Torrent

• Креатор на темата Креатор на темата slasa
  • Време на започнување Време на започнување
Имам проблем со сидирање на торентите
Download: 120 kbs
Upload: 0.2 kbs
Што да направам за да можам да сидирам со поголема брзина?

Имам проблем со сидирање на торентите
Download: 120 kbs
Upload: 0.2 kbs
Што да направам за да можам да сидирам со поголема брзина?
Зависи што интернет имаш,која брзина ја имаш,од кај ти е торентот симнат и преку што симињаш?

Шо е разлика ако има повеќе сијдери, дали симнувањето оди побрзо? А што околу лечерите? Може некој да објасни подетално, пошо сакам да симнам торент со 2 сијдери и еден лечер? Колку време ќе се симнува? 4гига е :( ?

leecheri се луѓе што го симнуваат торентот.
Сидери се луѓе кои веќе го имаат симнато и аплоадираат за leecheri да можат да го симнат. Што повеќе сидери поголема брзнина НО зависи и со колкава брзина аплоадираат сидерите.

Info:

Zamunda.net Отворен за регистрација на нови членови

Добро е, си направив акаунт, сега кажете ми натаму дали ќе ми го избришат акаунтот ако не правам seed на одредени торенти што сум ги симнал?
Пошто гледам нешто бришеле неактивни акаунти.

симнувам еден филм, торентот заглави (закочи) на 97.4% ..и никако да мрдне, чаре?

Стисни му стоп па пак плеј и види :)

пробав неколку пати..ништо, но сега као да сака да каже нешто...NOT! 0.5/6 kB/s (are you fu**ing kidding me) ама глупо ми е шо заспа на 97посто (да беше на 20 барем, да не мие криво)

пробав неколку пати..ништо, но сега као да сака да каже нешто...NOT! 0.5/6 kB/s (are you fu**ing kidding me) ама глупо ми е шо заспа на 97посто (да беше на 20 барем, да не мие криво)

Остај го. Ќе се симне. Гарантирам.

Force start

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom