимски фудбал, исто и керол. Кајт и макси мораат да добијат шанса.

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Агер ако има посериозна повреда + Шкртел црвен + Џонсон и Кели повредени...кој ќе игра позади наредна утакмица не ми е јасно...

(нема да ме утешите со Робинсон и Фланаган)

Kajgana Shop

На врв Bottom