Евро Баскет - завршница

M

Mario Gómez

Гостин
И да за крај, коментарот дека групата Е беше кока кола за Ф!!!

Epic fail од коментар, исто као тренерот на коцкестите рече дека потајно се надева на медал.

Тео со дабл бабл, 20-тина коша и 10 изгубени топки!:cuc::cuc:

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Oхооо сврбите у аут а ? Само така за нив, мада и да поминеа ќе изгубеа од нас.
Најуспешни на балканот, останува само уште да го довршиме тоа што го започнавме и да земеме медал, ќе видиме во недела каков :))

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
И да за крај, коментарот дека групата Е беше кока кола за Ф!!!

Epic fail од коментар, исто као тренерот на коцкестите рече дека потајно се надева на медал.
Плус сите викаа дека ќе го јадеме од сите во следната фаза.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Море да игравме со нив ќе ги исплесакавме набрзина а најдоброто ќе беше што ќе играме против Франција,вака со Шпанија.:mad:

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
Недозволиво е да се има преку 20 изгубени топки у четвртфинале. Осим тоа друга замерка немам. Нема место за туговање, премногу радост ни имаат донесено кошаркарите изминативе 20 години, каде што освоивме 3 светски и 3 европски злата, едно сребро и една бронза. Да не заборавиме дека 1993 на европско и 1994 на светско поради санкции не учествуваме. Нека се порадуваат и другите.

А сада, поздрав до лепо друштво :icon_lol:

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.773
Поени од реакции
12.110
Ете шанса при евентуалниот утрешен пораз како и на Русите со Франција да им се реваншираме во најслаткиот меч за бронзена медаља!!!!
Еден проштален ПОЗДРАВ до комшичињава.
Ајде Русишта...дали за прво дали за трето... некаде сакам да добиеме реванш!!! Се молам да го добиеме!
Запаметете го добро видеово што ќе го ставам. Прилично сум сигурен дека наредниот пат кога ќе се соочиме со Русите ќе им се случи ова

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
NIJE SVEJEDNO !!!!!
Нормално дека није свеједно среќни сме мутанту, не глеавте пред ова баскет, пола од изгорениве правилата не ги знаат кога ние лошите СРБИ глеавме и се нервиравме за Македонија! Ме занима колку од вас го гледаа турнирот у Борис и ред други утакмици, пошо едвај по 1000 гледачи имаше :) Лошо, бодрите само коа се ѕверови

Член од
4 јануари 2008
Мислења
173
Поени од реакции
79
Нормално дека није свеједно среќни сме мутанту, не глеавте пред ова баскет, пола од изгорениве правилата не ги знаат кога ние лошите СРБИ глеавме и се нервиравме за Македонија! Ме занима колку од вас го гледаа турнирот у Борис и ред други утакмици, пошо едвај по 1000 гледачи имаше :) Лошо, бодрите само коа се ѕверови
abe da ne bevte VIE na balkanot nemashe da se igra kosharka !!!!!!!!!

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
abe da ne bevte VIE na balkanot nemashe da se igra kosharka !!!!!!!!!
????????? Нигде везе што би рекле НИЕ!! ај заеби, се осеќа дека немаше што да кажеш пошо се пронајде, поздрав не ме цитирај, ида ме цитираш нема да прочитам

Член од
14 март 2010
Мислења
16.958
Поени од реакции
16.315
@eikosanoidi за кој навиваш?:D
Оти глеам во темите кај што игра Македонија немаш ниту еден пост, изгледа навиваш за противниците на Србија.:D

И да, реално Србија не заслужи да игра 1/2 финале на ова Европско првенство, за понатаму ќе видиме како ќе се одвиваат работите, тие барем имаат млади кошаркари кои ветуваат многу.
Ние сме сега, и никогаш повеќе.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
@eikosanoidi за кој навиваш?:D
Оти глеам во темите кај што игра Македонија немаш ниту еден пост, изгледа навиваш за противниците на Србија.:D

И да, реално Србија не заслужи да игра 1/2 финале на ова Европско првенство, за понатаму ќе видиме како ќе се одвиваат работите, тие барем имаат млади кошаркари кои ветуваат многу.
Ние сме сега, и никогаш повеќе.
Од кај и ова? Моментално во Македонија најмногу надеж има токму во кошаркарсакта федерација и лигите почнувајќи од 11 години деца... Кире Николовски е пример како него има уште неколку што веќе на следно ЕП кајшто сме директно пласирани сигурен сум дека ќе имаме одличен младински потенцијал... Така беше и со Дамјан и со Војдан...

Kajgana Shop

На врв Bottom