СЕПУГС Васил Антевски- Дрен

Член од
18 август 2011
Мислења
47
Поени од реакции
6
хахахахахах врска немам, ама рипнато и е стомачето. :DDDDDDD
Иначе за Дуева бизнис некој нешто да каже?
Пошто вака не ми делува на добро...
Како дувне ветрот така е кај неа. Никогаш не се знае !

Член од
10 јануари 2010
Мислења
136
Поени од реакции
25
Еве мене кои ми се професори па кажете по нешто за нив

Македонски-Трајанка
Математика-Оливера
Бизнис-Татјана
Право-Милановаа:vozbud:(оваа ептен лоша ми се виде)
Устав-Славица
Ликовно-Маргарита
Социологија-Ирена(и оваа лоша ми се гледа)
Француски-Снежана
Спорт-не ми текнува баш али мислам дека беше Фетка,или Фатка:P
Англиски-Кристина
Историја-Кристина
Информатика-Мери

Marchelo93

Дипломиран Џаболебар
Член од
10 јули 2011
Мислења
1.931
Поени од реакции
1.998
Историја-Кристина-најубавата професорка дефинитивно у борисов:PТри години ни е нешто ко неофицијална класна и ради тоа не испрашува по 3 лекции годишно,али сеа за другите викаат дека не била баш толку добра,а Мери ај сеа да не пцујам колку ја мрзам гнездо едно скапано,подмолно:mad:

Ivana*Antique

Чисто информативно
Член од
5 септември 2011
Мислења
312
Поени од реакции
144
Еве мене кои ми се професори па кажете по нешто за нив

Македонски-Трајанка
Математика-Оливера
Бизнис-Татјана
Право-Милановаа:vozbud:(оваа ептен лоша ми се виде)
Устав-Славица
Ликовно-Маргарита
Социологија-Ирена(и оваа лоша ми се гледа)
Француски-Снежана
Спорт-не ми текнува баш али мислам дека беше Фетка,или Фатка:P
Англиски-Кристина
Историја-Кристина
Информатика-Мери
За трајанка- ок е ама се зависи дали и се допаѓаш, тогаш попушта ама ако те фати на пик... тешко тебе иначе добро предава, кај неа важни се писмените и дигај и рака за раскажување лектири..
француски- ако ја видите барем пола полугодие арно, стално ја снемува со месеци затоа додека е тука налупајте петки после само ги препишува
Физично се вика Фетка, и ок е не бара многу ке ве остави да играте или кошарка или одбојка ама кога ке треба да правите вежби направете ги иако не ви идат , кај неа важно е да се проба
историја- со разни класови е различна, негде добра и не испрашува многу ама негде е лоша...

Член од
18 јануари 2011
Мислења
27
Поени од реакции
1
ја сум сега 1ва во борис :) кристина(историја) ми е класна вака за поцеток е ок и како класна и како професорка иам да пршам како ми се професорите ако некојги знае
рајна македонски, математика темелкова, англиски ирена, лилјана устав, куцуловска право, опаровска бизнис, зоки спорт, киселичка ликовно(сакаше прв час минус да ми стаи посо не ми текнуваше со да цртам) , душица информатика, јованка музичко, снезана германски, дијана(млада е) социологија а да и економски смер сум :)

Ivana*Antique

Чисто информативно
Член од
5 септември 2011
Мислења
312
Поени од реакции
144
ја сум сега 1ва во борис :) кристина(историја) ми е класна вака за поцеток е ок и како класна и како професорка иам да пршам како ми се професорите ако некојги знае
рајна македонски, математика темелкова, англиски ирена, лилјана устав, куцуловска право, опаровска бизнис, зоки спорт, киселичка ликовно(сакаше прв час минус да ми стаи посо не ми текнуваше со да цртам) , душица информатика, јованка музичко, снезана германски, дијана(млада е) социологија а да и економски смер сум :)
Angliski irena e srce, ne ja gnjavete mnogu, oti epten vika i mava po klupi, ke ve ogluvi , inace mnogu popusta i srce e pravo, a kuculovska pravo e ok, ubavo predava ke te razbere ako i se izvinis (deka ne si spremen za isprasuvanje ) dobri oceni stava ama si bara znaenje, a za drugive neznam

