Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

Стеф...

30.05.1980 Time when the legend was born...
Член од
16 април 2009
Мислења
364
Поени од реакции
39
минатата сезона имавме проблем со лев бек а оваа најверојатно со десен, Кели и Џонсон се повредуваат многу често, Шкртел против Болтон за прв пат во својата кариера играше како бек и не ме импресионираше многу , така да ни остануваат младиот и неискусен Флано и Карагер кој според мене подобро е да игра десен бек отколку централен
Братче не заебавај,некој ако изненади таа утакмица дефинитивно беше Шкртел како десен бек.Одлично одигра дефанзива и солидно офанзива.И не му е прв пат како десен бек да игра.

Член од
28 октомври 2010
Мислења
32
Поени од реакции
5
Абе кој сакат нека е, осем Мика Ричардс, Ведран Чорлука и Серхио Рамо(н)с, не мојт да играт јако и централен и бек...

Доста познато ни е што сме баксузи големи, та ни се повредуваат вака играчи... секогаш било така, така и ќе си остани, то е факт. Велите дека Карагер било поарно да играт ко бек... тој да игра бек, и на натпревар по 2 - 3 гола се сигурни, пошо ќе не ебат по таа десна страна... а можда и не, за спор, спор е, ама знајт, то е финтата, знајт... То што напрај пенал не е вина негова... сите прават пенали. А стартот на Кара беше минимален, што не би било проблем да не досуди пенал онак токмакон... но се докажа судијата на тој натпревар... судијата кој пред 7 години добил неколку месечна казна поради непризнавање на гол на Тотенхем против МенЈу, кој доста убо се видел дека е чист као суза.

Тактикава... добра е, само треба да се акнат прв состав Суарез и Керол заедно, а не Кајт... Кајт ко ќе е напад, Керол е сам (или Суарез, зависит кој му е партнер во натпреварот) пошто кајт не знајт да се заѕидат ко чоек напред, трчат ко несаглам. Керол се имат изнервирано за тоа, колку само топки спушти зад него, а во шеснаесетникот само тој!

Десната крилна страна... Хедерсон е добар, ете промашил, па што?! и Суарез промаши, се докажа дека е даска во завршницата. Но еве сеа се врати капитенов наш накапан, па ваљда ќе бидит во арна состојба и форма да поможит нешто... Кенет знајт што и како ќе прајт... Керол и Суарез ќе ги здрвит напред, и нека бркаат работа...

Одбраната... имаме барем централни добри сега и Шкртел.

Јас би рекол, Карагер и Агер/ Карагер и Коетаес/ Агер и Коетаес... кога што како... иначе, Агер мојт да играт десно... доста е брз и имат шут ... мојт да бичит од далеку :)

Стеф...

Член од
16 април 2009
Мислења
364
Поени од реакции
39
Абе кој сакат нека е, осем Мика Ричардс, Ведран Чорлука и Серхио Рамо(н)с, не мојт да играт јако и централен и бек...
Заборави уше еден играч шо за некоја година ќе биде мн подобар од овие 3ца,КЕЛИ;).

Стеф...

Член од
16 април 2009
Мислења
364
Поени од реакции
39

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
да не има некаков штрајк на фб групава или едно месечно молчење хаха
недела ќе гори , УХ што би рекол Изет Фазлинович

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967

skopje11

И ја би тата , ово радио!!
Член од
3 јуни 2011
Мислења
147
Поени од реакции
36
Е мене не ме мрзеше и го најдов! браво!
--- надополнето: Sep 16, 2011 1:41 PM ---
плс .. Тотенхем вчера изигра разочарувачки лошо во Грција ама на таква атмосфера незнам ..... Никогас немав видено таква атмосфера :XXXX

Г

Гучи

Гостин
Е мене не ме мрзеше и го најдов! браво!
--- надополнето: Sep 16, 2011 1:41 PM ---
плс .. Тотенхем вчера изигра разочарувачки лошо во Грција ама на таква атмосфера незнам ..... Никогас немав видено таква атмосфера :XXXX
Со младинци играа..

S

Stivie G

Гостин
не чека добро неделено попладне, прво Ливерпул во 14.30 по нив Македонија во 16.30, се надевам дека со 2 победи ке не израдуваат нашите миленици :)

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
не чека добро неделено попладне, прво Ливерпул во 14.30 по нив Македонија во 16.30, се надевам дека со 2 победи ке не израдуваат нашите миленици :)
се добро но на господинот Стиви Џи враќањето на теренот му го одложиле башка и кели и џонсон се полу инвалиди лошо а и тотенхем не се нешто поарни им го нема доусон стубот на нивната одбрана , ќе биде интересно баш жешко неделно попладне со тотенхем редовно исцрпливи мечеви играме
--- надополнето: Sep 17, 2011 1:17 AM ---
Ќе падне Тотенхем!
ќе падне ама тотенхем се тврди бааѓи

Kajgana Shop

На врв Bottom