Шпанија - Македонија |1/2 финале|, 16.09.2011, 16:30 часот

Имате МСН и Дедо Мраз за желби и оптимизам

Да го направам сето тоа поинтересно...

Ако Шпанија победи со помалку од 12 разлика, ќе побарам од надлежните да ме банираат од форумот на 6 месеци.
Значи, со хендикеп е кладбата, се помалку од 12 разлика, јас рачунам пораз...

На исто се кладиш или нешто поинаку сакаш?
Што мозок ќе имаше,секоја чест!

Што е со Наваро за утре? Инаку како најслаба карика во Шпанија ми се гледа Марк Гасол посебно во одбрана. Од него не очекувам многу коша на утрешниот меч.

Се надевам вака ќе се радуваме и утре... Уствари сигурен сум нели Волку.

Што е со Наваро за утре? Инаку како најслаба карика во Шпанија ми се гледа Марк Гасол посебно во одбрана. Од него не очекувам многу коша на утрешниот меч.
Незнам.Исто и јас мислам, најлош ден во неговата кариера.

Наваро ако не игра ете ни голема шанса пошто пак ќе биде тешко БО да го држат. Од друга страна за Гасол тешко ќе имаме решение ама сигурен сум дека со повторување на одличната одбрана добро ќе парираме. Очекувам утре и Антич повеќе да се разигра.

Овие како се држат психички?

Свесен сум дека утре ке се судриме со втората репрезентација по јачина у светот, знам каква игра играат Гасол и компанија, свесен сум дека индивидуално се 3 пати појаки од нас, ама после она што го гледав вчера незнам што да искоментирам!! Само нашите да го остават срцето на терен па што ни даде господ!!! Знам дека е искачување на Хималаите утакмица против Шпанија!

Тие имаат слава, нба ѕвезди , милионски градови зад нив , реноме , пари ... Но ние имаме нешто што не може да го има никој , Имаме тимска игра, мотивација , тимски дух , сплотеност , тренер со натпросечна интелегенција и пред се СРЦЕ НА ТЕРЕН !
Без разлика што ќе направат во полуфинале за мене тие се веќе ШАМПИОНИ !!

Тие имаат слава, нба ѕвезди , милионски градови зад нив , реноме , пари ... Но ние имаме нешто што не може да го има никој , Имаме тимска игра, мотивација , тимски дух , сплотеност , тренер со натпросечна интелегенција и пред се СРЦЕ НА ТЕРЕН !
Без разлика што ќе направат во полуфинале за мене тие се веќе ШАМПИОНИ !!
Ние го имаме Волкот и Игорче!!!

Германија,Турција,Србија,Словенија,Литванија,Грција,Хрватска,Босна...сите ПОЗАДИ ГРБ ГЛЕДААТ НА МАКЕДОНИЈА,колку убаво звучи и изгледа ова :)

Шпанија не е непопбедлива ако изгуби од Турција може да ја победиме и ние овие момци докажаа дека знат и можат

Мислам дека ни оваа ноќ нема да спијам, ако воопшто заспијам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom