Tип на денот (Читај правила во прв пост)

Член од
6 август 2010
Мислења
461
Поени од реакции
79
Fulham - City 2
Utd - Chelsea 1
Schalke - Bayern 2
Inter - Roma 1 (navivacki)
Napoli - Milan 2
Lacio - Genoa 1
Lyon - Marsej 1
Evian - PSG 2

So 50 - 13.368

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.046
Поени од реакции
2.135
18 : 30
Dnepr - Tavriya 2/1
Rapid Wiena - Superfund 2/1 ..
овие ги изиграв двете на посебно ливче ..па ке видиме..
На едното ливче паднав на рапид ..а на другото сум у игра 0-1 прво полувреме ..сеа е пауза ;D

А

Анноун

Гостин
На едното ливче паднав на рапид ..а на другото сум у игра 0-1 прво полувреме ..сеа е пауза ;D[/quote

скоро секое коло има по една 2-1 од украинското првенство. ако не излезе стварно си малер .

еве две класични местенки од денеска :
Kristiandstad - Orgryte 3:4 (3:1)
U. De Chile - Cobresal 3:1 (0;1)

тоа е тоа . не ги играј и излегуваат . во следниве лиги : австрија 2 , шведска 3 , финска 3 и данска 3 ( овие се најдобри но ги нема у мк кладилница ) .
Во последно време има секое коло по една во Чиле и Мексико , а од европските на мое изненадување во Украина почнаа годинава.

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
За Австрија 2 незнам,ама Шведска,Финска и Данска ги има 100%

А

Анноун

Гостин
мислев на Данска 3та лига дека ги нема во нашите кладилници . Инаку за другите знам дека ги има и често ги пробувам во вилхил . во јули фатив на систем 2 од 6 , влегоа 2 од австрија 2ра лига , го имав системот тука ставено , за 180 денари земав 8400 .

T

Torchyrus

Гостин
Сегде има местенки не само во Шведска , Финска ...Само нема кој да ни ги каже тие местенки , а додека не дојде човек шо ќе ни ги каже еве
--- надополнето: Sep 17, 2011 5:48 PM ---
Малага 2ка голема како планина !!
http://ibetbook.com/info.php?id=107
:vozbud::pipi:

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Сегде има местенки не само во Шведска , Финска ...Само нема кој да ни ги каже тие местенки , а додека не дојде човек шо ќе ни ги каже еве
--- надополнето: Sep 17, 2011 5:48 PM ---

:vozbud::pipi:
Не зборуеме дали има местенки или не,вика дека ги немало во билтените тие лиги..

T

Torchyrus

Гостин
Не зборуеме дали има местенки или не,вика дека ги немало во билтените тие лиги..
Многу нормално дека ќе ги нема сите знаат дека апла се мести таму , кладилниците сигурно нема да прават пари на тие утакмици.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.998
Поени од реакции
7.154
На Арсенал да му **** се по список оти се таква неспособна, треторазредна екипа кој апорано беше кандидат за титула, а сега се претвори во екипа кој ќе се бори да остане во средината на табелата. Два пати воделе и си дозволиле да примат 4 гола од еден Блекбурн ејјјј! Само таја ме падна за 3500 ден. а си погодив Свонси 1, Болтон 3+, Питерборо ГГ3+ и Данди Јунајтед 1.
--- надополнето: Sep 17, 2011 9:49 PM ---
На Арсенал да му **** се по список оти се таква неспособна, треторазредна екипа кој апорано беше кандидат за титула, а сега се претвори во екипа кој ќе се бори да остане во средината на табелата. Два пати воделе и си дозволиле да примат 4 гола од еден Блекбурн ејјјј! Само таја ме падна за 3500 ден. а си погодив Свонси 1, Болтон 3+, Питерборо ГГ3+ и Данди Јунајтед 1.
Леле па и два автогола си дале!??!?! ОМГ!

М

Мартин`

Гостин
За утре јас ќе ја пробам Манчестер : Челзи 2-1 па што биде нека биде.. имам предчуство дека Челзи ќе шибнат некој гол прво полувреме и ќе издржат да водат ама после искусниот Манчестер ќе им одржи лекција.. ќе ја пробам за 200-300 денари па ќе видиме ..

+ Наполи - Милан 2ка @ 2.75 коеф

Kajgana Shop

На врв Bottom