И на предсезонската тура во Америка истото му го правеа. Се кладам дека и вечерва на гостувањето против Леванте, навивачите повторно ќе скандираат Лео Меси. Како што кажа некој на јутјуб, тоа ќе стане новина на навивањето на натпреварите против Реал и Роналдо.Да беа само Хрватите...пред некоја недела на Кипар истото му го направија, затоа се напна Кикичка. Можам да замислам како цвика и липа додека го депилираат и лакираат.
секогаш се осудуваат тие што ги закачаат инвалидите и малоумнитеАбе видете, на Роналдо минативе 2 сезони на секој натпревар му светеа со ласер, и никому ништо. На Меси на една утакмица му го направија тоа, се крена револуција, А, У, како може тоа, бла бла...
Сеа Роналдо еднаш се пожали на ударот од хрватот и одма како овој се жали на тоа, манекен... Меси лани кога доби мала повреда, направија ти се чини дошло крај на свет...
А тоа што му скандирале Лео Меси, ќе го испровоцира на момент, али после к*р му чуе...
Ама па чувството кога ќе видиш како инвалид ја рине цела одбрана на Реал.секогаш се осудуваат тие што ги закачаат инвалидите и малоумните
At this very moment мислам дека Солдадо заслужува повик за Шпанија. Не прв состав али барем да е во ростерот од 20+ играчи.Ај не ја почнувајте пак. Факт е дека Роналдо е потемпераментен по карактер од Меси и противниците повеќе го мразат. Исто како Алвес од Барса. Зошто е еден од најисвиркуваните играчи на Барселона на гостински терен? А зошто не е Чави или Абидал? Многу е битен и карактерот, изјавите кои ги даваат играчите, однесувањето на теренот(на Алвес кога му дадат картон се смее 5 минути)...
ОН: Многу убаво им кажа Дел Боске: 'Ако во шпанската репрезентација нема играчи на Валенсија, јас не сум виновникот за тоа. Ги имаме во репрезентацијата Марчена, Силва, Виља и Мата, а јас не сум тој што ги продаде.'
Апсолутно. НЕПРАВДА ќе биде ако во скоро време Солдадо не го повикаат за репрезентацијата. Пред малку повторно даде гол за 0-1 на Хихон-Валенсија. Како тргнал, Пичичи ќе стане.At this very moment мислам дека Солдадо заслужува повик за Шпанија. Не прв состав али барем да е во ростерот од 20+ играчи.
И Мата го забораи..At this moment... Солдадо, Негредо, Љоренте повеќе од Педро, Виља, Торес...
виља и торес со еден потег можат меч да решат, а на овие тројцата трупој треба да му ја наместиш топката пред голAt this moment... Солдадо, Негредо, Љоренте повеќе од Педро, Виља, Торес...
Maта не е напаѓач бе...И Мата го забораи..
Значи пишав at this moment...виља и торес со еден потег можат меч да решат, а на овие тројцата трупој треба да му ја наместиш топката пред гол
Па и Педро не е од тој тип на напаѓачи ти што ги набројаMaта не е напаѓач бе...
Значи пишав at this moment...
И да за болдот, ама тој потег го прават еднаш на 17 утакмици...