Член од
10 јануари 2010
Мислења
136
Поени од реакции
25
Историја-Кристина-најубавата професорка дефинитивно у борисов:PТри години ни е нешто ко неофицијална класна и ради тоа не испрашува по 3 лекции годишно,али сеа за другите викаат дека не била баш толку добра,а Мери ај сеа да не пцујам колку ја мрзам гнездо едно скапано,подмолно:mad:

де бе што толку ти направила Мери па ја мрзиш? мене ко фина ми изгледа:P
--- надополнето: Sep 26, 2011 10:15 PM ---
Имам слушано дека таа по германски е пореметена али мене не ми предава,а ликовно е фина,само цртај си на час и се ќе биде океј,не треба да имаш некој голем талент за да добиеш петка,кај неа најважен е трудот...иначе јованка многу замара:sleep:

Член од
10 јануари 2010
Мислења
136
Поени од реакции
25
Епа ај ако не ти е тешко кажи ми што толку ти згрешила,да си знам да се спремам ако е толку лоша како што викаш

Marchelo93

Дипломиран Џаболебар
Член од
10 јули 2011
Мислења
1.931
Поени од реакции
1.998
Хммм да кажеме имаш 5-ка цела година и на 6-ти јуни ти стаи кец.На мој најдобар другар имаше цела година 5 со исклучок на една 4-ка у графа и исто му стаи 1 на 6-ти јуни(ни даде еден забеган тест,скоро цела генерација кецови добивме),на крај у сведителство oн 3-ка,јас 4-ка(ееј логика).У втора година имав 2 на полугодие и 4 за второ,и ми кажа ако ми треба за одличен место 3-ка,4-ка ќе ми заклучи(ај погоди,се утепав од приговори за да поминам одличен,сведителството си го добив тек у септември).Исто на другарка година помала од мене,мислам дека беше и првак на генерација у прва година девојчето.Мораше ради неа да се мучи со приговори за да помине 5,00.Со 2 збора,катил жена.

Член од
10 јануари 2010
Мислења
136
Поени од реакции
25
Хммм да кажеме имаш 5-ка цела година и на 6-ти јуни ти стаи кец.На мој најдобар другар имаше цела година 5 со исклучок на една 4-ка у графа и исто му стаи 1 на 6-ти јуни(ни даде еден забеган тест,скоро цела генерација кецови добивме),на крај у сведителство oн 3-ка,јас 4-ка(ееј логика).У втора година имав 2 на полугодие и 4 за второ,и ми кажа ако ми треба за одличен место 3-ка,4-ка ќе ми заклучи(ај погоди,се утепав од приговори за да поминам одличен,сведителството си го добив тек у септември).Исто на другарка година помала од мене,мислам дека беше и првак на генерација у прва година девојчето.Мораше ради неа да се мучи со приговори за да помине 5,00.Со 2 збора,катил жена.
ОМФГ:vozbud:..е сеа ме исплаши:confused:

Член од
10 јануари 2010
Мислења
136
Поени од реакции
25
Имам едно прашање во врска со Трајанка по македонски-темата за писмена ја кажува баш тој ден кога ја правиме писмената или еден ден пред тоа?

Ivana*Antique

Чисто информативно
Член од
5 септември 2011
Мислења
312
Поени од реакции
144
Имам едно прашање во врска со Трајанка по македонски-темата за писмена ја кажува баш тој ден кога ја правиме писмената или еден ден пред тоа?
Na denot na pismenata vi dava da vlecete tema od 2-3 livcinja i sto ke izvleceto toa e ...menjanje nema

Kajgana Shop

На врв Bottom