Пречекот на кошаркарите - впечатоци

• Креатор на темата Креатор на темата _Тони_
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ќе присуствувате на пречекот на Македонските кошаркари?

• Вкупно гласачи
    246
  • Гласањето е завршено на .
Мора да се присуствува на прославата, независно од тоа дали ќе биде истата во 10 сабајле или во 10 вечер. Кошаркарите навистина излегоа наши херои и заслужуваат еден достоен пречек дури и тоа да значи дека во 4 сабајле ќе треба да одам на аеродром.
Иначе што е со постовите „неможам да одам втора смена сум во школо“ !?
Па добро бе и ја сум у школо утре прва смена и часовите треба да ми завршат околу 1, па тоа не значи дека нема да одам да ги пречекам кошаркарите...
До сега сите сме бегале од школо за разни глупости, барем сега имам вистинска причина за да си отидам. Ги разбирам тие што се на работа во тоа време, тие неможат да излезат кога сакаат од работа, ама да речам дека ради тоа што сум јас конкретно прва смена во школо нема да одам да ги пречекам кошаркарите е глупост.
Ако сакаат нека стават 50 неопревдани јас пак ќе одам да ги пречекам :D

абе сто вие цело време со таа прослава ке се присуствува утре 100000 %:vozbud:

Утре во 9 саат ќе тргнат 20 автобуси од Борис Трајковски накај аердоромот. :)

Ако има организирано до аеродром со автобуси 99,99% одам.

Иначе доста те со тоа школо, да се договорите цел клас да не отидете никој нема да ви стави неоправдан. Уште подобро да се соберат претседателите од сите класови и да отидат кај директорката и да и кажете, не да ја замолите, дека ќе одите на пречек на нашите херои.

Нека стави модератор во наслов дека прославата е веднаш по пристигањето во 13:30 на плоштад да не се прашува по 100 пати.

Ај овие што се вработени ги разбирам, може им прети отказ, ама средношколците и (ние) студентите !? BITCH PLEASE !!!

Избегајте, заминете од предавање маме му еам нема да е крај на свет... :X3:

Еднаш сме во ТОП 4, или па ако даде Господ и еднаш медал освојуваме. Во школо и на факс по секој ден сме, така да ова не се пропушта!

Каков факс бе, во 9 сум пред Борис ииии изгледа сам ќе одам :D

Ќе видам,пракса имам утре..ако можам некако да киднам..

Јас сум на работа утре, ама ако не ги дочекаат бар 50.000 луѓе, не заслужуваме вакви резултати.

Јас сум на работа утре, ама ако не ги дочекаат бар 50.000 луѓе, не заслужуваме вакви резултати.
Работата е што уште 500.000 луѓе се на работа.Инаку и тие 500.000 ќе одитеа.
--- надополнето: Sep 18, 2011 5:21 PM ---
Груевски дај направи утре неработен ден, ќе гласам за тебе доживотно!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom