Primera División 2011/12

Кој ќе биде шампион во сезоната 2011-12 во Примера Дивизион?

• Вкупно гласачи
    123
  • Гласањето е завршено на .
Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Интересни се овие бетис две победи со по 1-0, и двата гола биле постигнати во 88 минута и то од исти играч.
--- надополнето: Sep 12, 2011 12:47 PM ---
Интересни се овие бетис две победи со по 1-0, и двата гола биле постигнати во 88 минута и то од исти играч.
Добри се Бетис,на утакмицата со Мајорка цело време напаѓаа и креираа повеќе шанси од противничката екипа. Oчекувам да завршат во горниот дел од табелата на крајот од сезоната.

Видете Хорхе Молина што успеа да промарши. :pos:

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.687
Поени од реакции
22.807

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
А Хуанфран и Роналдо да се пробаат на модните писти.....чисто за промена.

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.188
Поени од реакции
25.355
Cristiano Ronaldo: "Me silban en los campos porque soy guapo, rico y un gran futbolista"
Juanfran(од Леванте): "Pensaba que me describía a mí"

Кристијано: 'Ме исвиркуваат затоа што сим убав, богат и голем фудбалер'
Хуанфран: 'Помислив дека Роналдо ме опишува мене'
И после ние и Мурињо сме биле искомплексирани што сме ги спомнувале Барса во секој пост.. а искрено ти брат од уста неможеш да ги извадиш Реал. Во секоја тема и во секој пост имаш нешто постирано за Реал. Стварно незнам што да ти кажам.. жал ми паѓа за тебе.

Ернесто ЧЕ Гевара

Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.687
Поени од реакции
22.807
И после ние и Мурињо сме биле искомплексирани што сме ги спомнувале Барса во секој пост.. а искрено ти брат од уста неможеш да ги извадиш Реал. Во секоја тема и во секој пост имаш нешто постирано за Реал. Стварно незнам што да ти кажам.. жал ми паѓа за тебе.
Каде спомнав мое мислење или мој субјективен став господине? Изјавата смотана на Роналдо фејк да не е? Онаа уште по смотаната од Хуанфран исто да не е фејк?
Бог да чува, јас сум го спомнувал Реал секаде. Ова е тема за Ла Лига, каде што спомнав две изјави од играчи што играат во Ла Лига.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.613
Поени од реакции
14.471
Бог да чува, јас сум го спомнувал Реал секаде. Ова е тема за Ла Лига, каде што спомнав две изјави од играчи што играат во Ла Лига.
А ти да не се мешаш во секоја манџа, бива ? Гледаш само дадов пример како би сакал тоа да изгледа, и нормално дека ќе дадам пример за Реал кога од друг тим не сум видел такво нешто. А за тоа второто има едно смајли на крајот. Само кој како ќе свати.

A

apidrone

Гостин
Каде спомнав мое мислење или мој субјективен став господине? Изјавата смотана на Роналдо фејк да не е? Онаа уште по смотаната од Хуанфран исто да не е фејк?
Али изворот ти е многу јак.

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550

Ернесто ЧЕ Гевара

Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.687
Поени од реакции
22.807
Али изворот ти е многу јак.
Сакаш да кажеш дека изјавите на Роналдо или Хаунфран не се точни? :LOL:
Јој, молим те, се може да негираш, ама не и такви работи.

Kajgana Shop

На врв Bottom