Mali porasni ... zalno e kako gi izbrale kriteriumite po koi go proglasile za KRAL !!!a drugite?
јас не реков дека еминем е крал.. залудбо го пишуваше сето ова јас само и обајсуавв на блонди дека неможе да ги слушала сите песни на еминем ако го слуша само негo а не сите артисти... u failMali porasni ... zalno e kako gi izbrale kriteriumite po koi go proglasile za KRAL !!!
Toa ti e isto kako nekoj LOVDZIJA da utepa 247 zajci za edna godina, a eden snajperist za edna godina da ubie po naracka 3 luge so precizen dostrel u DESNO OKO !!!
Ama neli lovdzijata ima ubieno 247 zajci, i toa go pravi po precizen i nesto povekje od snajperistot.... istiot film i so KRALOV.
Ili DZENA DZEJMISON se ebala so 962 mazi, a mojata devojka so 7, i ispaga deka DZENA pravi po ubav seks od devojka mi hahahaha ... jebiga CIFRATA bil problemo..... ne sum znael hhahahahahha.
1.2PacАјде луѓе да ја праиме табелата !
1. Еминем
2. 2 Пак
3. Џеј зи
4. Дре
5. Биг Л
6. Снуп
7. Биги
Кажете уште три и да започнеме со текстот.
имав маица и дуксерка, бев единствениот тогаш што имаше и дуксерка!П.С Дали некој се сеќава кога беше хит да се носи маичка со неговиот лик ?
Слободно коментирајте ако некаде погрешив...
I know I did..... и еве доказ за тврдокорен четвртооделенецПа да правиме искрен муабет не знам кој тука од форумов немаше маичка едно 10% сигурно имале ..